„Prioritatea numărul unu sunt utilitățile“ ZIUA LIVE. Candidatul APA la Primăria Agigea, Gabriel Ciobanu prezintă planurile sale pentru administrația locală (VIDEO)


Gabriel Ciobanu, candidatul USR din cadrul Alianței pentru Agigea la Primăria Comunei Agigea, este invitatul de marți, 2 aprilie 2024, la ZIUA LIVE.

APA este, practic, o extensie a Alianței Dreapta Unită, alături de care s-au îmbarcat și membrii PNL din comună.
 
În județul Constanța, se lucrează intens pentru pregătirea candidaților la primăriile comunelor și orașelor aferente, iar, la Agigea, Gabriel Ciobanu a trudit în ultimii ani pentru locuitorii comunei pentru a veni cu o viziune fresh și diferită față de administrațiile de până acum.
 
În cadrul emisiunii, acesta vorbește despre alianța creată la Agigea pentru a definitiva rețeta succesului la alegerile locale de anul acesta, dar și cu ce proiecte vine pe masă candidatul Gabriel Ciobanu.
 
Totodată, este pus în discuție și subiectul privind dizolvarea consiliului local la Agigea și vom afla detalii inedited din culisele unui mandat „altfel” în comuan din județul Constanța.


Ce este Alianța Dreapta Unită (ADU)? 
 
Alianța Dreapta Unită (ADU) este o alianță electorală de centru-dreapta, formată din Uniunea Salvați România (USR), Partidul Mișcarea Populară (PMP) și Forța Dreptei (FD), înființată pentru a participa la alegerile din România din 2024.


Ciobanu vorbește în debutul interviului despre situația actuală de la Agigea. 
 
Investitițile sunt in număr foarte mic acum la Agigea. Este dizolvat Consiliul Local.
În scurta perioadă de funcționare ca și consilieri locali, am elaborat și înregistrat șase proiecte pentru a fi implementate.
15 ianuarie a fost ultima ședință de CL. S-a pus accent pe transparență, am transmis live o ședință publică. Toate ședintele pot fi transmise. Primarul mi-a facut plângere penală în acest sens.  
 
Candidatul a precizat că secretarul a plecat din cadrul ultimei ședințe de CL. 
Am aprobat ordinea de zi cu singurul proiect existent. Am avut o pauză de cinci minute, pentru a ne consulta pentru acele comisii, pentru a alege ce membri vor face parte din componență.
După pauză, au plecat primarul, consilierii PSD și secretarul, plecaseră. Ne-am trezit singuri în ședință.Ședința a fost transmisă live. 
Am intrat în posesia procesului verbal al ședinței. Acolo, secretarul a menționat ca părăsise ședința pentru că urma să i se terminase programul de lucru.
De atunci nu ne-am mai convocat.

Ce înseamnat Agigea fără consiliul local?
 
Primarul a preluat atribuțiile consiliului local. De când am apărut noi, au început să se miște niște lucruri. Parcul Mihai Eminescu a tot fost prezentat și parcul a fost modernizat. Am pus presiune pe primar. Nu e în punctul pe care mi l-am dorit, dar se vede o schimbare. Primarul a pus pavele pe trotuarul din centru. Cumva ține comuna în această umbră gri, a mai punctat Ciobanu la ZIUA LIVE. 
 
Gabriel Ciobanu, candidatul USR din cadrul Alianței pentru Agigea la Primăria Comunei Agigea vorbește cu mîndrtie despre primarul parc de Crăciun de la Agigea. 
Am făcut primul parc de Crăciun din istoria comunei Agigea. Cetatenii merita să aiba un loc unde să se poată relaxa. Cetățenii au venit în număr mare și s-au bucurat. Primaul a înteles ca pierde și a făcut și el două astfel de parcuri. An de an de atunci, avem astfel de parcuri de Crăciun.
Am facut animații pentru copii, teatru. De 1 iunie avem spectacole în Agigea.  
Candidatul USR din cadrul Alianței pentru Agigea la Primăria Comunei Agigea vorbește despre planurile pentru Agigea. 
Este important să avem și o infrastructură de utilități. Vrem să aducem toate utilitățile la toate gospodăriile.
Este foarte importantă problemă câinilor fără stăpân. 

Avem lac în Agigea. Sunt localități care au amenjat o zonă de promendă în jurul lacului. Ne dorim să atragem invesitori la noi în comună. Avem port, autostrada, avem suficiente motive să atragem investitori. Putem să dezvoltăm!

