Licitații publice Pereții exteriori ai unor clădiri din municipiu, acoperiți cu picturi murale. Cui a atribuit Primăria Constanța acest contract? (DOCUMENT)
⦁Contractul vizează prestarea de servicii de artiști independenți și își propune să aducă arta mai aproape de copiii de la grădiniță și școli pentru a le stârni curiozitatea, imaginația și creativitatea, însușiri esențiale unei dezvoltări armonioase
⦁Proiectul a fost declarat câștigător în cadrul procesului de bugetare participativă „Tu decizi pentru Constanța"
Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii privind achiziția de servicii prestate de artiști independenți pentru realizarea proiectului "Culoare în educație", vezi „documente".

Contractul în valoare de 220.000 lei fără TVA vizează prestarea de servicii de artiști independenți și își propune să aducă arta mai aproape de copiii de la grădiniță și școli pentru a le stârni curiozitatea, imaginația și creativitatea, însușiri esențiale unei dezvoltări armonioase. 10 pereți exteriori ai unor clădiri din municipiu, fiecare în suprafață de cel puțin 100mp vor fi acoperiți cu picturi murale.
Proiectul a fost declarat câștigător în cadrul procesului de bugetare participativă „Tu decizi pentru Constanța".

Despre Rogue SRL

Firma a fost înființată în octombrie 2023, are sediul social în Constanța, pe strada Miron Costin nr.6 și aparține lui Ionuț Barbu care mai figurează și în Eventiland SRL, Stellar Portal SRL dar și în Star One ABC SRL.

Compania nu a raportat date financiare pentru ultimul an fiscal, potrivit termene.ro.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

foto cu caracter ilustrativ: Wanda Hutira | RO – Papa Ricardo (Bulevardul Tomis 31)
 
Citește și:

Licitații directe Firmă de casă a SPIT Constanța a câștigat un contract de mentenanță program contabilitate și de la municipalitate

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Cine va superviza lucrările de modernizare a frontului de așteptare din portul Basarabi (DOCUMENT)

25 May 2024 549

Licitații Constanța Municipalitatea a lansat o achiziție a serviciul de asigurare a funcționalității sistemului de bike-sharing tras pe dreapta de mai bine de un an (DOCUMENT)

24 May 2024 472

Licitații Constanța A fost desemnată firma care va realiza conceptul artistic și va amenaja centrul expozițional din cadrul Cazinoului (DOCUMENT)

21 May 2024 974

Licitații publice O firmă din Ghindărești repară terenurile de sport amplasate pe domeniul public al municipiului Constanța (DOCUMENT)

18 May 2024 660

Cumpărări directe Un singur ofertant interesat de realizarea unui studiu de fezabilitate aferente pentru stațiile de reîncărcare vehicule electrice în municipiul Constanța (DOCUMENT)

18 May 2024 515

Cumpărări directe Graphein Topo SA va realiza digitizarea în proiectul „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu” derulat de CJ Constanța (DOCUMENT)

11 May 2024 518

Artver Center SRL a încheiat contracte în valoare de peste 30.000 de euro cu Primăria Medgidia. Vezi pentru ce (DOCUMENTE)

09 May 2024 511

Licitații publice Primoval SRL bifează un nou contract cu Primăria Constanța (DOCUMENTE)

09 May 2024 529

Licitații publice 5 clădiri emblematice din Constanța sunt iluminate arhitectural timp de o lună de Cultech Professinal SRL (DOCUMENTE)

09 May 2024 1019

Cine va ridica autovehiculele abandonate din municipiul Mangalia? (DOCUMENT)

07 May 2024 619

Licitații publice Cine spală autoturismele Consiliului Județean Constanța, Centrului Militar Zonal și Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale? (DOCUMENTE)

06 May 2024 1342

Licitații publice O companie din Cluj Napoca furnizează stegulețe personalizate pentru primăria Constanța (DOCUMENT)

30 Apr 2024 458

Licitații publice Nova Steel Buildings SRL va realiza lucrările în regim de urgență la sediul Muzeului de Artă Populară din Constanța (DOCUMENT)

27 Apr 2024 711

Licitații directe Firmă de casă a SPIT Constanța a câștigat un contract de mentenanță program contabilitate și de la municipalitate

20 Apr 2024 664

Licitații publice Paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța vor fi asigurate și anul acesta de firmele fostului polițist și detectiv particular, Brotac (DOCUMENT)

20 Apr 2024 1104