Agorapolis SRL mai câștigă un contract de la Primăria Constanța. Pentru ce va plăti municipalitatea peste 300.000 de lei? (DOCUMENT)

  • Este vorba despre contractul de prestări servicii „Concepție grafică elemente signalistică urbană din municipiul Constanța", în valoare de 260.000 lei fără TVA, respectiv 309.400 lei cu TVA
  • Agorapolis are de executat concepția grafică pentru hărți trasee CT BUS, printare 125 de mesh-uri de informare pentru adăposturile modulare de călători, plăcuțe cu denumirea străzilor și cu numerele imobilelor, panouri, plăcuțe și indicatoare direcționale și de informare pentru parcuri, locuri de joacă, dar și pentru imobile/locuințe colective, semnalizare și presemnalizare stații de taxi, indicatoare direcționale urbane și elaborare caiet de sarcini cu caracteristici și date tehnice pentru demararea procedurilor de achiziție și montare a elementelor de signalistică urbană
  • Unic asociat și administratorul Agorapolis este Mihaela Pușnava
  • Compania a încheiat alte 20 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.948.400,00 lei, printre autoritățile contractante fiind Municipiul Constanța și SC Confort Urban SRL
 

 
Agorapolis SRL câștigă un nou contract de la Primăria Constanța.

Este vorba despre contractul de prestări servicii „Concepție grafică elemente signalistică urbană din municipiul Constanța", în valoare de 260.000 lei fără TVA, respectiv 309.400 lei cu TVA, vezi secțiunea „documente".

Potrivit contractului, Agorapolis are de executat concepția grafică pentru hărți trasee CT BUS, printare 125 de mesh-uri de informare pentru adăposturile modulare de călători, plăcuțe cu denumirea străzilor și cu numerele imobilelor, panouri, plăcuțe și indicatoare direcționale și de informare pentru parcuri, locuri de joacă, dar și pentru imobile/locuințe colective, semnalizare și presemnalizare stații de taxi, indicatoare direcționale urbane și elaborare caiet de sarcini cu caracteristici și date tehnice pentru demararea procedurilor de achiziție și montare a elementelor de signalistică urbană.

Despre Agorapolis SRL
 
Firma are sediul în Constanța. Unic asociat și administratorul este Mihaela Pușnava.

Compania Agorapolis SRL a încheiat alte 20 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.948.400,00 lei, printre autoritățile contractante fiind: Municipiul Constanța și SC Confort Urban SRL.

În anul 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 1.345.875 de lei, un profit net de 153.737 de lei și cinci angajați.


În august 2017, Primăria Constanţa a atribuit firmei Agorapolis contractul pentru elaborarea strategiei de dezvoltare şi promovare a turismului în municipiu – cost 85.000 de lei fără TVA.

În luna septembrie 2022, același SRL a primit de la Primăria Constanța și contractul de prestări servicii privind achiziția serviciilor de elaborare studii de teren, studiu topografic, studiu geotehnic, studiu pedologic, studiu hidrologic pentru obiectivul de investiții „Construire parc DN 3C din Municipiul Constanța“ pentru suma de 50.000 de lei, fără TVA.

Anul acesta, Primăria Constanța a atribuit către Agorapolis contractul pentru Serviciul de elaborare documentație tehnico-economică parc Soveja și reconfigurare circulație, etapa studiu de fezabilitate. Studiul pentru amenajare spațiu public situat la intersecția str. Soveja cu str. Ștefăniță Vodă - amenajare peisagistică - parc Soveja și reconfigurare circulație va fi realizat de Agorapolis SRL pentru 134.000 lei, respectiv 27.629 euro.

Și tot anul acesta, Primăria Constanța a atribuit tot către Agorapolis contractul de prestări servicii pentru elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții „Construire promenadă pietonală cu pistă de biciclete, tronson cuprins între str. Lebedei și baza taluzuri corespunzător intersecției str. Pușkin cu str. Mihai Eminescu" - Faza SF, DTAA, DTAC, PT+DDE. Valoarea contractului este de 270.000 lei fără TVA.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Promenadă cu pistă de biciclete pe plaja Modern, din Constanța! Agorapolis SRL elaborează documentația (DOCUMENT+GALERIE FOTO)

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Primăria Constanța, achiziție de echipament pentru polițiștii locali de la un SRL din comuna Corbu. Detalii despre achiziție (DOCUMENT)

10 Jun 2024 513

Licitații publice Primăria Constanța a atribuit un nou contract de furnizare produse de protocol firmei care aparține familiei unei angajate a instituției (DOCUMENTE)

08 Jun 2024 580

Primăria Constanța a atribuit un nou contract celor de la Atlantida Grama. Ce vizează înțelegerea în valoare de 20.000 de euro fără TVA? (DOCUMENT)

07 Jun 2024 634

Cumpărări directe Digi România va asigura serviciile de internet în stațiile de autobuz și pentru băncile smart din Constanța (DOCUMENT)

07 Jun 2024 995

Cumpărări directe Intersat SRL va furniza servicii de internet pentru Primăria Constanța (DOCUMENT)

05 Jun 2024 472

Licitații Constanța Malcons-Com SRL bifează un nou contract cu administrația județeană (DOCUMENT)

01 Jun 2024 506

Licitații Constanța Consiliul Județean a atribuit contractul de reparații curente la Centrul Militar Zonal. Date despre câștigător (DOCUMENT)

30 May 2024 621

Licitații Constanța Cine va superviza lucrările de modernizare a frontului de așteptare din portul Basarabi (DOCUMENT)

25 May 2024 689

Licitații Constanța Municipalitatea a lansat o achiziție a serviciul de asigurare a funcționalității sistemului de bike-sharing tras pe dreapta de mai bine de un an (DOCUMENT)

24 May 2024 533

Licitații Constanța A fost desemnată firma care va realiza conceptul artistic și va amenaja centrul expozițional din cadrul Cazinoului (DOCUMENT)

21 May 2024 1095

Licitații publice O firmă din Ghindărești repară terenurile de sport amplasate pe domeniul public al municipiului Constanța (DOCUMENT)

18 May 2024 713

Cumpărări directe Un singur ofertant interesat de realizarea unui studiu de fezabilitate aferente pentru stațiile de reîncărcare vehicule electrice în municipiul Constanța (DOCUMENT)

18 May 2024 573

Cumpărări directe Graphein Topo SA va realiza digitizarea în proiectul „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu” derulat de CJ Constanța (DOCUMENT)

11 May 2024 573

Artver Center SRL a încheiat contracte în valoare de peste 30.000 de euro cu Primăria Medgidia. Vezi pentru ce (DOCUMENTE)

09 May 2024 567

Licitații publice Primoval SRL bifează un nou contract cu Primăria Constanța (DOCUMENTE)

09 May 2024 598