Licitații publice. Un constructor din Transilvania va executa noul sediu al Direcției de Telecomunicații Speciale Constanța. Contract de peste 4 milioane de euro (DOCUMENTE)

  • Anul trecut, Serviciul de Telecomunicații Speciale a reluat licitația organizată pentru atribuirea contractului referitor la proiectarea și execuția lucrărilor pentru realizarea sediului Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Constanța
  • Pentru noua licitație, STS a alocat peste 23 de milioane de lei pentru a doua licitație (aproape 4,6 milioane de euro)
  • Lucrările de execuție se referă la construirea unui imobil cu regim de înălțime P+2E+E3R, inclusiv amenajări exterioare ale curții, împrejmuirea incintei la limita de proprietate, bazin subteran pentru rezervă de apă, toate instalațiile aferente, racorduri și branșamente care să asigure funcționalitatea dorită
  • Potrivit licitatiapublica.ro contractul a revenit CON-A Operations SRL cu sediul social în Șelimbăr, județul Sibiu
  • Valoarea totală a contractului este de 23.215.000 lei fără TVA
  • Compania înființată în 2002, a raportat în 2022 o cifră de afaceri de 573.359.937 lei, profit de 26.997.121 lei și 542 de angajați, potrivit www.termene.ro
  • CON-A Operations SRL a încheiat două contracte de achiziții publice în valoare totală de 11.638.755,00 lei


 

Anul trecut, Serviciul de Telecomunicații Speciale a reluat licitația organizată pentru atribuirea contractului referitor la proiectarea și execuția lucrărilor pentru realizarea sediului Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Constanța.

Potrivit licitatiapublica.ro, prima licitație a fost anulată deoarece au fost depuse oferte care, deși au putut fi luate în considerare, nu au putut fi comparate din cauza modului neuniform de abordare a soluțiilor tehnice și/sau financiare.

Pentru noua licitație, STS a alocat peste 23 de milioane de lei pentru a doua licitație (aproape 4,6 milioane de euro).
 
Descrierea succintă a contractului
 
Potrivit licitatiapublica.ro, achiziția are ca obiect proiectarea și execuția de lucrări pentru realizarea unei clădiri administrative care va gazdui sediul pentru Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Constanța, în vederea desfășurarii în condiții optime a activităților curente ale instituției, ce va permite acomodarea infrastructurii tehnice, a sistemelor informatice și de monitorizare/management precum și a echipelor de administrare, inclusiv personalul care îl va deservi.
 
Lucrările de execuție se referă la construirea unui imobil cu regim de înălțime P+2E+E3R, inclusiv amenajări exterioare ale curții, împrejmuirea incintei la limita de proprietate, bazin subteran pentru rezervă de apă, toate instalațiile aferente, racorduri și branșamente care să asigure funcționalitatea dorită.
 

Structura de rezistență a clădirii este reprezentată de un sistem în cadre de beton armat prefabricate. Infrastructura este reprezentată de un radier general din beton armat.
 
Închiderile exterioare vor fi realizate din tâmplărie de aluminiu și local perete cortină iar zonele pline vor fi realizare din zidărie de cărămida.

 
Clădirea va fi echipată cu: sistem de alimentare cu energie electrică de joasă tensiune, grup electrogen, instalație electrică interioară de iluminat și pentru alimentarea echipamentelor, priză de pământ, instalație de protecție la supratensiuni atmosferice, sistem de încălzire/răcire centralizat, centrală termică, centrală de ventilație cu recuperare de căldură, sistem detecție și semnalizare incendiu, sistem de stingere incendiu, sistem de hidranți interior și exteriori, sistem de supraveghere video, sistem de control acces, sistem de avertizare la efracție a clădirii, sistem BMS, racord telecomunicații din două direcții redundante, sistem desfumare, instalații de apa rece si apa calda, instalații de canalizare a apei uzate menajere si a apelor pluviale, gospodărire de apă și cameră de pompe.
 
De asemenea, clădirea va cuprinde și un spatiu complet amenajat și dotat cu destinația de Data Room.
    
