Administrația Canalelor Navigabile SA bagă în reparații navele „Izvoru Mare“ și „Costinești 3“ (DOCUMENT)

 
 
  • Lucrările ce urmează a se efectua în vederea reparației navelor se referă la corpul navei, puntea navei, instalații de punte și accesorii, echipamente de navigație, echipamente din compartimentul mașini și amenajări interioare, conform listei de lucrări din anexele 1a și 1b la prezentul caiet de sarcini având ca obiectiv: aducerea navelor în parametrii proiectați și reconfirmarea Certificatului de siguranță a construcției și echipamentelor.
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța achiziționează servicii de reparație cu andocare „Izvoru Mare“ și „Costinești 3“.
 
Descrierea succintă
 
Lucrările ce urmează a se efectua în vederea reparației navelor se referă la corpul navei, puntea navei, instalații de punte și accesorii, echipamente de navigație, echipamente din compartimentul mașini și amenajări interioare, conform listei de lucrări din anexele 1a și 1b la prezentul caiet de sarcini având ca obiectiv: aducerea navelor în parametrii proiectați și reconfirmarea Certificatului de siguranță a construcției și echipamentelor.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul - în valoare de 330.000 de lei - a fost atribuit companiei Dunav SRL, din Brăila.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 11 mai 2023, SC Dunav SRL se ocupă de construcţia de nave şi structuri plutitoare și este controlată de Broască Vasile.
 
Pentru anul 2021, compania a declarat un profit de 3.640.785 de lei.
 
Ca administratori apar Broască Al. Vasile și Broască Ionuț-Cătălin.
 

Potrivit Confidas.ro, Broască Ionuț - Cătălin mai apare în Weautomate Pro SRL, în Bip Net Impex SRL (întrerupere temporară de activitate) și în Navriv SRL.
 
Compania Dunav SRL a încheiat 141 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 26.173.011,52 de lei.

 
Printre autoritățile contractante se află: Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Administrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galați, Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare, Autoritatea Navală Română, Agenția pentru Protecția Mediului Brăila, Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Maritime SA, Compania Națională Romtehnica S.A., comuna Mahmudia, Consiliul Județean Brăila, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Delta al Județului Tulcea, Mănăstirea Saon, Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02022 Constanța, Serviciul de Transport Public Local de Călători și Administrare Portuară Brăila, dar și Universitatea din București.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și 
 
Primăria Constanța plătește peste 2,5 milioane de lei pentru furnizarea a 19 autovehicule în sistem de leasing operațional (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA cumpără servicii de mentenanță pentru sistemul de gospodărire calitativă a apei din canalele navigabile (DOCUMENT)

15 Apr 2024 359

Pentru atingerea capacitatii de trafic de 11,5 milioane tone pe an Portul Medigida va fi modernizat și extins de CN ACN Constanța SA

11 Apr 2024 1215

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța anunță licitație pentru modernizarea frontului de așteptare Port Basarabi (DOCUMENT)

12 Mar 2024 899

CN Administrația Canalelor Navigabile SA, mesaj de 8 Martie

08 Mar 2024 490

Licitații Constanța Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA cumpără asigurări parc auto

28 Feb 2024 505

Licitații Constanța Administrația Canalelor Navigabile caută firmă pentru retehnologizarea ecluzei Năvodari, cu 73 de milioane de euro. Licitația anterioară, anulată (DOCUMENT)

05 Jan 2024 878

Licitații Constanța Asocierea Transguard Security - X Guard Security System a câștigat contractul de servicii de pază civilă și fixă la obiectivele CNACN SA (DOCUMENT)

06 Dec 2023 1188

Ce firmă a bătut palma cu CN ACN SA, pentru servicii de închiriere de vehicule de transport de persoane cu șofer? (DOCUMENT)

06 Dec 2023 1133

Contestație la CNSC BLC Autohouse Leader SRL, nemulţumită de rezultatul unei licitaţii organizate de CN ACN SA Constanţa. Ce decizii au fost dictate?

29 Nov 2023 1046

Licitații Constanța Setconstruct SRL cu CN Administrația Canalelor Navigabile SA pentru Stația de pompare complexă de la Cernavodă (DOCUMENT)

24 Nov 2023 948

Licitații Constanța CNACN SA a bătut palma cu o firmă din București. Ce prevede contractul (DOCUMENT)

21 Nov 2023 971

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA a atribuit contractul „Service parc auto“ (DOCUMENT)

18 Nov 2023 795

Contract de peste două milioane de lei. Firma Navis Max reabilitează instalația sanitară a sediului CN ACN (DOCUMENT)

28 Oct 2023 1078

Decizii noi luate de conducerea CN Administrația Canalelor Navigabile Constanța

23 Oct 2023 1070

Licitații Constanța CNACN SA, achiziție de servicii de asigurări medicale private pentru personal (DOCUMENT)

21 Oct 2023 841