Licitații Constanța Afaceriștii Nicula și Hondoreanu au bătut palma cu Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA (DOCUMENT)

⦁ Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA a atribuit contractul de proiectare și execuție lucrări de extindere remiză PSI în valoare de 1.474.220 lei fără TVA
⦁ Contractul a revenit societăților Holding Hondor Stil SRL cu sediul în Agigea și Bemel AG SRL cu sediul social în municipiul Constanța
⦁ Holding Hondor Stil îl are ca asociat unic și administrator este Ilie Hondoreanu, al cărui nume se leagă și de Tapihon SRL din Agigea
⦁ Bemel AG SRL este controlată de Cristian-Marian Nicula care mai figurează asociat și administrator și în Bemel Architecture&DesignSRL dar și în Signature Developments SRL
Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA a atribuit contractul de proiectare și execuție lucrări de extindere remiză PSI în valoare de 1.474.220 lei fără TVA.

Contractul prevede servicii de proiectare la întocmirea PAC, POE și pentru întocmirea documentației de avizare la autoritățile competente (include întocmirea completă a dosarelor de avizare și a documentației aferente acestora, inclusiv verificarea tehnică de calitate realizată de către verificatori tehnici atestați independenți de structura organizatorică a ofertantului, precum și depunerea dosarelor la autoritățile competente); servicii de proiectare pentru întocmirea PTh și a DE pentru lucrări de construcții, montaj utilaje și echipamente tehnologice, inclusiv verificarea tehnică realizată de către verificatori tehnici atestați independenți; servicii de asistență tehnică din partea proiectantului și execuția tuturor tipurilor de lucrări la obiectivul de investiții.

Contractul a revenit societăților Holding Hondor Stil SRL cu sediul în Agigea și Bemel AG SRL cu sediul social în municipiul Constanța.


Despre Holding Hondor Stil SRL

 

Potrivit termene.ro, Holding Hondor Stil SRL a fost înființată în anul 1993, are sediul social în Agigea, strada Zona Tabără, și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

Firma are un punct de lucru în Medgidia, pe strada Constanței, nr. 3.

Asociat unic și administrator este Ilie Hondoreanu, al cărui nume se leagă și de Tapihon SRL din Agigea.

Conform sursei citate, firma figurează cu 70 de achiziții directe (Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu Medgidia, Liceul Teoretic Emil Racoviță Techirghiol, Comuna Saligny, Comuna Castelu, dar și alte autorități contractante) și 15 contracte publice (Municipiul Medgidia și Orașul Techirghiol autorități contractante).

În 2022, Holding Hondor Stil SRL a declarat 18 angajați, profit peste 1,31 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 6,9 milioane de lei.
 
Despre Bemel AG SRL

Compania înființată în 2012 a raportat pentru anul fiscal 2022 o cifră de afaceri de 3,123,240 lei, profit de 1,029,659 lei și un număr de 12 angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 23.75%.

Bemel AG SRL are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7111 - Activități de arhitectură și este controlată de Cristian-Marian Nicula care mai figurează asociat și administrator și în Bemel Architecture&DesignSRL dar și în Signature Developments SRL.
Bemel AG SRL figurează cu 35 de contracte din achiziții publice încheiate cu mai multe UAT-uri, cu Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Braşov dar și cu CNAPM SA.

Potrivit www.termene.ro, pe numele societății s-a înregistrat o cerere de deschidere procedură insolvență/faliment (conform număr dosar: 1203/118/2023).

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Modificări în firma constănțeană Bemel Arhitecture & Design SRL

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice O companie din București va realiza documentațiile pentru reabilitarea și modernizarea DJ391 Tronsonul Mangalia-Albești-Negru Vodă (DOCUMENT)

07 Dec 2023 565

Licitații Constanța Asocierea Transguard Security - X Guard Security System a câștigat contractul de servicii de pază civilă și fixă la obiectivele CNACN SA (DOCUMENT)

06 Dec 2023 665

Cum se toacă un milion Târgul de Crăciun din parcul „Oleg Danovski” din Constanța se deschide de Sfântul Andrei! Cine asigură serviciile artistice, scenotehnica, butaforiile și montarea patinoarului (DOCUMENTE)

30 Nov 2023 1429

CNAIR a atribuit contractul de proiectare al podului de pe DN39 din dreptul localității 23 August, județul Constanța. Detalii despre câștigător (DOCUMENT)

27 Nov 2023 1015

Licitații Constanța DGAS cumpără peste 33.000 de cutii de bomboane care vor ajunge în grădinițele și școlile din Constanța (DOCUMENTE)

26 Nov 2023 582

IGPR Cooperare polițienească pentru combaterea criminalității

26 Nov 2023 451

Un nou contract semnat de Iris Luxury Consulting SRL cu Primăria Constanța. Reamenajează spațiul din zona Gării (DOCUMENT)

23 Nov 2023 558

Licitații Constanța SC Arasound SRL organizează evenimentul Ziua Națională a României 2023. Cât plătește Primăria pentru serviciile companiei? (DOCUMENTE)

23 Nov 2023 682

După ce a contestat licitația, TPF Inginerie SRL câștigă un contract important la noul terminal al Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu (DOCUMENT)

18 Nov 2023 718

O companie din Baia Mare a încheiat un acord cadru de furnizare hrană pentru Microrezervația din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (DOCUMENTE)

16 Nov 2023 619

Licitații publice Fadmig SRL reabilitează mai multe adăposturi civile din municipiul Constanța (DOCUMENT)

15 Nov 2023 540

Primăria Constanța a desemnat câștigătorul contractului care va aduce artiștii de la Târgul de Crăciun de la Constanța (DOCUMENT)

15 Nov 2023 798

Licitații publice O compania din Brașov furnizează echipamente pentru modernizarea și extinderea Teatrul de Vară de la Techirghiol (DOCUMENT)

12 Nov 2023 787

Licitații publice Primăria Constanța a semnat un nou contract. Sunt vizate 18 noi locuri de joacă (DOCUMENT)

11 Nov 2023 691

Licitații publice Compania fostului șef de la GeoEcoMar a primit contractul pentru urmărirea evoluţiei fenomenelor apărute pe strada Traian din Constanța(DOCUMENT)

09 Nov 2023 987