Licitații publice Un nou contract pentru Saga Infrastructură, firmă intrată în atenția Consiliului Concurenței, de la Primăria Mangalia (DOCUMENT)

  • Este vorba despre contractul de proiectare și execuție pentru „Sistematizare pe verticală Zona de Vest Municipiul Mangalia" în valoare de 9.993.164.67 lei fără TVA
  • Potrivit termene.ro, asociat majoritar al societății Saga Infrastructură SRL este Grecu Cristina Georgiana, cu 85,02 % și Cătălinoiu Marian, cu 14,98% care este și administrator
  • În anul 2022 ale societatea a declarat o cifră de afaceri de 39.964.241 de lei, profit de 1.687.974 de lei și 77 de angajați
  • Saga Infrastructură SRL figurează cu 35 de contracte din achiziții publice directe
 
 
Saga Infrastructură SRL din Călărași a câștigat un nou contract de la Primăria Mangalia.

Este vorba despre contractul de proiectare și execuție pentru „Sistematizare pe verticală Zona de Vest Municipiul Mangalia" în valoare de 9.993.164.67 lei fără TVA, aproximativ 2 milioane de euro fără TVA.

Sistematizarea se impune din cauza stării de degradare a structurii rutiere, acolo unde există, existența drumurilor de pământ care conduc la condiții improprii de trafic în special în anotimpurile ploioase, aspectului inestetic al zonei ca urmare a dărâmării bateriilor de garaje, necesității alinierii tramei stradale la cerinţele legale prin asigurarea dimensiunilor standard cerute de legislația specifică pentru trotuare și asigurării unor zone de parcare conform normativelor aplicabile în domeniu, se arată în contractul atribuit de municipalitatea din sudul litoralului.
 
Despre Saga Infrastructură SRL
 
Potrivit termene.ro, asociat majoritar al societății Saga Infrastructură SRL este Grecu Cristina Georgiana, cu 85,02 % și Cătălinoiu Marian, cu 14,98% care este și administrator.
 
Societatea are sediul social în Călărași, str. Varianta Nord 1, are punct de lucru în București la domiciliul asociatului majoritar și realizează venituri din Lucrări de construcții.
 
Grecu Cristina Georgiana mai este asociat în Office Car SRL (2001) București, iar Cătălinoiu Marian administrează societatea înființată recent de către Fusa Gheorghe Octavian și Istrate Ovidiu Nicușor, Isov Construction SRL București.
 

Datele financiare pentru anul 2022 ale societății Saga Infrastructură SRL Călărași sunt: cifră de afaceri de 39.964.241 de lei, profit de 1.687.974 de lei și 77 de angajați.
 
Societatea Saga Infrastructură SRL a contractat 35 de contracte din achiziții publice directe.

În 2023, Saga Infrastructură SRL și-a adjudecat și acordul-cadru de peste trei milioane de euro de la Primăria Mangalia, pentru reparațiile curente ale drumurilor din municipiu.
 
Totodată, în primăvara anului trecut, compania intrase în atenția Consiliului Concurenței în investigațiile Consiliului vizând posibile trucări ale licitațiilor organizate de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR SA), prin Direcțiile de Drumuri și Poduri (DRDP) Constanța, Brașov, București și Timișoara.
 
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Licitații Constanța Saga Infrastructură SRL, din Călărași, acord-cadru de peste trei milioane de euro cu Primăria Mangalia (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații directe Firmă de casă a SPIT Constanța a câștigat un contract de mentenanță program contabilitate și de la municipalitate

20 Apr 2024 267

Licitații publice Paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța vor fi asigurate și anul acesta de firmele fostului polițist și detectiv particular, Brotac (DOCUMENT)

20 Apr 2024 276

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 357

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 608

Licitații publice CJC schimbă destinația unui corp de clădire de la Pavilionul Expozițional din magazie în birouri. Cine a câștigat contractul de lucrări! (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1631

Licitații publice Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 545

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 540

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 590

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 453

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 611

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 752

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 762

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 851

Farmavet SA a bătut palma cu Primăria Constanța. Ce va livra firma? (Document)

10 Mar 2024 690

Licitații Constanța SPIT a încheiat un contract subsecvent pentru servicii de mentenanță la module ale sistemului informatic (DOCUMENT)

06 Mar 2024 601