Licitații publice. Un constructor din Transilvania va executa noul sediu al Direcției de Telecomunicații Speciale Constanța. Contract de peste 4 milioane de euro (DOCUMENTE)

  • Anul trecut, Serviciul de Telecomunicații Speciale a reluat licitația organizată pentru atribuirea contractului referitor la proiectarea și execuția lucrărilor pentru realizarea sediului Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Constanța
  • Pentru noua licitație, STS a alocat peste 23 de milioane de lei pentru a doua licitație (aproape 4,6 milioane de euro)
  • Lucrările de execuție se referă la construirea unui imobil cu regim de înălțime P+2E+E3R, inclusiv amenajări exterioare ale curții, împrejmuirea incintei la limita de proprietate, bazin subteran pentru rezervă de apă, toate instalațiile aferente, racorduri și branșamente care să asigure funcționalitatea dorită
  • Potrivit licitatiapublica.ro contractul a revenit CON-A Operations SRL cu sediul social în Șelimbăr, județul Sibiu
  • Valoarea totală a contractului este de 23.215.000 lei fără TVA
  • Compania înființată în 2002, a raportat în 2022 o cifră de afaceri de 573.359.937 lei, profit de 26.997.121 lei și 542 de angajați, potrivit www.termene.ro
  • CON-A Operations SRL a încheiat două contracte de achiziții publice în valoare totală de 11.638.755,00 lei


 

Anul trecut, Serviciul de Telecomunicații Speciale a reluat licitația organizată pentru atribuirea contractului referitor la proiectarea și execuția lucrărilor pentru realizarea sediului Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Constanța.

Potrivit licitatiapublica.ro, prima licitație a fost anulată deoarece au fost depuse oferte care, deși au putut fi luate în considerare, nu au putut fi comparate din cauza modului neuniform de abordare a soluțiilor tehnice și/sau financiare.

Pentru noua licitație, STS a alocat peste 23 de milioane de lei pentru a doua licitație (aproape 4,6 milioane de euro).
 
Descrierea succintă a contractului
 
Potrivit licitatiapublica.ro, achiziția are ca obiect proiectarea și execuția de lucrări pentru realizarea unei clădiri administrative care va gazdui sediul pentru Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Constanța, în vederea desfășurarii în condiții optime a activităților curente ale instituției, ce va permite acomodarea infrastructurii tehnice, a sistemelor informatice și de monitorizare/management precum și a echipelor de administrare, inclusiv personalul care îl va deservi.
 
Lucrările de execuție se referă la construirea unui imobil cu regim de înălțime P+2E+E3R, inclusiv amenajări exterioare ale curții, împrejmuirea incintei la limita de proprietate, bazin subteran pentru rezervă de apă, toate instalațiile aferente, racorduri și branșamente care să asigure funcționalitatea dorită.
 

Structura de rezistență a clădirii este reprezentată de un sistem în cadre de beton armat prefabricate. Infrastructura este reprezentată de un radier general din beton armat.
 
Închiderile exterioare vor fi realizate din tâmplărie de aluminiu și local perete cortină iar zonele pline vor fi realizare din zidărie de cărămida.

 
Clădirea va fi echipată cu: sistem de alimentare cu energie electrică de joasă tensiune, grup electrogen, instalație electrică interioară de iluminat și pentru alimentarea echipamentelor, priză de pământ, instalație de protecție la supratensiuni atmosferice, sistem de încălzire/răcire centralizat, centrală termică, centrală de ventilație cu recuperare de căldură, sistem detecție și semnalizare incendiu, sistem de stingere incendiu, sistem de hidranți interior și exteriori, sistem de supraveghere video, sistem de control acces, sistem de avertizare la efracție a clădirii, sistem BMS, racord telecomunicații din două direcții redundante, sistem desfumare, instalații de apa rece si apa calda, instalații de canalizare a apei uzate menajere si a apelor pluviale, gospodărire de apă și cameră de pompe.
 
De asemenea, clădirea va cuprinde și un spatiu complet amenajat și dotat cu destinația de Data Room.
    
Reamintim că la prima licitație trei asocieri de firme s-au înscris cu oferte la o licitație organizată de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) pentru viitorul sediu al Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Constanța.
 
Ofertele au fost depuse de asocierile formate din Con-A Operations și Con-A, General Service Grup 98 și Servcom Grup 85 și SSAB AG și Bemel AG, potrivit datelor remise de STS.
 
Recent a fost anunțat câștigătorul celei de-a doua achiziții publice organizate pentru proiectarea și execuția de lucrări pentru realizarea unei clădiri administrative care va gazdui sediul pentru Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Constanța.

Potrivit licitatiapublica.ro contractul a revenit CON-A Operations SRL cu sediul social în Șelimbăr, județul Sibiu.

Valoarea totală a contractului este de 23.215.000 lei fără TVA.
 
