Licitații Constanța Euro Construct SA bifează un nou contract cu CN APMC SA (DOCUMENT)

  • Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța a atribuit contractul „Reparații capitale necesare aducerii la starea normală de exploatare și functionare a căii de rulare mol I S, de pe danele 111-112 și organizare de șantier"
  • Contractul are valoarea de 8.401.315,87 lei fără TVA
  • Ofertant câștigător este Euro Construct SA din Constanța
  • În 2022, Euro Construct SA a avut o cifră de afaceri netă de 23.762.917 lei, un profit net de 1.518.973 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 253
  • Reamintim, luna trecută CNAPMC SA a mai atribuit companiei Euro Construct SA un contract de elaborare a documentației necesare pentru proiectarea obiectivului RK la linia de racord Mol 2 Sud pe o lungime de 290 ml și pasaj la nivel cu calea ferată de la km 1+341,18 și execuția lucrărilor aferente
     
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța, în calitate de autoritate contractantă, a atribuit contractul „Reparații capitale necesare aducerii la starea normală de exploatare și functionare a căii de rulare mol I S, de pe danele 111-112 și organizare de șantier".
Contractul are valoarea de 8.401.315,87 lei fără TVA, ofertant câștigător fiind firma Euro Construct SA.
 
Potrivit caietului de sarcini și ținând cont de expertiza tehnică elaborată și în urma vizitei în amplasament și a analizării măsurătorilor și investigațiilor efectuate, au reieșit ca necesare următoarele lucrări de intervenții pentru realizarea reparației capitale :

Fila de la apă
o Desfacerea șinei de pe soclul de beton;
o Demolarea soclului de beton existent;
o Realizarea unui soclu de beton nou;
o Prinderea și poziționarea șinei pe soclul de beton nou realizat.
Fila de la uscat
o Desfacerea filei de la uscat existentă;
o Refacerea patului din piatră spartă;
o Verificarea traverselor și înlocuirea traverselor degradate cu traverse noi;

o Refacerea dalelor de beton;
o Montarea șinei pe poziție.
Platforma între filele de rulare

o Desfacerea platformei între căile de rulare și a căilor ferate;
o Refacerea patului din piatră spartă;
o Verificarea traverselor și înlocuirea traverselor căii ferate degradate cu traverse noi;
o Verificarea dalelor de beton ale căii ferate și înlocuirea dalelor degradate;
o Montarea pe poziție a șinelor de cale ferată astfel încât să fie asigurată panta necesară scurgerii apelor pluviale spre cheu.
o Desfacerea straturilor degradate (asfalt și beton) pe zona dalelor de acoperire ale canalului tehnologic
o Realizarea unui strat de beton de 10cm grosime și a unui strat de asfalt pe zona canalului tehnologic
o Înlocuirea capacelor pentru acces în canalul tehnologic.
 
Despre Euro Construct SA
 
Potrivit www.termene.ro , Euro Construct SA a fost înființată în anul 2002, are adresa în municipiul Constanța, iar activitatea principală este „Lucrări de construcții a căilor ferate de suprafață și subterane“.
 
Euro Construct SA are ca acționari persoane fizice pe Tudor Vlad (cota de participare la beneficii şi pierderi: 87.25% / 87.25%), Nicoleta Papuc (cota de participare la beneficii şi pierderi: 6.7% / 6.7%), Gheorghe Șerbănescu (cota de participare la beneficii şi pierderi: 1.01% / 1.01%) și Ovidiu Mugurel Chert (cota de participare la beneficii şi pierderi: 5.04% / 5.04%).
 
Persoane împuternicite sunt: Tudor Vlad – administrator, Alex Ciprian Vlad – director, Nicoleta Papuc – director. Elena Antonaru, Tănase Dobre și Nineta - Iuliana Stuparu sunt cenzori, iar Rareș Cosmin Talabă este cenzor supleant.    
 
În 2022, Euro Construct SA a avut o cifră de afaceri netă de 23.762.917 lei, un profit net de 1.518.973 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 253.
 
Reamintim, luna trecută autoritatea contractantă CNAPMC SA a mai atribuit companiei Euro Construct SA un contract de elaborare a documentației necesare pentru proiectarea obiectivului RK la linia de racord Mol 2 Sud pe o lungime de 290 ml și pasaj la nivel cu calea ferată de la km 1+341,18 (proiectare+execuție), precum și execuția lucrărilor aferente.
 
Valoarea totală estimată a fost de 1.685.249 lei, fără TVA, din care: valoare proiectare și expertiză: 68.240 lei fără TVA; valoare execuție lucrări: 1.617.009 lei fără TVA.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  
Citește și:

Licitații Constanța Eurosting AAW Industry din Buzău câștigă un contract important la Administrația Porturilor Maritime (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Pereții exteriori ai unor clădiri din municipiu, acoperiți cu picturi murale. Cui a atribuit Primăria Constanța acest contract? (DOCUMENT)

24 Apr 2024 511

Licitații directe Firmă de casă a SPIT Constanța a câștigat un contract de mentenanță program contabilitate și de la municipalitate

20 Apr 2024 538

Licitații publice Paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța vor fi asigurate și anul acesta de firmele fostului polițist și detectiv particular, Brotac (DOCUMENT)

20 Apr 2024 929

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 398

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 641

Licitații publice CJC schimbă destinația unui corp de clădire de la Pavilionul Expozițional din magazie în birouri. Cine a câștigat contractul de lucrări! (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1673

Licitații publice Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 576

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 563

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 608

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 478

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 634

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 782

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 785

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 893

Farmavet SA a bătut palma cu Primăria Constanța. Ce va livra firma? (Document)

10 Mar 2024 711