Vizat, Portul Midia! Administrația Porturilor Maritime Constanța a atribuit cu contract important (DOCUMENT)

  • Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța intenționează să achiziționeze servicii de Expertiză Tehnică la cheul danelor SN-N, SN-V, SN-E din Portul Midia, având ca scop determinarea și evaluarea stării tehnice, stabilirea soluției optime de reparare a cheului ca urmare a degradării în timp datorită utilizării intense și fără reparații majore a obiectivelor supuse expertizării, în vederea asigurării condițiilor impuse de Legea 10/1995 cu actualizările și modificările ulterioare, privind calitatea în construcții.

Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța achiziționează servicii pentru efectuarea unei expertize tehnice la cheul danelor SN-N, SN-V, SN-E din Portul Midia! Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 155.000 de lei – a fost atribuit companiei Hecon SRL, din Constanța.
 

Descrierea succintă

Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța intenționează să achiziționeze servicii de Expertiză Tehnică la cheul danelor SN-N, SN-V, SN-E din Portul Midia, având ca scop determinarea și evaluarea stării tehnice, stabilirea soluției optime de reparare a cheului ca urmare a degradării în timp datorită utilizării intense și fără reparații majore a obiectivelor supuse expertizării, în vederea asigurării condițiilor impuse de Legea 10/1995 cu actualizările și modificările ulterioare, privind calitatea în construcții.
 

Descrierea achiziției publice

Obiectul achiziției se referă la expertizarea tehnică pentru Cheul de Sud-Vest (Nord), Cheul de Vest, Cheul de Est, în condițiile impuse de Legea 10/1995 și toate modificările ulterioare privind calitatea în construcții și de normativele de specialitate în vigoare, în vederea garantării funcționării elementelor infrastructurii și suprastructurii în condiții de siguranță.


Scopul întocmirii expertizei tehnice este: determinarea degradărilor și a tasărilor (dacă este cazul); determinarea cauzelor degradărilor și a tasărilor (dacă este cazul), determinarea măsurilor ce se impun pentru aducerea cheului la starea normala de exploatare în condiții de siguranță; cuantificarea volumului de lucrări; estimarea costurilor cu proiectarea pentru lucrările ce trebuie executate și expertizarea se va realiza cu respectarea normativelor tehnice în vigoare.


Pentru îndeplinirea scopului prezentei expertize sunt necesare, dar nu în sens limitativ, următoarele activități: investigarea vizuală și efectuarea de fotografii relevante; efectuarea de măsurători; întocmirea Raportului de Expertiză pentru evidențierea degradărilor și disfuncționalităților constatate și propunerea de soluții
pentru remedierea acestora, verificarea elementelor geometrice, tehnice și de exploatare caracteristice, verificarea tasărilor pilelor cheului, verificarea integrității patului de fundare al cheurilor, inventarierea tuturor elementelor/accesorii etc, din punct de vedere numeric, inclusiv siguranța prinderilor elementelor/ accesorilor de cheu.


Expertiza va propune soluții și costuri de remediere a defecțiunilor constatate și de prevenire a apariției acestora pe viitor.
 

Despre Hecon SRL

Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 23 februarie 2024, SC Hecon SRL se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea, are sediul pe bulevardul Mamaia, din Constanța, și este controlată de Neumann Oana-Verona, asociat unic și administrator.


Pentru anul 2022, firma a declarat, cu un angajat, o cifră de afaceri netă de 1.210.684 de lei și un profit net de 805.177 de lei.


În 2022 și 2023, firma a mai prestat servicii de expertiză pentru Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

UPDATE. Ce a declarat Stila Sarafu la Parchetul Judecătoriei Constanța! (FOTO+VIDEO)

Curtea Supremă menține decizia prin care s-a încetat procesul penal față de Nicolae Matei, fostul primar din Năvodari, și față de Corina Jianu, fost judecător

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța CN APM SA, contract de peste 500.000 de lei pentru achiziționarea de manșoane și terminale (DOCUMENT)

06 Jun 2024 497

Valoare de peste 5 milioane euro Administrația Porturilor Maritime SA Constanța organizează o licitație pentru sistematizare și acces parcare P9

03 Jun 2024 414

Administrația Porturilor Maritime, contract important în legătură cu sistemele de alarmare publică din Portul Constanța! (DOCUMENTE)

03 Jun 2024 423

Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța investește în servicii de „Reparații șalupa Sirius 1” (DOCUMENT)

27 May 2024 1132

Licitații Constanța Administrația Porturilor Maritime caută firmă care să întrețină spațiile verzi și parcurile din Portul Constanța, cu peste 2,25 de milioane de euro (DOCUMENT)

23 May 2024 629

Cumpărări directe Constanța Pluri Consultants Romania SRL, contract de 46.000 de euro cu Administrația Porturilor Maritime pentru gestionarea capitalului uman (DOCUMENT)

19 May 2024 1073

Tomis Marina Management SRL ar putea rămâne concesionara Portului Turistic Tomis Constanța până în 2040! Judecătorii s-au retras pentru deliberări

14 May 2024 676

Portul Constanța închiriază mai multe parcele de teren. Licitația va avea loc pe 29 mai (DOCUMENT)

13 May 2024 845

Primăria Constanța și Administrația Porturilor „duc“ Portul Tomis la Curtea Supremă, în procesul cu Tomis Marina Management!

03 May 2024 871

Certificatul de extinderere a unei construcții, emis de Primăria Năvodari, anulat Curtea de Apel Constanța s-a pronunțat în procesul dintre CN APM SA, GSP Logistic SRL și Primăria Năvodari

01 May 2024 710

Cumpărări directe Constanța CN APM SA. Lucrări de ignifugare a podului clădirii Gării Maritime (DOCUMENT)

13 Apr 2024 607

Justiție Constanța Euro Audit Service SRL, obligată de instanță să achite CN APM Constanța cheltuielile de judecată

03 Apr 2024 756

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 845

Portul Constanța a cumpărat lapte praf. Vezi pentru ce sumă (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 653

Știri Portul Constanța CN APM cumpără consultanță pentru proiectul de extindere a drumului dintre Poarta 7 și podul nou de la Agigea, la intersecția cu drumul dintre Poarta 9 și Poarta 8 (DOCUMENT)

20 Mar 2024 749