Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Locuințe sociale pentru protejarea persoanelor cu dizabilități vor fi construite în Băneasa, județul Constanța (document)


Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru proiectul „Sprijin pentru o viață normală”.
Atribuirea a avut loc la data de 4 octombrie 2019, publicarea rezultatului licitației fiind efectuată în data de 1 noiembrie. Obiectul contractului constă într-un contract de achiziție publică de servicii de proiectare, respectiv elaborare Studiu de Fezabilitate (SF)/Documentație Avizare a Lucrărilor de Intervenție (DALI), Documentație Tehnică pentru Autorizația de Proiectare (DTAC), Proiect Tehnic (PT), Documentație pentru Detalii de Execuție (DDE), în cadrul Proiectului „Sprijin pentru o viață normală”. Valoarea contractului este de 84.000 de lei.


Practic, proiectul constă în construirea a patru locuințe protejate pentru persoanele cu dizabilități din sistemul de asistență socială, pe Str. Trandafirilor, în comuna Băneasa, jud. Constanța și reabilitarea/modernizarea/extinderea/dotarea unui centru de zi pentru persoanele cu dizabilități din sistemul de asistență socială, pe Str. Bujorului, comuna Băneasa.


Nide Com Serv SRL a câștigat contractul. Înființată în anul 1992, firma are sediul social în comuna Ostroveni, judeţul Dolj. Capitalul social subscris, de 759.200 de lei, integral vărsat, este compus din 7.592 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 100 de lei. Firma este controlată de Carmina Demetriad şi Nicuşor Laurenţiu Demetriad, fiecare cu 50% din capitalul social. Nicuşor-Laurenţiu Demetriad este administratorul societăţii, care se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare.


În 2018, Nide Com Serv SRL, din judeţul Dolj, a semnat un contract şi cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, pentru „Servicii de elaborare documentaţie tehnico-economică, faza Studiu de fezabilitate (SF) / Documentaţie de autorizare a lucrărilor de intervenţie (DALI), Proiect tehnic (PT), detalii de execuţie (DDE), având ca obiect «Construirea de case de tip familial şi reabilitarea de clădiri în vederea deschiderii unor centre de zi/de recuperare» - unităţi de asistenţă socială şi protecţia copilului aflate în subordinea direcţiei“.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.Citește și:


Localitatea constănţeană Corbu va avea un after school nou. Ce investiţie s-a făcut (document)

DGASPC Constanţa a încheiat un nou contract cu firma Nide Com Serv (document)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DGASPC Constanța cumpără servicii de întreținere și reparare a generatoarelor de curent

09 Oct 2020 421

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța Proiect de construire / prelungire supante la sediu

01 Oct 2020 770

DGASPC Constanța angajează două îngrijitoare

30 Sep 2020 3178

DGASPC Constanța renovează cabinetul stomatologic al CRRN Techirghiol

29 Sep 2020 770

DGASPC Constanța cumpără echipamente de protecție pentru angajați (document)

26 Aug 2020 2060

DGASPC Constanța caută firmă care să execute lucrări pentru instalarea unei platforme pentru persoane cu handicap (document)

18 Aug 2020 518

DGASPC Constanța caută societate pentru reabilitarea a trei locuințe protejate și a unui centru de zi pentru persoane cu dizabilități (document)

10 Aug 2020 350

DGASPC Constanța organizează licitație pentru închiderea Centrului de Plasament Ovidiu (document)

16 Jul 2020 498

DGASPC Constanța organizează licitație pentru medicamente și produse farmaceutice (document)

13 Jul 2020 501

Ce firmă a semnat cu DGASPC Constanța. Despre ce este vorba (document)

10 Jul 2020 1968

O societate din Capitală va furniza materiale de curățenie către DGASPC Constanța (document)

08 Jul 2020 1954

DGASPC Constanța Verificarea stadiului lucrărilor din proiectul „Închiderea Centrului De Plasament Delfinul“

01 Jul 2020 637

DGASPC Constanța organizează licitație pentru achiziționarea de produse alimentare (document)

27 Jun 2020 677

Licitație publică DGASPC Constanța cumpără tipizate (document)

25 Jun 2020 596

Echipamente de protecție CJ Constanța și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului semnează un acord pentru un proiect social (document)

25 Jun 2020 1220