Investiție vitală pentru intrarea persoanelor și mărfurilor din Ucraina spre România O companie din București, desemnată să realizeze documentația pentru drumul de acces spre punctul vamal Isaccea, județul Tulcea (DOCUMENT)

  • Drumul de conectivitate între DX Măcin - Tulcea - Constanța și PTF Isaccea face legătura între drumul expres Măcin -Tulcea - Constanța, drumul național DN22 și Punctul de Trecere al Frontierei Isaccea. Drumul de conectivitate reprezintă un proiect de infrastructură de transport pentru creșterea accesibilității localităților la rețeaua rutieră primară, prin reducerea timpilor de călătorie și creșterea siguranței rutiere
  • Astfel, drumul propus va crește accesibilitatea și mobilitatea din localitățile traversate, către și dinspre rețeaua rutieră primară de autostrăzi și drumuri expres a României. De asemenea, drumul va contribui și la îmbunătățirea conectivității transfrontaliere cu Ucraina, în prezentul context geopolitic tensionat
  • Câștigătorul contractului în valoare de 879.000 lei fără TVA este SMM Invest Co SRL din București
  • Unic asociat și administrator este Stoica Ionuț – Gabriel. Acesta mai figurează ca administrator și în Conex Prahova SA
  • Potrivit www.termene.ro, compania a încheiat peste 40 de contracte din achiziții publice din 2007 și până în prezent
 
 
Primăria Isaccea a atribuit un contract de servicii întocmire documentație tehnică faza SF (studii de teren, PUZ, studiu de fezabilitate, documentații necesare obținerii avizelor și acordurilor stabilite prin certificatul de urbanism, inclusiv studiu pentru ocuparea terenurilor-exproprieri și studiu de investigație arheologică) pentru obiectivul: drum acces punct vamal Isaccea.

Drumul de conectivitate între DX Măcin - Tulcea - Constanța și PTF Isaccea face legătura între drumul expres Măcin -Tulcea - Constanța, drumul național DN22 și Punctul de Trecere al Frontierei Isaccea. Drumul de conectivitate reprezintă un proiect de infrastructură de transport pentru creșterea accesibilității localităților la rețeaua rutieră primară, prin reducerea timpilor de călătorie și creșterea siguranței rutiere.

Astfel, drumul propus va crește accesibilitatea și mobilitatea din localitățile traversate, către și dinspre rețeaua rutieră primară de autostrăzi și drumuri expres a României. De asemenea, drumul va contribui și la îmbunătățirea conectivității transfrontaliere cu Ucraina, în prezentul context geopolitic tensionat.
Câștigătorul contractului în valoare de 879.000 lei fără TVA este SMM Invest Co SRL din București.
 
Despre SMM Invest Co SRL

Compania înființată în 2005 are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7022 - Activități de consultanță pentru afaceri și management.

În 2022, cifra de afaceri raportată a fost de 12,153,427 lei, cu un profit de 336,777 lei și o medie de 5 angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 75.72%.


Unic asociat și administrator este Stoica Ionuț – Gabriel. Acesta mai figurează ca administrator și în Conex Prahova SA.

Potrivit www.termene.ro, compania a încheiat peste 40 de contracte din achiziții publice din 2007 și până în prezent.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Licitații publice
Platforma SEAP și-a revenit! Cum au fost afectate procedurile online. Anunțul SEAP
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 587

Licitații publice CJC schimbă destinația unui corp de clădire de la Pavilionul Expozițional din magazie în birouri. Cine a câștigat contractul de lucrări! (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1602

Licitații publice Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 518

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 520

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 574

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 429

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 590

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 728

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 743

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 827

Farmavet SA a bătut palma cu Primăria Constanța. Ce va livra firma? (Document)

10 Mar 2024 675

Licitații Constanța SPIT a încheiat un contract subsecvent pentru servicii de mentenanță la module ale sistemului informatic (DOCUMENT)

06 Mar 2024 590

Licitații publice Cât plătește Primăria Constanța pentru reparații la instalațiile fântânii cinetice din parcul de la Gară? (DOCUMENT)

05 Mar 2024 689

Primăria Constanța cumpără hârtie de la Dolex Com SRL. Care este valoarea contractului (DOCUMENT)

05 Mar 2024 551

Primăria Constanța a atribuit fostei Pomacost SA un contract de 3.5 milioane de euro pentru serviciul de tăiere, toaletare și corecție arbori pentru zona I din municipiu (DOCUMENT)

03 Mar 2024 1043