Licitații Constanța Primăria Medgidia organizează licitație deschisă, pe un milion de euro, pentru dotarea unităților de învățământ din municipiu (DOCUMENT)

  • Finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin PNRR.
Primăria Medgidia a deschis procedura pentru atribuirea contractului de un milion de euro prin care intenționează să achiziționeze echipamente IT, dar și mobilier pentru dotarea unităților de învățământ din municipiu.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că achiziția este estimată la un total de 4.957.300 de lei fără TVA, adică peste 998.000 de euro, la cursul actual.
 
Finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență – PNRR.
 
Denumirea contractului este „Achiziționarea echipamentelor digitale (Săli de clasă, laboratoare informatică, laboratoare științe, cabinet școlar și psihopadagogic, săli de sport, ateliere) - «Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din municipiul Medgidia, județul Constanța» - PNRR Numar de referinta:4301456/2023/1“.
 
Durata contractului este de trei luni, iar în descriere se precizează că „proiectul se va derula în municipiul Medgidia, județul Constanța, în instituțiile de învățământ care au nevoie de finanțare pentru susținerea cheltuielilor cu echipamente și dotări IT, mobilier școlar, înființare/dotare laboratoare, inclusiv laborator de informatică, cabinete școlare, Săli de sport pentru desfășurarea în bune condiții a procesului educațional. Unitățile de învățământ sunt în grija administrativă a Solicitantului, UAT Municipiul Medgidia“.
 
Atribuirea se va face prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17 mai 2024, ora 15.00, ofertele urmând să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până la data de 17 august 2024.
 

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: „Vrabie Valentin–Primar, Păun Niculae–Viceprimar, Solomon Melania-Secretar general, Copilu Ciprian Viorel–Dir.Ex. Economic, Pascu Cristina-Administrator Public, Mihai Leli –Șef Serviciu Buget Cont., viză CFP, Netejoru Cătălina–Consilier Serviciu Buget-Conta., Ristea Ramona-Bianca-Cons. Serviciu Proiecte, Anghel Mădălina-Adriana–Șef Birou Resurse Umane, Popovici Inesa–Cons. Serviciu Proiecte, Anghelescu Anca-Cons.Birou Achiziții Publice, Bran Eugen–Alexandru–Cons. Compartiment Info., Bucur Virgil-Cons. Birou Achizitii Publice,Amucileniței Simona–Marinela–Șef Servicu Proiecte. Cons. locali: Eftimi Sorina; Arslan Ozgϋn; Ismail Feuzi; Rapciuc Bogdan Gheorghe; Zisu Constantin; Omer Metin; Anton Marian Valentin; Scabatura Adrian-Denis;Florea Elena; Oanca Mircea; Menan Samir; Vladescu Luminita; Vlăduț Manuel-Vasile; Daniel Daniela; Mosescu Bogdan-Marian; Lupu Ionut; Sali Sabri; Brânză Dumitru. Popa Veronica-Alina–consultant“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Primăria Medgidia pune la bătaie peste 2,17 milioane de euro pentru renovarea Muzeului de Artă „Lucian Grigorescu“, din oraș (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Constanța investighează distrugerea de afișe electorale în Medgidia

26 May 2024 306

Fotbal Constanța CS Medgidia, aproape campioană în Liga a 4-a (GALERIE FOTO)

26 May 2024 477

Primarul orașului Cernavodă, agresat! Unul dintre suspecți, un preot! Persoanele, plasate sub control judiciar

25 May 2024 660

Cumpărări directe Constanța Edificia Concept SRL întocmește documentația în faza SF pentru proiectul de extindere a Spitalului Municipal Medgidia (DOCUMENT)

25 May 2024 394

Firme Constanța Metalica Medgidia SA își mută sediul la Palazu Mare și înființează un punct de lucru la Constanța

24 May 2024 540

Proces între Municipiul Medgidia și societatea Seaside Playgrounds SRL. Dosarul, pe rolul Tribunalului Constanța

23 May 2024 591

CS Medgidia Atletul Mihai Alin Șavlovschi concurează la Campionatul Balcanic de seniori. Victorie clară la Internaționalele României (GALERIE FOTO)

23 May 2024 617

Ce decizii a luat CSM pentru Judecătoria Constanța, Judecătoria Mangalia și Judecătoria Medgidia

22 May 2024 533

Tragedie rutieră, la Medgidia, în ultimele minute ale anului 2020! Judecătorii din Constanța aproape că au dublat prima condamnare

22 May 2024 842

Primăria Medgidia Dezbatere publică pentru elaborarea unui PUZ din municipiu. Vezi detalii

22 May 2024 372

Cumpărări directe Constanța Un nou contract semnat de Diateraconst SRL cu Școala Gimnazială „I.L. Caragiale” Medgidia (DOCUMENT)

21 May 2024 450

Accident rutier în Medgidia. Implicat un șofer băut

21 May 2024 613

Dosarul lui Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, amânat după alegerile locale! Noul termen, 26 iunie 2024

21 May 2024 519

Locuri de muncă Constanța Spitalul Municipal Medgidia angajează. Condiții

21 May 2024 511

Termen în dosarul lui Valentin Vrabie, primarul din Medgidia! Se așteaptă identitățile martorilor protejați

21 May 2024 975