Licitații publice Malif Engeering SRL a bătut palma cu CNI. Este vizat un contract de reparații a secției de recuperare a copiilor de la Sanatoriu Balnear Techirghiol (DOCUMENT)


 
  • CNI a atribuit direct un contract de servicii de asistență tehnică pentru proiectul de reparații capitale clădiri, reconfigurarea funcțiunilor, extindere și dotări cu echipamente în cadrul Secției de Recuperare Neuropsihomotorie a Copiilor - Sanatoriu Balnear și de recuperare Techirghiol
  • Câștigătoarea contractului este compania din Galați, SC Malif Engeering SRL
  • Valoarea contractului este de 31.500 lei
  • Unic asociat al firmei câștigătoare este Dana-Maria Popescu. Aceasta are și calitatea de administrator alături de Florin Popescu
  • Potrivit www.termene.ro, compania mai figurează cu un contract din achiziții publice cu UAT Mărășești în valoare de 14.000 lei
  • După primul an de activitate, SRL-ul a raportat o cifră de afaceri de 33.078 lei, profit de 10.657 lei și un angajat
 
 

 
Compania Națională de Investiții a atribuit direct un contract de servicii de asistență tehnică pentru proiectul de reparații capitale clădiri, reconfigurarea funcțiunilor, extindere și dotări cu echipamente în cadrul Secției de Recuperare Neuropsihomotorie a Copiilor - Sanatoriu Balnear și de recuperare Techirghiol din Municipiul Techirghiol, str. Ovidiu nr. 2-4, judetul Constanța.

Câștigătoarea contractului este compania din Galați, SC Malif Engeering SRL.

Valoarea contractului este de 31.500 lei.
 
Malif Engeering SRL
 
Compania înființată în 2022, are sediul social în Galați și desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

Unic asociat al firmei este Dana-Maria Popescu. Aceasta are și calitatea de administrator alături de Florin Popescu.


Potrivit www.termene.ro, compania mai figurează cu un contract din achiziții publice cu UAT Mărășești în valoare de 14.000 lei.

După primul an de activitate, SRL-ul a raportat o cifră de afaceri de 33.078 lei, profit de 10.657 lei și un angajat.

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Licitații Constanța CNI, proiect pilot pentru o sală de sport școlară în Ostrov! Ce cifră de afaceri și câți angajați se cer de la ofertanți (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța a cumpărat bilete de avion de la agenția de turism administrată de colegul de partid al primarului Chițac (DOCUMENTE)

23 Feb 2024 2753

Show special de 1 martie realizat de o firmă de casă a primăriei din sudul litoralului Irina Loghin și Fuego cântă la Mangalia (DOCUMENT)

23 Feb 2024 802

Pink Post Solutions SRL a încheiat un nou contract cu Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța (DOCUMENT)

22 Feb 2024 528

Romcontexpert SRL, un nou contract cu Primăria Constanța. Se va ocupa de auditul financiar pentru Spitalul de Boli Infecțioase (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 501

Primăria Constanța și-a stabilit consultanții în proiectul Policlinicii Municipale de Cardiologie și Oncologie care se va construi prin PNRR

17 Feb 2024 761

Razie a polițiștilor IPJ Constanța în stațiunea Neptun! Au fost aplicate mai multe amenzi (GALERIE FOTO)

17 Feb 2024 475

Licitații publice Consultanții de casă ai Primăriei Constanța au câștigat un nou contract! (DOCUMENT)

16 Feb 2024 652

Începe demolarea A fost desemnată firma care va realiza proiectarea parcului promis de administrația Chițac pe strada Eliberării din municipiul Constanța (DOCUMENTE)

16 Feb 2024 23120

Licitații publice Primăria Techirghiol a bătut palma cu două companii din Constanța pentru proiectul de îmbunătățire a mobilității urbane (DOCUMENTE)

15 Feb 2024 682

Licitații Constanța RC Energo Install SRL, contract prin cumpărare directă cu Primăria Medgidia

13 Feb 2024 798

Contractele directe de promovare și publicitate a unor proiecte derulate de Primăria Constanța ajung la Intermedia Services Top SRL! (DOCUMENTE)

10 Feb 2024 552

Licitații publice Primăria Constanța a atribuit contractul de elaborare a documentației tehnico economice pentru Teatrul de Stat (DOCUMENT)

06 Feb 2024 698

Nexus Construction Consulting SRL, revine în achizițiile publice ale Primăriei Constanța (DOCUMENT)

05 Feb 2024 592

Licitații publice Eco Fire Sistems SRL și Luxury Estetiq au bătut palma cu Spitalul Județean Tulcea (DOCUMENT)

05 Feb 2024 663

Licitații publice Un nou contract pentru Saga Infrastructură, firmă intrată în atenția Consiliului Concurenței, de la Primăria Mangalia (DOCUMENT)

25 Jan 2024 945