Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

A fost desemnată firma care se va ocupa de transformarea Casei Embiricos din zona Peninsulară în incubator de afaceri

La începutul acestei luni, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău și Luminița Mihailov, directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Est au semnat contractul de finanțare a proiectului “Incubator de afaceri Constanța”.

„Ne-am asumat un proiect unic pe regiunea de Sud Est. Zona peninsulară este inima orașului și trebuie să utilizăm fondurile structurale pentru a adăuga valoare atât din punct de vedere arhitectural, cât și din punct de vedere al vieții socio-economice. Este un moment important în care administrația, componenta privată structurată la nivelul  Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură își dau mâna, împreună cu Zona Metropolitană și își asumă o cofinanțare a acestui proiect. Palatul Navigației se pregătește ca în 2022 să aniverseze 100 de ani de la momentul în care s-a pus piatra de temelie și mi-aș dori ca acest moment să  găsească clădirea renovată și plină de viață”, a declarat la momentul semnării documentului, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.

Proiectul prevede reabilitarea, modernizarea și dotarea clădirii din strada Nicolae Titulescu, nr.13, (Casa Embiricos - fostul Palat al Navigației) și transformarea ei într-un incubator de afaceri modern, care se dorește să devină primul hub regional dedicat industriilor creative pentru antreprenorii din partea de sud-est a României.

Incubatorul va putea găzdui 17 întreprinderi mici și mijlocii nou înființate și peste 160 de persoane cărora le va putea fi oferită consultanță în managementul și dezvoltarea afacerilor, în servicii juridice și de contabilitate.
Săptămâna aceasta, Primăria Constanţa a atribuit prin procedură simplificată contractul privind
elaborarea documentaţiei tehnico-economică aferentă proiectului „Incubator de afaceri Constanţa” ( PT - altele - PAC, DTOE, DDE şi asistenţă tehnică din partea proiectantului).
Potrivit contractului, elaborarea documentaţiei tehnico-economice (DTAC, PT) se va face în două faze, cu respectarea următoarelor condiţii: faza I– Elaborare Proiect pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC), Documentaţie Tehnică pentru Organizarea Execuţiei Lucrărilor ( DTOE), Proiect Tehnic (PT) şi detalii de execuţie (DDE) şi Faza II – Prestarea serviciului de asistenţă tehnică din partea proiectantului.
Valoarea totala a achiziţiei (fără TVA) este de 165.400 lei.
Contractul a fost atribuit bucureştenilor de la Studio Art Construct SRL, cu sediul social pe strada Aleea Gorneşti, Nr. 3, Bucureşti.

Studio Art Construct SRL în datele Registrului Comerţului


Înfiinţată în 2007, cu o experienţă pe piaţă de un deceniu, Studio Art Construct (SAC) reinventariază şi promovează conceptul arhitectural. Asociat unic şi administrator al societăţii este Cătălin-Florin Ghiţă. Obiectul principal al firmei sunt activităţile de arhitectură.
 

Situaţia financiară a firmei pe anul 2018


Studio Art Construct a înregistrat în 2018 un profit de 435.327 lei, are un număr mediu de 9 salariaţi, 0 datorii la stat şi o cifră de afaceri netă de 2.223.642 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“. 
 
Citeşte şi:

A fost semnat contractul. Casa Embiricos, transformată în incubator de afaceri


 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Comunicat de presă lansare proiect - "Construire incubator afaceri creative P+1E și împrejmuire teren"

29 Jul 2019 401

Comunicat de presă Lansarea proiectului "Construire imobil P+2E incubator pentru afaceri creative"

05 Jul 2019 686

Revista presei locale

02 Jul 2019 584

A fost semnat contractul. Casa Embiricos, transformată în incubator de afaceri

01 Jul 2019 582

Anunț de presă Lansarea proiectului „Construire imobil S+P+6E, incubator de afaceri Marco, împrejmuire teren și organizare de șantier”

28 Jun 2019 935

Incubator de afaceri pe bulevardul Aurel Vlaicu. Un nou act de urbanism emis pentru Marcostar Construct Stil SA

19 Jun 2019 1367

Un nou act de urbanism, pentru realizarea de către Mas Publishing & Partners SRL şi Topocad Serv SRL a unui incubator de afaceri

14 Jun 2019 642

Firmele care construiesc incubatorul de afaceri de pe strada Celulozei vor întocmi PUZ-ul pentru modernizarea marilor bulevarde din municipiul Constanţa. Unul dintre asociaţi, fost şef la Mediu (document)

04 Jun 2019 1175

Realizarea incubatorului de afaceri de către Mas Publishing & Partners SRL, la mâna Primăriei Constanţa (document)

09 Feb 2019 963

Primăria Constanța, nevoită să modifice suma din documentație pentru „Incubatorul de afaceri“. Iată motivul!

24 Sep 2018 845

Incubator de afaceri pe strada Celulozei din municipiul Constanța. PUZ elaborat de investitor pentru reglementarea terenului (document)

18 Sep 2018 870

Project Resolv Consulting SRL și Masstudio SRL, undă verde de la Primăria Constanța pentru un imobil de cinci etaje. Unde va fi ridicat

27 Jul 2018 1215

Investiție în Techirghiol! Se construiește un incubator de afaceri (document)

19 Jul 2018 1135

Va avea oare incubatorul de afaceri al lui Făgădău soarta Centrului de Excelenţă în Turism şi Servicii „Tomis“, falimentar?

07 Jul 2018 646

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, vrea să transforme Casa Embiricos în Incubator de Afaceri

06 Jul 2018 1799