Reamintim că la prima licitație trei asocieri de firme s-au înscris cu oferte la o licitație organizată de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) pentru viitorul sediu al Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Constanța.
 
Ofertele au fost depuse de asocierile formate din Con-A Operations și Con-A, General Service Grup 98 și Servcom Grup 85 și SSAB AG și Bemel AG, potrivit datelor remise de STS.
 
Recent a fost anunțat câștigătorul celei de-a doua achiziții publice organizate pentru proiectarea și execuția de lucrări pentru realizarea unei clădiri administrative care va gazdui sediul pentru Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Constanța.

Potrivit licitatiapublica.ro contractul a revenit CON-A Operations SRL cu sediul social în Șelimbăr, județul Sibiu.

Valoarea totală a contractului este de 23.215.000 lei fără TVA.
 
Despre Con-A Operations SRL
 

Așa cum arătam mai sus, CON-A Operations SRL are sediul social în Sibiu, se ocupă de „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“ și îi are ca asociați persoana juridică CON-A SRL și persoanele fizice Bulboacă Mircea Vasile, Cristea Narcis Sorin, Oroș Adrian, Bulboacă Cristian Paul, Croitorescu Maria, Ghilea Vasile Horaţiu și Maniţiu Constantin Cristian.

 

Cristea Narcis Sorin și Oroș Adrian au și calitatea de administratori.

Compania înființată în 2002, a raportat în 2022 o cifră de afaceri de 573.359.937 lei, profit de 26.997.121 lei și 542 de angajați, potrivit www.termene.ro.

CON-A Operations SRL a încheiat două contracte de achiziții publice în valoare totală de 11.638.755,00 lei.

 
CON-A Operations a construit Cluj Arena şi Stadionul Municipal Sibiu și anul acesta a câştigat și licitaţia pentru noul Spital Judeţean Sibiu, investiție de peste 420 milioane de euro (n.r. 2.105.751.203,36 lei fără TVA). Compania este liderul asocierii de firme care în prezent  modernizează şi extinde terminalul Aeroportului Internaţional Sibiu, investiţie a cărei valoare actualizată este de aproximativ 55,3 milioane Euro fără TVA cu termen de finalizare decembrie 2023.
 
Despre CON-A SRL

Acționarul CON-A SRL a raportat la rândul său pentru 2022, o cifră de afaceri 209.522.175 lei, profit de 9.226.225 lei și 19 angajați. Compania înființată în 1992 are același sediu social ca și CON-A Operations SRL iar asociați și administratori sunt Bulboacă Mircea Vasile și Cristea Narcis Sorin. Firma mai figurează cu un contract din achiziții publice pentru lucrări de renovare ale Spitalului orășenesc din Cugir.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice”.
 

În secțiunea „Documente”, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

STS a reluat licitația pentru noul sediu de la Constanța! Iată cum va arăta clădirea (DOCUMENT)
Profit.ro
STS vrea sediu la Constanța. Trei oferte. Cine controlează firmele

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Nova Steel Buildings SRL va realiza lucrările în regim de urgență la sediul Muzeului de Artă Populară din Constanța (DOCUMENT)

27 Apr 2024 366

Licitații publice Pereții exteriori ai unor clădiri din municipiu, acoperiți cu picturi murale. Cui a atribuit Primăria Constanța acest contract? (DOCUMENT)

24 Apr 2024 522

Licitații directe Firmă de casă a SPIT Constanța a câștigat un contract de mentenanță program contabilitate și de la municipalitate

20 Apr 2024 546

Licitații publice Paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța vor fi asigurate și anul acesta de firmele fostului polițist și detectiv particular, Brotac (DOCUMENT)

20 Apr 2024 935

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 401

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 644

Licitații publice CJC schimbă destinația unui corp de clădire de la Pavilionul Expozițional din magazie în birouri. Cine a câștigat contractul de lucrări! (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1685

Licitații publice Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 582

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 571

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 610

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 483

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 638

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 787

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 799

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 898