Gabriel Ciobanu, candidatul USR pentru Primăria comunei Agigea

 

 Adunarea Generală a USR Agigea a decis prin vot, în data de 28.02.2024, ca președintele filialei, Gabriel Ciobanu, să își asume candidatura la funcția de primar în cadrul scrutinului electoral din acest an.

Stelian Ion, președinte USR Constanța:

„Gabriel Ciobanu cunoaște foarte bine comunitatea, nevoile și așteptările oamenilor din Agigea. În 2020, a fost ales consilier local, dar primarul PSD Maricel Cîrjaliu nu a ținut cont de voința oamenilor și, până la urmă, Consiliul Local a fost dizolvat. Gabriel Ciobanu duce o luptă asiduă împotriva abuzurilor primarului și ale grupului de interese din jurul acestuia. În același timp, colegul nostru a acționat constant pentru a îmbunătăți viața oamenilor din Agigea și a fost întotdeauna de partea celor care au de suferit de pe urma deciziilor iraționale și abuzive ale primarului Cîrjaliu”.

Candidatul USR pentru Primăria Comunei Agigea este pregătit să coordoneze administrația locală în interesul locuitorilor.

Gabriel Ciobanu:

„Agigea se sufocă de atâta nedreptate, oamenii sunt disprețuiți și problemele lor sunt ignorate de primarul PSD, care ține comuna captivă propriilor interese. De aproape patru ani, vedem zi de zi cum primarul nu lucrează în interesul cetățenilor, ci al familiei sale și al apropiaților lui politici.

Agigea avea alocat un buget consistent, banii sunt cheltuiți, dar în comună și în localitatea Lazu nu au fost făcute deloc investiții. Proprietatea primarului este în schimb asfaltată, în curtea lui este gospodar. M-am implicat cu toată energia pentru a schimba Agigea și viața locuitorilor, în ciuda faptului că primarul mi-a interzis, în mod ilegal, să mai particip la decizii.

Cred cu tărie că un primar trebuie să asculte cetățenii și să rezolve problemele localității. La alegeri nu se dă un vot pentru a sifona banii publici, ci pentru a investi în Agigea, pentru a moderniza comuna. Numai așa poți să îi ajuți pe oameni și să le îmbunătățești viața”.


Gabriel Ciobanu a amenajat și primul parc de Crăciun din istoria comunei Agigea

Gabriel Ciobanu s-a implicat activ în viața comunității și, încă din 2021, a demarat periodic o serie de acțiuni de ecologizare în parcurile din Agigea și Lazu, intervenții de dezinsecție în spațiile publice și a înregistrat la Primărie o parte din proiectele asumate în campania electorală din 2020.

De asemenea, tot pe cont propriu, Gabriel a amenajat și primul parc de Crăciun din istoria comunei Agigea.


Obiectivele principale ale lui Gabriel Ciobanu reprezintă aspecte pe care actuala administrație le-a ignorat cu desăvârșire, cum ar fi realizarea infrastructurilor rutiere în Agigea și Lazu, realizarea infrastructurii de utilități și, nu în ultimul rând, transparența în administrarea banului public. Îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din Agigea și Lazu, precum și reacția promptă la problemele lor sunt obiective ce fac parte din planul pentru o primărie ce va funcționa în interesul cetățenilor.


Citește și:

Deputatul USR Constanța, Stelian Ion“Procurorul șef Marius Voineag trebuie să plece din fruntea DNA!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Gabriel Ciobanu, candidatul Alianței pentru Agigea la primăria din comună – „Aducem în plus unitate în Agigea!” (VIDEO)

02 Apr 2024 731

„Prioritatea numărul unu sunt utilitățile“ ZIUA LIVE. Candidatul APA la Primăria Agigea, Gabriel Ciobanu prezintă planurile sale pentru administrația locală (VIDEO)

02 Apr 2024 643

ZIUA LIVE Viziunea și strategia pentru renașterea comunei Agigea. Interviu cu candidatul APA la Primăria Agigea, Gabriel Ciobanu

01 Apr 2024 1146

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

27 Mar 2024 1177

Când se vor pronunța magistrații în dosarul referendumului de demitere a primarului din Agigea ?

27 Feb 2024 826

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 01 februarie 2024

02 Feb 2024 939

Comuna Ciobanu, din județul Constanța, cumpără servicii de proiectare pentru structuri rutiere! Iată de la cine

20 Oct 2023 773

Modificări în cadrul societății Alega Constanța. Un nou asociat, cooptat în cadrul firmei

28 Sep 2023 836

Referendumul de demitere a primarului din Agigea a ajuns pe masa judecătorilor de la Curtea de Apel Constanța!

23 Jul 2023 1626

LIVE VIDEO+TEXT Noua conducere a USR Constanța prezentată în cadrul unei conferințe (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Jun 2023 2317

Deputatul Stelian Ion, noul președinte al filialei județene USR Constanța

11 Jun 2023 1411

Prefectura Constanța ar putea fi obligată să organizeze referendum la Agigea! Decizia nu este definitivă

10 Jun 2023 1313

Orașul Năvodari achiziționează skijet si peridoc pentru dotarea serviciului de salvamar (DOCUMENT)

19 Dec 2022 1562

Mandate prelungite la CT BUS. Sunt vizați un administrator și directorul adjunct exploatare

28 Nov 2022 1592

AGA CT BUS a decis prelungirea contractelor de mandat pentru doi dintre administratorii companiei de transport municipal

08 Sep 2022 1906