Cine a câștigat contractul de reamenajare, modernizare și modificare fațadă a Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

  • După două licitații anulate, Primăria Constanța a atribuit contractul de execuție, lucrări aferente obiectivului de investiții: „Reamenajare, modernizare și modificare fațadă Galeria de Arta"
  • Contractul în valoare de 1.498.498.57 lei a revenit companiei Monolit Enterprise SRL
  • Firma care desfășoară activități de construcții a drumurilor și autostrăzilor a fost înființată în anul 2017 și aparține Nicoletei Adriana Stroe
  • Obiectivul general al proiectului este reamenajarea spațiului de la parterul blocului M1 din strada Ștefan cel Mare nr.15, cu funcțiune de galerie de artă, ce are ca obiectiv asigurarea unui cadru de expunere la standarde contemporane
 


 
După două licitații anulate, Primăria Constanța a atribuit contractul de execuție, lucrări aferente obiectivului de investiții: „Reamenajare, modernizare și modificare fațadă Galeria de Arta".

Contractul în valoare de 1.498.498.57 lei a revenit companiei Monolit Enterprise SRL.

Obiectivul general al proiectului este reamenajarea spațiului de la parterul blocului M1 din strada Ștefan cel Mare nr.15, cu funcțiune de galerie de artă, ce are ca obiectiv asigurarea unui cadru de expunere la standarde contemporane.
 
Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

– Redeschiderea galeriei pentru găzduirea expozițiilor personale şi colective ale artiștilor din Constanța.
– Creșterea vizibilității şi a calității actului cultural, prin participarea artei la spațiul public.
– Creșterea calității fondului construit, prin aducerea la standarde contemporane a arhitecturii fațadelor, precum şi prin deschiderea parterului clădirilor către spațiul public, prin funcțiuni artistice şi culturale, accesibile publicului larg".
 

Monolit Enterprise SRL
 
Firma care desfășoară activități de construcții a drumurilor și autostrăzilor a fost înființată în anul 2017 și aparține Nicoletei Adriana Stroe.

Are sediul social în Constanța iar în anul 2022 a avut o cifră de afaceri de 2.181.728 lei, profit net de 149.892 lei și 33 de angajați, potrivit www.termene.ro.

Primăria Constanța i-a mai atribuit acestei companiii în 2022 un contract de lucrări reparații în sala de spectacole a Colegiului Național de Arte „Regina Maria”, contract în valoare de 55.860 lei, fără TVA.

De altfel, firma constănțeană mai figurează cu peste 30 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de peste 30 de milioane lei.
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această firmă se numără Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Constanța, comuna Lumina, comuna Topalu dar și UAT Topraisar.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Licitații Constanța Monolit Enterprise, singurul ofertant pentru execuția lucrărilor de reamenajare, modernizare și modificare fațadă a Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 573

Licitații publice CJC schimbă destinația unui corp de clădire de la Pavilionul Expozițional din magazie în birouri. Cine a câștigat contractul de lucrări! (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1586

Licitații publice Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 512

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 515

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 562

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 417

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 586

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 717

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 728

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 806

Farmavet SA a bătut palma cu Primăria Constanța. Ce va livra firma? (Document)

10 Mar 2024 667

Licitații Constanța SPIT a încheiat un contract subsecvent pentru servicii de mentenanță la module ale sistemului informatic (DOCUMENT)

06 Mar 2024 586

Licitații publice Cât plătește Primăria Constanța pentru reparații la instalațiile fântânii cinetice din parcul de la Gară? (DOCUMENT)

05 Mar 2024 680

Primăria Constanța cumpără hârtie de la Dolex Com SRL. Care este valoarea contractului (DOCUMENT)

05 Mar 2024 543

Primăria Constanța a atribuit fostei Pomacost SA un contract de 3.5 milioane de euro pentru serviciul de tăiere, toaletare și corecție arbori pentru zona I din municipiu (DOCUMENT)

03 Mar 2024 1033