LIVE TEXT Ședință extraordinară a Consiliului local al Municipiului Constanța. Se discută despre desemnarea reprezentanților CLM în Consiliul de administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase

  • Consiliul local al municipiului Constanţa, în şedinţă extraordinară

UPDATE 6

La proiectul de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 452/2020 privind desemnarea reprezentanților Consiliului local al municipiului Constanța în Consiliul de administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța s-a votat cu buletin secret. A fost făcută o singură propunere - Adriana Neculache. Cu 21 de voturi pentru și 1 un vot împotrivă, propunerea a fost adoptată. Ulterior, a fost supus la vot proiectul de hotărâre în integralitatea sa. Cu 21 de voturi pentru, proiectul a fost adoptat, iar ședința declarată închisă.

UPDATE 5

Proiectul rectificării bugetare a trecut cu 22 de voturi pentru, urmând să se treacă la ultimul punct de pe ordinea de zi a ședinței în cauză.


UPDATE 4

Amendamentul primarului Vergil Chițac a fost supus la vot. Au fost 22 de proiecte pentru, iar proiectul rectificării bugetare a fost supus la vot, în integralitatea sa.

UPDATE 3

Proieictul ordinii de zi a fost votat cu 22 de voturi pentru de către consilierii locali municipali. Primarul Vergil Chițac a luat cuvântul. „A apărut o situație la Liceul Tehnologic Pontica, înțeleg că a luat foc tabloul electric și avem nevoie urgent de 150.000 de lei. Așa că propun un amendament la rectificarea bugetară pentru a putea să alocăm bani”.

UPDATE 2


În urma efectuării procedurii de prezență, la ședință participă 24 de consilieri locali.

UPDATE 1

Ședința a început.






Se convoacă Consiliul local al municipiului Constanţa în şedinţă extraordinară, cu convocare de îndată, joi, 09 decembrie 2021, ora 13.00.



Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Iată proiectul ordinii de zi: 


 
  • Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2021;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- aviz Comisia de specialitate nr. 1


 
iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 4 și nr. 5



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Consiliul Local Amzacea cumpără servicii de consultanță implementare cerere de finanțare (DOCUMENT)

27 Apr 2024 318

LIVE VIDEO+TEXT Ședință CLM Constanța. Aleșii locali au aprobat vânzarea mai multor terenuri și documentații tehnico-economice pentru viitoare investiții (DOCUMENTE+VIDEO)

26 Apr 2024 733

Alegeri Locale Constanța Lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 807

Horia Constantinescu, candidatul la funcția de Primar al municipiului Constanța- „Arunc buchetul pentru toți cei care iubesc Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 462

Primăria Cumpăna, județul Constanța „Plantează în România, plantează în comuna Cumpăna!” (FOTO)

26 Apr 2024 465

LIVE VIDEO+TEXT Horia Constantinescu și candidații PSD pentru Consiliul Local municipal depun candidaturile (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 794

Consiliul Local Municipal Medgidia, în ședință ordinară. Iată ce se va discuta

25 Apr 2024 373

PUD-ul inițiat de loan Obreja pentru un imobil edificat în staţiunea Mamaia, zona Cazino, în atenția consilierilor locali din Constanța (DOCUMENT)

25 Apr 2024 342

Consiliul Local Constanța obligă Uniunea Pensionarilor să îi achite serviciile juridice dintr-un proces anterior (MINUTA)

25 Apr 2024 411

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 659

Primăria Cumpăna Finala celei de a IV-a ediții a competiției între mai multe județe - „Cupa Satelor”

25 Apr 2024 337

Știri justiție Constanța Neptun Olimp SA cere în instanță anularea unui act emis de Primarul Municipiului Mangalia. CL Mangalia devine pârât în cauză!

25 Apr 2024 329

Ședința CLM Constanța Aprobarea PUZ-ului pentru teritoriul delimitat de bd. Alexandru Lăpuşneanu, str. Farului și str. Salcâmilor. pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 Apr 2024 499

Ședință CLM Constanța Prelungirea valabilităţii planului urbanistic de detaliu, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

24 Apr 2024 437

Hotel de două etaje, pe amplasamentul unui spațiu comercial Investiția imobiliară a societății Magic Stil SRL în zona Cazino Mamaia, la mâna consilierilor locali din Constanța(DOCUMENT)

24 Apr 2024 604