Contract de un milion de lei cu ABADL Cine supervizează reabilitarea litoralului de la Mamaia la Eforie

Asistenţa tehnică pentru managementul proiectului şi supervizarea lucrărilor pentru proiectul „Protecţia şi reabilitarea părţii sudice a litoralului românesc al Mării Negre în zona Mamaia Sud, Tomis Nord, Tomis Centru, Tomis Sud, Eforie Nord” fac obiectul unui contract atribuit în urma unei licitaţii publice asocierii dintre Romair Consulting SRL şi MGGP SA. Valoarea contractului se ridică la suma de 9.678.634 lei, iar autoritatea contractantă este Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral. Potrivit anunţului de atribuire, contractul presupune servicii de arhitectură, servicii de inginerie şi servicii integrate de inginerie, servicii de amenajare urbană şi servicii de arhitectură peisagistică, servicii conexe de consultanţă ştiinţifică şi tehnică şi servicii de testare şi analiză tehnică, în Constanţa şi Eforie Nord. Clasificarea CPV prevede servicii de asistenţă tehnică, servicii de supraveghere a lucrărilor, servicii de publicitate şi servicii generale de consultanţă în management.
În ceea ce priveşte firmele care şi-au adjudecat contractul, Registrul Comerţului indică pentru SC Romair Consulting SRL un singur asociat, în persoana lui Gheorghe Boeru. La sfârşitul anului 2011, firma era înregistrată cu o cifră de afaceri de 33.733.557 lei şi 167 de salariaţi.

Cunoscutul om de afaceri Gheorghe Boeru mai figurează în prezent, la Registrul Comerţului, ca făcând parte şi din SC Cedru Consulting SRL, SC Romair Energy SRL şi SC Vinul Boerului SRL.
În Constanţa, firma Romair Consulting este cunoscută încă din 2005, când a găsit banca la care Consiliul Judeţean Constanţa s-a îndatorat pe 20 de ani pentru finalizarea Pavilionului Expoziţional. Pentru contractul de consultanţă de atunci, administraţia judeţeană, condusă de Nicuşor Constantinescu, a plătit 2,6 milioane lei.
Anul trecut, aceeaşi firmă a lui Gheorghe Boeru a mai câştigat un contract cu Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, în valoare de 11.025.000 lei, pentru servicii de elaborare „Hărţi de hazard la inundaţii şi planul pentru prevenirea, protecţia şi diminuarea efectelor inundaţiilor în spaţiul hidrografic Dobrogea - Litoral”.
În ceea ce priveşte cea de-a doua firmă, MGGP SA Tarnow Polonia Sucursala Bucureşti, aceasta figurează la Registrul Comerţului cu o persoană împuternicită, Pawel Lipski, reprezentant şi director, cetăţean polonez.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Procesul pe terenul din Faleză Nord, pentru care fusese amendat primarul Făgădău, ajuns la Curtea Supremă!

06 May 2024 427

Cumpărare Directă Constanța ABADL a atribuit un contract societății Iridex Group Salubrizare SRL. Ce prevede acesta (DOCUMENT)

05 May 2024 501

Teren în Faleză Nord, recâștigat de Apele Române de la Primăria Constanța! Ce au invocat judecătorii pentru a radia dreptul de proprietate al municipalității (MOTIVARE)

03 May 2024 700

Știri Constanța UPDATE. Baliză răsturnată în largul mării, în zona Plaja Modern (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 992

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral angajează. Ai nevoie de studii medii

25 Apr 2024 737

Locuri de muncă Constanța Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral angajează. Detalii

24 Apr 2024 707

Cumpărări directe ABADL a bătut palma cu Kity Krentz SRL, din Constanța! Vizată, zona de îmbăiere aferentă litoralului Mării Negre

23 Apr 2024 567

Tribunalul Constanța examinează o ordonanţă preşedinţială. Părți în dosar, ABADL și Răsărit de Soare SRL

21 Apr 2024 403

Angajări Constanța Cauți un loc de muncă? Sunt posturi vacante la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral

21 Apr 2024 1026

Greenpeace România cheamă în judecată ABADL și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină "Grigore Antipa"

15 Apr 2024 618

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Lilianei Michineci, membru în comitetul director la ABADL (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 531

Terenul pentru care a fost amendat Făgădău, când era primar, nu se întoarce în proprietatea Statului Român! Judecătorii din București explică de ce (MOTIVARE)

11 Apr 2024 944

ABADL Constanța caută firmă de pază!

10 Apr 2024 622

Declarații de Avere Averea și interesele lui Laviniu Marian Grigorescu, șef birou la ABADL (DOCUMENTE)

06 Apr 2024 594

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Luminiței Gheorghe din cadrul ABADL (DOCUMENTE)

06 Apr 2024 537