Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Locuințe sociale pentru protejarea persoanelor cu dizabilități vor fi construite în Băneasa, județul Constanța (document)


Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru proiectul „Sprijin pentru o viață normală”.
Atribuirea a avut loc la data de 4 octombrie 2019, publicarea rezultatului licitației fiind efectuată în data de 1 noiembrie. Obiectul contractului constă într-un contract de achiziție publică de servicii de proiectare, respectiv elaborare Studiu de Fezabilitate (SF)/Documentație Avizare a Lucrărilor de Intervenție (DALI), Documentație Tehnică pentru Autorizația de Proiectare (DTAC), Proiect Tehnic (PT), Documentație pentru Detalii de Execuție (DDE), în cadrul Proiectului „Sprijin pentru o viață normală”. Valoarea contractului este de 84.000 de lei.


Practic, proiectul constă în construirea a patru locuințe protejate pentru persoanele cu dizabilități din sistemul de asistență socială, pe Str. Trandafirilor, în comuna Băneasa, jud. Constanța și reabilitarea/modernizarea/extinderea/dotarea unui centru de zi pentru persoanele cu dizabilități din sistemul de asistență socială, pe Str. Bujorului, comuna Băneasa.


Nide Com Serv SRL a câștigat contractul. Înființată în anul 1992, firma are sediul social în comuna Ostroveni, judeţul Dolj. Capitalul social subscris, de 759.200 de lei, integral vărsat, este compus din 7.592 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 100 de lei. Firma este controlată de Carmina Demetriad şi Nicuşor Laurenţiu Demetriad, fiecare cu 50% din capitalul social. Nicuşor-Laurenţiu Demetriad este administratorul societăţii, care se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare.


În 2018, Nide Com Serv SRL, din judeţul Dolj, a semnat un contract şi cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, pentru „Servicii de elaborare documentaţie tehnico-economică, faza Studiu de fezabilitate (SF) / Documentaţie de autorizare a lucrărilor de intervenţie (DALI), Proiect tehnic (PT), detalii de execuţie (DDE), având ca obiect «Construirea de case de tip familial şi reabilitarea de clădiri în vederea deschiderii unor centre de zi/de recuperare» - unităţi de asistenţă socială şi protecţia copilului aflate în subordinea direcţiei“.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.


Citește și:

Localitatea constănţeană Corbu va avea un after school nou. Ce investiţie s-a făcut (document)

DGASPC Constanţa a încheiat un nou contract cu firma Nide Com Serv (document)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Servicii poştale, prestate de Compania Naţională Poşta Română SA pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială Constanţa (document)

17 Feb 2020 694

Granbis SRL va livra carne şi preparate din carne Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Constanţa (document)

14 Feb 2020 1331

Post vacant la Direcția Generală de Asistență Socială Constanța. Nu se solicită vechime

06 Feb 2020 1097

O societate din Tulcea va livra laptopuri către DGASPC Constanța (document)

06 Feb 2020 525

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa a cumpărat aparate de uz casnic (document)

27 Jan 2020 823

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța cumpără echipamente profesionale pentru dotarea bucătăriilor și spălătoriilor (document)

10 Jan 2020 812

Centrele de Plasament „Antonio“ şi „Micul Rotterdam“, în curs de modernizare (document)

04 Jan 2020 632

DGASPC Constanța a semnat cu o firmă din capitală pentru livrarea de containere (document)

31 Dec 2019 512

Marș de conștientizare a Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, în Constanța (galerie foto)

03 Dec 2019 568

DGASPC Constanţa Locuinţe protejate pentru persoane cu dizabilităţi la Nicolae Bălcescu şi centru de zi în Dorobanţu (document)

02 Dec 2019 1037

DGASP Constanța înființează în Topraisar locuințe protejate pentru persoanele cu dizabilități (document)

29 Nov 2019 556

Metropolitan SRL va furniza bilete de transport sub formă de abonament către DGASPC Constanța (document)

28 Nov 2019 603

O firmă din județul Olt va furniza containere și cabine de pază către DGASPC Constanța (document)

27 Nov 2019 592

Câți bani scoate DGAS Constanța pentru cadourile de Crăciun pentru preșcolari și școlari (document)

27 Nov 2019 658

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța recrutează. Iată posturile vacante!

20 Nov 2019 1781