Holiday D'Sign Consult din Ploiești reabilitează Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații din Constanța

 
  • Primăria Constanța a încheiat procedura de achiziție publică pentru atribuirea documentației tehnico-economice aferentă proiectului "Reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații, Constanța”
  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 166.504 lei
  • Câștigătorul contractului este societatea Holiday D'Sign Consult SRL cu sediul social în Ploiești, județul Prahova
 
Primăria Constanța a încheiat procedura de achiziție publică pentru atribuirea documentației tehnico-economice aferentă proiectului "Reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații, Constanța''.

Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 166.504 lei.

Câștigătorul contractului este societatea Holiday D'Sign Consult SRL cu sediul social în Ploiești, județul Prahova.
 

Despre Holiday D'Sign Consult SRL


Înfiinţată în anul 2006, firma are sediul social în municipiul Ploieşti. Capitalul social subscris, de 250 de lei, integral vărsat, este compus din 25 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Dinu Florin Marius, cu 80% din capitalul social, şi Dinu Adrian, cu 20% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de activităţi de arhitectură.
 

Alte contracte cu primăriile Constanța și Medgidia


Holiday D'Sign Consult SRL a mai câştigat contractul „Serviciul de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii «Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceul Teoretic Ovidius Constanţa» (PT, DTAC)“, dar şi de elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente unui număr de 5 obiective de investiţii (5 loturi) din municipiul Constanţa, etapa a II-a. Este vorba despre Şcoala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand“, Şcoala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, Şcoala Gimnazială nr. 14 Palazu Mare, Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii, Şcoala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“. Aceeaşi firmă a mai obţinut de la Primăria Constanţa alte două contracte privind elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente obiectivului de investiţii privind reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida“ şi a Şcolii Gimnaziale nr. 17 „Ion Minulescu“. Totodată, compania din Ploiești a mai executat și servicii de asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții “Construire blocuri locuințe sociale Dezrobirii 6 imobile cu regim de înălțime P+2E și lucrări tehnico-edilitare aferente acestora în Municipiul Medgidia, județul Constanța”.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O firmă din Constanța cu sute de contracte de achiziții va pune în funcțiune fântânile arteziene şi bazinele ornamentale din municipiu (DOCUMENT)

02 Jul 2022 744

Cât și cui va plăti Primăria Constanța pentru actualizarea strategiei de salubrizare a municipiului? (DOCUMENTE)

01 Jul 2022 557

Work & Clean Consulting SRL instruiește angajații Primăriei Constanța (DOCUMENT)

01 Jul 2022 505

Noi locuri de joacă în Constanța. Cine se ocupă de elaborarea documentației și unde vor fi acestea amplasate? (DOCUMENT)

01 Jul 2022 893

Cine va acoperi asigurarea de daune în exercitarea atribuțiilor pentru CA-ul și directorii de la Portul Constanța?

30 Jun 2022 535

Flamatex SRL livrează mobilier pentru Colegiul Național de Arte „Regina Maria“ Constanța

25 Jun 2022 456

Cine va elabora documentele pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea școlii gimnaziale nr.30, Gheorghe Țițeica

24 Jun 2022 498

Compania care a reabilitat balustrada de la Cazino a câștigat contractul de reabilitare a adăposturilor de protecție civilă din municipiul Constanța (DOCUMENTE)

24 Jun 2022 674

Wiebe Romania a câștigat un contract de reparații și întreținere a infrastructurii feroviare publice aflată în incinta Portului Constanța (DOCUMENT)

22 Jun 2022 681

Cine a câștigat contractul de actualizare a documentației pentru restaurarea Muzeului de Artă Populară Constanța? (DOCUMENTE)

22 Jun 2022 609

O firma Iași înființată anul trecut a câștigat trei contracte de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

21 Jun 2022 803

Cel mai mare constructor din Galați a câștigat contractul de reparații și întreținere a infrastructurii feroviare publice aflată în incinta Portului Constanța (DOCUMENT)

20 Jun 2022 789

Integrisoft Solutions câștigă un nou contract de mentenanță fluxuri financiare de la Consiliului Județean Constanța

17 Jun 2022 560

U.C.G. Construcții Ecologice furnizează pământ vegetal pentru Compartimentul de Administrare și Curățenie a Spațiilor Verzi al Confort Urban

15 Jun 2022 553

Venturo Investment SRL supervizează reabilitarea rețelor de transport energie termică din Constanța (DOCUMENT)

13 Jun 2022 616