Administrația Porturilor Maritime achiziționează servicii de supervizare! Este vizată racordarea la cheu a navelor în Portul Constanța (DOCUMENT)

 
 
 
  • Potrivit licitatiapublica.ro, contractul - în valoare de 919.900 de lei – a fost atribuit companiei Venturo Investment SRL, cu sediul social pe strada Profesor Daniel Barcianu, București, Sector 3.
  • Conform Termene.ro, platformă consultată la data de 12 septembrie 2023, Venturo Investment SRL se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea și este controlată de Vasile Grigorie, cu 94%, din Constanța și de Manolescu Mihaela-Anca, cu 6%, din București.
 
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța achiziționează servicii de supervizare: asigurarea condițiilor electrice de racordare la cheu a navelor în Portul Constanța (regim Cold Ironing) în vederea interconectării la Rețeaua TransEuropeană de Transport TEN-T pentru implementarea proiectului Ealing”
 
Descrierea achizitiei publice
 
Obiectivele specifice ale contractului sunt furnizarea de servicii de supervizare de înaltă calitate, atât în timpul Perioadei de proiectare si executie a lucrărilor, cât si pe parcursul Perioadei de garanție a lucrărilor, în vederea urmăririi corectei utilizări a fondurilor disponibile si pentru a se asigura ca Antreprenorul proiectează si execută lucrările în conformitate cu obligațiile contractuale, în special în ceea ce privește durata, cantitatea, calitatea și costul proiectării și lucrărilor.
 
Consultantul va avea rolul de Supervizor conform prevederilor Condițiilor Contractului de proiectare și executie lucrări aferente obiectivului Asigurarea condițiilor electrice de racordare la cheu a navelor în Portul Constanța (regim Cold Ironing) în vederea interconectării la Rețeaua Trans-Europeană de Transport TEN-T pentru implementarea proiectului Ealing” – acronym E - COLD, anume a Condițiilor generale si specifice pentru contractele de proiectare si executie lucrari aprobat prin HG nr.1 din ianuarie 2018, cu completările și modificările ulterioare.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul - în valoare de 919.900 de lei – a fost atribuit companiei Venturo Investment SRL, cu sediul social pe strada Profesor Daniel Barcianu, București, Sector 3.
 
Conform Termene.ro, platformă consultată la data de 12 septembrie 2023, Venturo Investment SRL se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea și este controlată de Vasile Grigorie, cu 94%, din Constanța și de Manolescu Mihaela-Anca, cu 6%, din București.
 

Cei doi apar și ca administratori
 
Tot potrivit Termene.ro, Manolescu Mihaela-Anca mai apare în Prosys Grup SRL.

 
Asta în timp ce Vasile Grigorie apare în Madena Fashion SRL, iar în trecut a figurat în Societatea Comercială Regională de Transport Feroviar Public de Călători Constanța SA, radiată.  
 
Cu mai multe contracte publice, Venturo Investment SRL a raportat pentru anul 2022 o cifră de afaceri netă de 11.757.106 de lei și un profit net de 1.452.231 de lei.
 
Administrația Porturilor Maritime - lista persoanelor cu funcții de conducere
 
 
Conducerea executivă
 
Florin Vizan, director general
 
Mihai Teodorescu, director executiv
 
Daniela Serban, director financiar
 
Florin Goidea, director general adjunct
 
Eugen Caruntu, director strategie - dezvoltare
 
Tanase Iulian Pepi, director juridic
 
George Gabriel Visan, director comercial
 
Florin Laurentiu Chirila, director tehnic
 
Costel Bucur, director operațiuni portuare
 
Emil Sorin Banias, director sucursale
 
Consiliul de Administrație
 
Adrian Daniel Gavruta, membru provizoriu, președinte
 
Elena Vlad, membru provizoriu
 
Constantin Chirila, membru provizoriu
 
Dan Alexandru Catana, membru provizoriu, vicepreședinte
 
Catalin Diaconu, membru provizoriu
 
Mihnea-Claudiu Drumea, administrator provizoriu
 
Suryan-Omar Dede, administrator provizoriu
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Florin Goidea, numit director interimar al Administrației Canalelor Navigabile
 
Trident Servicii și Mentenanță SA, contracte importante cu Administrația Porturilor Maritime! (DOCUMENTE)
 
Contractul pentru supervizare lucrări “Reabilitarea rețelelor termice din municipiul Constanța- Etapa II", contestat la CNSC!
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Water Power Energy SA anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu

26 Apr 2024 216

Cumpărări directe Constanța CN APM SA. Lucrări de ignifugare a podului clădirii Gării Maritime (DOCUMENT)

13 Apr 2024 488

Justiție Constanța Euro Audit Service SRL, obligată de instanță să achite CN APM Constanța cheltuielile de judecată

03 Apr 2024 538

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 693

Portul Constanța a cumpărat lapte praf. Vezi pentru ce sumă (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 516

Știri Portul Constanța CN APM cumpără consultanță pentru proiectul de extindere a drumului dintre Poarta 7 și podul nou de la Agigea, la intersecția cu drumul dintre Poarta 9 și Poarta 8 (DOCUMENT)

20 Mar 2024 584

Pureships Services SRL, din Constanța, va repara navele multifuncționale Sela și Noema ale Administrației Porturilor Maritime! (DOCUMENT)

18 Mar 2024 486

20,14 milioane de euro! Repartizarea profitului din Portul Constanța pe 2022, decisă la Tribunal! Instanța s-a retras pentru deliberări

03 Mar 2024 975

CN APM SA Constanța cumpără servicii de reparații al șalupei Sirius 1

02 Mar 2024 558

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța anunță licitație pentru lucrări de foraj orizontal dirijat (DOCUMENT)

01 Mar 2024 754

Compania Naționala Administrația Porturilor Maritime SA Constanța în proces cu două firme. Dosarul, pe rolul Tribunalului

01 Mar 2024 659

Licitații Constanța CN APM SA, închiriere de pilotine cu echipaj pentru transportul pilotului la navă (DOCUMENT)

28 Feb 2024 530

Licitații Constanța CN APM Constanța investește în servicii de legătorie a documentelor (DOCUMENT)

27 Feb 2024 632

Investiție de peste de 7,5 milioane euro în Portul Constanța CN APM SA continuă demersurile pentru înființarea unui parc fotovoltaic

25 Feb 2024 855

Vizat, Portul Midia! Administrația Porturilor Maritime Constanța a atribuit cu contract important (DOCUMENT)

24 Feb 2024 807