Ce aduce în plus Gabriel Ciobanu, candidatul USR din cadrul Alianței pentru Agigea, îm Agigea?

Aducem în plus unitate în Agigea! Oamenilor le este frică să vorbească. Primarul este al tuturor! Nu e bine să te întorci împotriva cetățenilor. Le solicit tutror să îmi urmărească activitatea și să îmi spună unde greșesc. Voi încuraja critica pentru că este sănătoasă. 

Vin și critici gratuite pe care nu le pot demonstra. Am fost acuzat de lucruri nefondate, pe care le-am făcut la 20 de ani. M-au acuzat de trafic de droguri, chiar și de prostituție. Eu în acea perioadă lucram la Arabesque, pe 1. 300 de lei. 

Unii au și nemulțumiri la adresa mea pentru că iau localul primarului și nu mai pot beneficia de privilegii. Unii vor să rămână primarul, ies și mă atacă nefondat, gratuit doar ca să benenficieze de privilegii. 

Cum îl văd cetățenii din Agigea pe Gabriel Ciobanu?
 

 Locuitorii, o parte din ei, văd în mine o salvare, pentru că primarul îi hărțuieste. Am fost de multe ori alături de ei. Au văzut că am fost alături de ei. Am făcut tot ce a ținut de mine să îi sprijin.  

Ciobanu vorbște la ZIUA LIVE și despre Alianța pentru Agigea.

Eu nu țin neapărat să candidez pentru primărie. Propun să fie un sondaj, am spus atunci. Câștigatorul candidează, restul se retrag.

Fiecare a crezut în șansa lui. Am strâns semnaturi, am stat de vorba cu cetățenii. Am fost în contact cu cetățenii, am greșit în 2020, nu am avut candidat unic.

Mesajul a fost transmis de cetățeni și noi i-am ascultat. În realitate, în spatele acestei sigle au fost strânși candidații din 2020.

Merg în fața cetățenilor cu un pliant, ne vom asuma niște proiecte. Sunt un tip perseverent și nu mă oprește nimic.

 Oamenii ne cunosc, oamenii doar asteaptă. Noi deja ne-am demomnstrat intențiile.

Ciobanu a punctat că acesta va prezenta un pliant pentru fiecare zonă, și se va ține cont de particularitățile fiecărei zone în parte. 

Vom avea un calendar, le vom prezenta transparent cetățenilor ce facem cu banii lor.

 Prioritatea numărul unu sunt utilitățile. Vom face pliant cu problem din fiecare zonă. Vom ține cont de particularitățile zonei. Ne va facilita munca de după alegerile din acest an.


Interviul integral poate fi urmărit aici 



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

ZIUA LIVE De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Gabriel Ciobanu, candidatul Alianței pentru Agigea la primăria din comună – „Aducem în plus unitate în Agigea!” (VIDEO)

02 Apr 2024 754

ZIUA LIVE Viziunea și strategia pentru renașterea comunei Agigea. Interviu cu candidatul APA la Primăria Agigea, Gabriel Ciobanu

01 Apr 2024 1163

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

27 Mar 2024 1187

Gabriel Ciobanu, candidatul USR pentru Primăria comunei Agigea

29 Feb 2024 1028

Când se vor pronunța magistrații în dosarul referendumului de demitere a primarului din Agigea ?

27 Feb 2024 834

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 01 februarie 2024

02 Feb 2024 957

Comuna Ciobanu, din județul Constanța, cumpără servicii de proiectare pentru structuri rutiere! Iată de la cine

20 Oct 2023 781

Modificări în cadrul societății Alega Constanța. Un nou asociat, cooptat în cadrul firmei

28 Sep 2023 841

Referendumul de demitere a primarului din Agigea a ajuns pe masa judecătorilor de la Curtea de Apel Constanța!

23 Jul 2023 1654

LIVE VIDEO+TEXT Noua conducere a USR Constanța prezentată în cadrul unei conferințe (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Jun 2023 2336

Deputatul Stelian Ion, noul președinte al filialei județene USR Constanța

11 Jun 2023 1415

Prefectura Constanța ar putea fi obligată să organizeze referendum la Agigea! Decizia nu este definitivă

10 Jun 2023 1316

Orașul Năvodari achiziționează skijet si peridoc pentru dotarea serviciului de salvamar (DOCUMENT)

19 Dec 2022 1569

Mandate prelungite la CT BUS. Sunt vizați un administrator și directorul adjunct exploatare

28 Nov 2022 1594

AGA CT BUS a decis prelungirea contractelor de mandat pentru doi dintre administratorii companiei de transport municipal

08 Sep 2022 1908