ZIUA LIVE Gabriel Ciobanu, candidatul Alianței pentru Agigea la primăria din comună – „Aducem în plus unitate în Agigea!” (VIDEO)

  • „Am fost acuzat de lucruri nefondate, pe care le-am făcut la 20 de ani. M-au acuzat de trafic de droguri, chiar și de prostituție. Eu în acea perioadă lucram la Arabesque, pe 1.300 de lei”.
 
Gabriel Ciobanu, candidatul USR din cadrul Alianței pentru Agigea (APA) la Primăria Comunei Agigea, a povestit, în cadrul emisiunei ZIUA LIVE, despre problemele cu care se confruntă localitatea din județul Constanța.
 
APA este, practic, o extensie a Alianței Dreapta Unită, alături de care s-au îmbarcat și membrii PNL din comună.
 
Lipsa unui consiliu local la Agigea s-a resimțit în sensul în care Gabriel Ciobanu, care primiseră girul colegilor pentru a fi numit viceprimar, ne-a povestit ce s-a întâmplat și cum s-a ajuns la dizolvarea consiliului local, care nu s-a mai constituit. Pe 15 ianuarie 2021 a avut loc, practic, ultima ședință de CL Agigea.
 
„15 ianuarie a fost ultima ședință de CL. S-a pus accent pe transparență, am transmis live o ședință publică. Toate ședintele pot fi transmise. Primarul mi-a facut plângere penală în acest sens.  Am aprobat ordinea de zi cu singurul proiect existent. Am avut o pauză de cinci minute, pentru a ne consulta pentru acele comisii, pentru a alege ce membri vor face parte din componență. După pauză, au plecat primarul, consilierii PSD și secretarul, plecaseră. Ne-am trezit singuri în ședință. Am intrat în posesia procesului verbal al ședinței. Acolo, secretarul a menționat ca părăsise ședința pentru că urma să i se terminase programul de lucru. De atunci nu ne-am mai convocat”, a spus Ciobanu.
„Primarul a preluat atribuțiile consiliului local. De când am apărut noi, au început să se miște niște lucruri. Parcul Mihai Eminescu a tot fost prezentat de către noi și a fost modernizat. Am pus presiune pe primar. Nu e în punctul pe care mi l-am dorit, dar se vede o schimbare. Primarul a pus pavele pe trotuarul din centru. Cumva ține comuna în această umbră gri”, a mai punctat Gabriel Ciobanu la ZIUA LIVE. 
 
Gabriel Ciobanu, candidatul USR din cadrul Alianței pentru Agigea la Primăria Comunei Agigea a vorbit cu mândrie despre primul parc de Crăciun de la Agigea. 
 
„Am făcut primul parc de Crăciun din istoria comunei Agigea. Cetățenii merită să aibă un loc unde să se poată relaxa. Cetățenii au venit în număr mare și s-au bucurat. Primarul a înțeles că pierde și a făcut și el două astfel de parcuri. An de an de atunci, avem astfel de parcuri de Crăciun”, a mai spus candidatul.
 
Ce aduce în plus Gabriel Ciobanu, candidatul USR din cadrul Alianței pentru Agigea, îm Agigea?
 

„Aducem în plus unitate în Agigea! Oamenilor le este frică să vorbească. Primarul este al tuturor! Nu e bine să te întorci împotriva cetățenilor. Le solicit tuturor să îmi urmărească activitatea și să îmi spună unde greșesc. Voi încuraja critica pentru că este sănătoasă. Vin și critici gratuite pe care nu le pot demonstra. Am fost acuzat de lucruri nefondate, pe care le-am făcut la 20 de ani. M-au acuzat de trafic de droguri, chiar și de prostituție. Eu în acea perioadă lucram la Arabesque, pe 1.300 de lei. Unii au și nemulțumiri la adresa mea pentru că iau locul primarului și nu mai pot beneficia de privilegii. Unii vor să rămână primarul, ies și mă atacă nefondat, gratuit doar ca să beneficieze de privilegii”, a mai spus Gabriel Ciobanu. 
 
Mai multe aspecte discutate cu invitatul puteți vizualiza în interviul de mai jos:

 

 
Citește și

„Prioritatea numărul unu sunt utilitățile“ ZIUA LIVE. Candidatul APA la Primăria Agigea, Gabriel Ciobanu prezintă planurile sale pentru administrația locală (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Prioritatea numărul unu sunt utilitățile“ ZIUA LIVE. Candidatul APA la Primăria Agigea, Gabriel Ciobanu prezintă planurile sale pentru administrația locală (VIDEO)

02 Apr 2024 602

ZIUA LIVE Viziunea și strategia pentru renașterea comunei Agigea. Interviu cu candidatul APA la Primăria Agigea, Gabriel Ciobanu

01 Apr 2024 1092

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

27 Mar 2024 1148

Gabriel Ciobanu, candidatul USR pentru Primăria comunei Agigea

29 Feb 2024 978

Când se vor pronunța magistrații în dosarul referendumului de demitere a primarului din Agigea ?

27 Feb 2024 796

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 01 februarie 2024

02 Feb 2024 903

Comuna Ciobanu, din județul Constanța, cumpără servicii de proiectare pentru structuri rutiere! Iată de la cine

20 Oct 2023 766

Modificări în cadrul societății Alega Constanța. Un nou asociat, cooptat în cadrul firmei

28 Sep 2023 825

Referendumul de demitere a primarului din Agigea a ajuns pe masa judecătorilor de la Curtea de Apel Constanța!

23 Jul 2023 1599

LIVE VIDEO+TEXT Noua conducere a USR Constanța prezentată în cadrul unei conferințe (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Jun 2023 2265

Deputatul Stelian Ion, noul președinte al filialei județene USR Constanța

11 Jun 2023 1396

Prefectura Constanța ar putea fi obligată să organizeze referendum la Agigea! Decizia nu este definitivă

10 Jun 2023 1295

Orașul Năvodari achiziționează skijet si peridoc pentru dotarea serviciului de salvamar (DOCUMENT)

19 Dec 2022 1546

Mandate prelungite la CT BUS. Sunt vizați un administrator și directorul adjunct exploatare

28 Nov 2022 1579

AGA CT BUS a decis prelungirea contractelor de mandat pentru doi dintre administratorii companiei de transport municipal

08 Sep 2022 1885