Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

DGASP Constanța înființează în Topraisar locuințe protejate pentru persoanele cu dizabilități (document)


Contractul „Elaborare studiu de fezabilitate (SF)/documentație avizare a lucrărilor de intervenție (DALI), documentație tehnică pentru autorizația de proiectare (DTAC), proiect tehnic (PT), documentație pentru detalii de execuție (DDE), în cadrul proiectului Tineri în comunitate" a fost atribuit de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța societății Nide Com Serv SRL din județul Dolj. Valoarea contractului atribuit este de 84.000 lei.


Potrivit licitatiapubublica.ro, contractul presupune elaborarea integrată a serviciilor de proiectare pentru faza studiu de fezabilitate/documentație de avizare a lucrărilor de intervenție, documentație tehnică pentru autorizația de construire, proiect tehnic, documentație de execuție pentru: construirea a patru locuințe protejate pentru persoanele cu dizabilități din sistemul de asistență socială, pe strada Teilor, nr.FN, în localitatea Topraisar; dar și reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea unui centru de zi pentru persoanele cu dizabilități din sistemul de asistență socială, pe strada Șoseaua Națională, nr.78 B, în localitatea Topraisar.


Obiectivul de investiții propus se derulează prin Programul de Interes Național "Înființarea de servicii sociale de tip centre de zi, centre respiro/centre de criza și locuințe protejate în vederea dezinstituționalizării persoanelor cu dizabilități aflate în instituții de tip vechi și pentru prevenirea instituționalizării persoanelor cu dizabilități din comunitate".
 

Responsabili de atribuirea contractului


Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt, responsabile de atribuirea procedurii publice, sunt: director general - Dinica Petre; director general adjunct - Roman Ana-Maria; director executiv Asistență Socială - Anca Ghițulescu; director executiv Protecția Copilului - Mihaela Ristea; Biroul Achiziții Urmărire Contracte Apetroaei Elena Loredana, Galea Laura Alexandra, Popa Alexandru Iulian, Enache Dafina, Albu Cristina, Constantin Dana Antonela; Serviciul Administrativ Patrimoniu Tehnic Țuțuianb
Cătălin, Tudoran Corina, Stamate Ionela, Erimia Carmen, Ciuceanu Mariana, Andrei Liviu, Mititelu Radu, Meroșneac Catalin; Biroul Juridic Contencios - Popescu Marian, Murat Anida, Larie Petre, Enache Mihai Gabriel, Petre Lavinia Marina; Serviciul Contabilitate, Buget - Stamule Zoica, Chila Carmen, Marcu Sorina, Acatrinei Florentina, Neculaev Alina, Geamalingă Tanța, Cosma Felicia Iuliana, Zavada Iuliana.


Nide Com-Serv SRL, în datele Registrul Comerţului


Înființată în 1992, Nide Com-Serv SRL are sediul social în comuna Ostroveni, județul Dolj. Capitalul social subscris de 759.200 lei, integral vărsat, este compus din 7592 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 de lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Demetriad Carmina și Demetriad Nicuşor-Laurenţiu, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare, este Demetriad Nicuşor-Laurenţiu.


În anul fiscal 2016, societatea cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 459.050 lei și un profit de 40.057 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, Nide Com-Serv SRL a avut 2 salariați, un profit de 241.276 lei și o cifră de afaceri de 762.244 lei.
Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un singur salariat, un profit de 252.031 lei și o cifră de afaceri de 912.753 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.


Citește și:

Locuințe sociale pentru protejarea persoanelor cu dizabilități vor fi construite în Băneasa, județul Constanța (document)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DGASPC Constanța cumpără echipamente de protecție pentru angajați (document)

26 Aug 2020 1951

DGASPC Constanța caută firmă care să execute lucrări pentru instalarea unei platforme pentru persoane cu handicap (document)

18 Aug 2020 466

DGASPC Constanța caută societate pentru reabilitarea a trei locuințe protejate și a unui centru de zi pentru persoane cu dizabilități (document)

10 Aug 2020 272

DGASPC Constanța organizează licitație pentru închiderea Centrului de Plasament Ovidiu (document)

16 Jul 2020 418

DGASPC Constanța organizează licitație pentru medicamente și produse farmaceutice (document)

13 Jul 2020 455

Ce firmă a semnat cu DGASPC Constanța. Despre ce este vorba (document)

10 Jul 2020 1883

O societate din Capitală va furniza materiale de curățenie către DGASPC Constanța (document)

08 Jul 2020 1894

DGASPC Constanța Verificarea stadiului lucrărilor din proiectul „Închiderea Centrului De Plasament Delfinul“

01 Jul 2020 575

DGASPC Constanța organizează licitație pentru achiziționarea de produse alimentare (document)

27 Jun 2020 634

Licitație publică DGASPC Constanța cumpără tipizate (document)

25 Jun 2020 541

Echipamente de protecție CJ Constanța și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului semnează un acord pentru un proiect social (document)

25 Jun 2020 1164

DGASPC Constanța organizează licitație pentru achiziționarea de pâine și produse de panificație, patiserie și cofetărie (document)

23 Jun 2020 683

Matra SRL va furniza carne de porc și preparate pe bază de carne către DGASPC Constanța (document)

17 Jun 2020 1402

DGASPC va reabilita Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență, din Constanța (document)

15 Jun 2020 1532

DGASPC Constanța cumpără echipamente de protecție și materiale igienico-sanitare pentru prevenirea infectării cu COVID-19 (document)

13 Jun 2020 1526