Licitații Constanța Administrația Porturilor Maritime, licitație deschisă pe două milioane de euro pentru semnalizarea rutieră în porturi (DOCUMENT)

  • CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța investește peste două milioane de euro în semnalizarea rutieră din porturi.
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 septembrie 2023, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța organizează licitație deschisă pentru încheierea acordului-cadru vizând lucrările de modernizare și reabilitare a semnalizării rutiere în porturi!
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală a investiției este estimată la 10.176.100 de lei fără TVA, adică peste două milioane de euro, la cursul actual.
 
Durata de realizare a investiției este de 24 de luni, câștigătorii acordului-cadru urmând să fie desemnați în urma licitației deschise, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Potrivit datelor oficiale, „obiectul achiziției constă asigurarea sistemului de semnalizare rutieră cu cele două elemente, respectiv cu Indicatoare rutiere și Marcaje rutiere, în vederea reabilitării și modernizării sistemului de semnalizare rutieră în incinta porturilor maritime“.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 septembrie 2023, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul entității contractante, precum și persoane din cadrul entității contractante ce pot influența conținutul documentației de atribuire și/sau desfășurarea procedurii de atribuire sunt:
•Consiliu de Administrație: Gavruță Adrian-Daniel, Dan-Alexandru Catană, Mihnea - Claudiu Drumea, Diaconu Cătălin, Chirilă Constantin, Vlad Elena, Suryan-Omar Dede 
•Director General – Florin Vizan, Director General Adjunct - Florin Goidea, Director Executiv – Mihai Teodorescu, Director Financiar - Daniela Șerban, Director Tehnic – Florin Chirilă, Director Juridic – Tănase Iulian Pepi, Hermina Bectemir – Șef Serviciu Achiziții Publice
•Alți semnatari: Adrian Stanciuc - Șef Birou Control Financiar Preventiv, Adrian Stoean – Șef Serviciu Urmărire Contracte, Marina Moldoveanu – Șef Serviciu Investiții și Elaborare Documentații, Constantin Brandi - Șef Serviciu Patrimonu Nord, Silviu Rădulescu - Șef Serviciu Patrimonu Sud, Doru Mocanu – Inginer în cadrul Serviciului Investiții și Elaborare Documentații, Mirela Hubati – Inginer în cadrul Serviciului Patrimonu Nord, Erna Silvia Brăileanu – Responsabil Achiziție din cadrul Serviciului Achiziții Publice.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Getnic Construct Serv SRL, contract adjudecat la Administrația Porturilor Maritime Constanța (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Cât costă revizia tehnică periodică a instalației de utilizare gaze naturale în Port Constanța Nord (DOCUMENT)

26 Nov 2023 484

Știri Portul Constanța A crescut consumul de gaze naturale pe platforma portuară! Administrația Porturilor Maritime SA Constanța reproiectează rețeaua (DOCUMENT)

26 Nov 2023 515

Primăria a emis autorizația de construire Atg Hydro - Tehnica Systems SRL construiește o hală de depozitare pentru CN APM Constanța

21 Nov 2023 493

Știri Portul Constanța Fondul Proprietatea SA, un nou proces, la Tribunal, cu Administrația Porturilor Maritime! Ce îi nemulțumește pe acționari

20 Nov 2023 741

Licitații Constanța Administrația Porturilor Maritime SA caută firmă pentru întreținerea liniilor de cale ferată din Portul Constanța (DOCUMENT)

19 Nov 2023 731

Știri Portul Constanța Administrația Porturilor intenționează să amplaseze mai multe geamanduri în port, pentru operarea în siguranță a navelor (DOCUMENT)

19 Nov 2023 674

Licitații Constanța Administrația Porturilor Maritime SA, contract cu Relco-Gaz SRL pentru instalația de gaze naturale Constanța Nord (DOCUMENT)

18 Nov 2023 523

#Dobrogea145 Florin Vizan, director general CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

17 Nov 2023 1544

Ordinea de zi a fost publicată în Monitorul Oficial AGA Companiei Porturilor Maritime Constanța, așteptată să ia decizii majore în ședința din luna decembrie

16 Nov 2023 763

Licitații Constanța Administrația Porturilor Maritime SA închiriază pilotine cu echipaj! Contract estimat la 1,06 milioane de euro (DOCUMENT)

12 Nov 2023 634

Licitații Constanța Administrația Porturilor cumpără energie electrică de 6,26 de milioane de euro! (DOCUMENT)

11 Nov 2023 506

Cumpărări directe Constanța CNAPM Constanța cumpără lucrări de reparații aparate de cale și linii

19 Oct 2023 516

Grup Servicii Petroliere Logistic SRL și-a mutat sediului social din Portul Midia, Năvodari, în Voluntari, Ilfov

16 Oct 2023 815

Numiri și revocări în Consiliul de Administrație. Se convoacă AGA Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime" Constanţa

14 Oct 2023 1025

Începând din data de 16 octombrie, accesul camioanelor de marfă în portul Constanța se va face doar pe baza rezervării în aplicația dedicată

13 Oct 2023 1215