Despre Con-A Operations SRL
 

Așa cum arătam mai sus, CON-A Operations SRL are sediul social în Sibiu, se ocupă de „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“ și îi are ca asociați persoana juridică CON-A SRL și persoanele fizice Bulboacă Mircea Vasile, Cristea Narcis Sorin, Oroș Adrian, Bulboacă Cristian Paul, Croitorescu Maria, Ghilea Vasile Horaţiu și Maniţiu Constantin Cristian.

 

Cristea Narcis Sorin și Oroș Adrian au și calitatea de administratori.

Compania înființată în 2002, a raportat în 2022 o cifră de afaceri de 573.359.937 lei, profit de 26.997.121 lei și 542 de angajați, potrivit www.termene.ro.

CON-A Operations SRL a încheiat două contracte de achiziții publice în valoare totală de 11.638.755,00 lei.

 
CON-A Operations a construit Cluj Arena şi Stadionul Municipal Sibiu și anul acesta a câştigat și licitaţia pentru noul Spital Judeţean Sibiu, investiție de peste 420 milioane de euro (n.r. 2.105.751.203,36 lei fără TVA). Compania este liderul asocierii de firme care în prezent  modernizează şi extinde terminalul Aeroportului Internaţional Sibiu, investiţie a cărei valoare actualizată este de aproximativ 55,3 milioane Euro fără TVA cu termen de finalizare decembrie 2023.
 
Despre CON-A SRL

Acționarul CON-A SRL a raportat la rândul său pentru 2022, o cifră de afaceri 209.522.175 lei, profit de 9.226.225 lei și 19 angajați. Compania înființată în 1992 are același sediu social ca și CON-A Operations SRL iar asociați și administratori sunt Bulboacă Mircea Vasile și Cristea Narcis Sorin. Firma mai figurează cu un contract din achiziții publice pentru lucrări de renovare ale Spitalului orășenesc din Cugir.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice”.
 

În secțiunea „Documente”, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

STS a reluat licitația pentru noul sediu de la Constanța! Iată cum va arăta clădirea (DOCUMENT)
Profit.ro
STS vrea sediu la Constanța. Trei oferte. Cine controlează firmele

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice O companie din București va realiza documentațiile pentru reabilitarea și modernizarea DJ391 Tronsonul Mangalia-Albești-Negru Vodă (DOCUMENT)

07 Dec 2023 563

Licitații Constanța Asocierea Transguard Security - X Guard Security System a câștigat contractul de servicii de pază civilă și fixă la obiectivele CNACN SA (DOCUMENT)

06 Dec 2023 665

Cum se toacă un milion Târgul de Crăciun din parcul „Oleg Danovski” din Constanța se deschide de Sfântul Andrei! Cine asigură serviciile artistice, scenotehnica, butaforiile și montarea patinoarului (DOCUMENTE)

30 Nov 2023 1429

CNAIR a atribuit contractul de proiectare al podului de pe DN39 din dreptul localității 23 August, județul Constanța. Detalii despre câștigător (DOCUMENT)

27 Nov 2023 1014

Licitații Constanța DGAS cumpără peste 33.000 de cutii de bomboane care vor ajunge în grădinițele și școlile din Constanța (DOCUMENTE)

26 Nov 2023 580

IGPR Cooperare polițienească pentru combaterea criminalității

26 Nov 2023 451

Un nou contract semnat de Iris Luxury Consulting SRL cu Primăria Constanța. Reamenajează spațiul din zona Gării (DOCUMENT)

23 Nov 2023 558

Licitații Constanța SC Arasound SRL organizează evenimentul Ziua Națională a României 2023. Cât plătește Primăria pentru serviciile companiei? (DOCUMENTE)

23 Nov 2023 682

După ce a contestat licitația, TPF Inginerie SRL câștigă un contract important la noul terminal al Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu (DOCUMENT)

18 Nov 2023 716

O companie din Baia Mare a încheiat un acord cadru de furnizare hrană pentru Microrezervația din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (DOCUMENTE)

16 Nov 2023 619

Licitații publice Fadmig SRL reabilitează mai multe adăposturi civile din municipiul Constanța (DOCUMENT)

15 Nov 2023 540

Primăria Constanța a desemnat câștigătorul contractului care va aduce artiștii de la Târgul de Crăciun de la Constanța (DOCUMENT)

15 Nov 2023 797

Licitații publice O compania din Brașov furnizează echipamente pentru modernizarea și extinderea Teatrul de Vară de la Techirghiol (DOCUMENT)

12 Nov 2023 787

Licitații publice Primăria Constanța a semnat un nou contract. Sunt vizate 18 noi locuri de joacă (DOCUMENT)

11 Nov 2023 691

Licitații publice Compania fostului șef de la GeoEcoMar a primit contractul pentru urmărirea evoluţiei fenomenelor apărute pe strada Traian din Constanța(DOCUMENT)

09 Nov 2023 987