Primăria Constanța, contract cu soțul fostei șefe a trezoreriei. SRL-ul a mai făcut afaceri cu răsaduri și cu CJC-ul condus de Nicușor Constantinescu


Primăria Constanța a achiziționat arbori decorativi din specia prun și cireș japonez de la societatea SC Rabbit Prod SRL din Agigea. Potrivit contractului postat pe site-ul administrației locale, valoare achiziției s-a ridicat la 118.445 lei fără TVA.
Arborii vor fi plantați în zonele de parcuri, pe bulevardul Mamaia, precum și în parcarea Pavilionului Expozițional din Mamaia, zona Pescărie, dar și în intersecțiile și sensurile giratorii din stațiunea Mamaia.
Contractul are o durată de 12 luni de la momentul semnării acestuia, vezi secțiunea “documente”.
Administratorul SC Rabbit SRL este Cristian Ion Antoniewicz .
Societatea s-a mai ocupat în trecut (n.r.2011) de furnizarea de răsaduri Consiliului Judeţean Constanţa. În cadrul programului „Consumăm produse româneşti".
 
În 2007, în societate erau trei asociaţi: Senol Ali, Cristian Ioan Antoniewicz şi Pena Antoniewicz.
La acel moment, aceştia au decis completarea obiectului de activitate cu „comerţ cu ridicata cu produse chimice" după care, în 2008, se retrage din funcţia de administrator al societăţii Ali Senol, care îşi păstrează calitatea de asociat, administrator devenind Pena Antoniewicz.
Totodată, la acest moment, se deschidea un nou punct de lucru situat în Ambulatoriul SCJU
Constanţa, din bulevardul Tomis, nr. 145, sediu care funcţiona din 1 august 2008. De asemenea, a fost completat obiectul de activitate principal cu „Activităţi de întreţinere peisagistică obiectul de activitate - cultivarea altor plante din culturi nepermanente, rămâne ca obiect secundar de activitate", alături de acesta fiind introduse şi altele referitoare la „activităţi de arhitectură şi activităţi de design specializat".
Ultima hotărâre a asociaţilor, din martie 2011 a vizat schimbarea obiectului principal de activitate din activităţi de întreţinere peisagistică, în cultivarea altor plante din culturi nepermanente. De asemenea, a fost închis punctul secundar de lucru din municipiul Constanţa, bd. Tomis nr. 145.
Firma a câştigat în acea perioadă construirea unei scene în aer liber şi construirea unui parc în Chirnogeni, înfiinţarea unui parc terapeutic în zona Sanatoriului Techirghiol, împădurirea unui teren degradat tot la Techirghiol, furnizarea de arbori din specii foioase şi de răsaduri de flori pentru Primăria Constanţa (în 2008) şi material dendrologic pentru oraşul Cernavodă în 2007.
Menționăm că în 2017, Consiliul Local Constanța a decis prin Hotârârea nr. 202, majorarea cu 500% a impozitului pe această clădire ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită, pentru imobilul din str. Traian nr. 4, care aparține lui Ioan Cristian Antoniewicz și Pena Antoniewicz, asociații SC Rabbit SRL.
Antoniewicz Pena(n.r. Coman) este fosta șefă a Trezoreriei Constanța.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice O companie din Cluj Napoca furnizează stegulețe personalizate pentru primăria Constanța (DOCUMENT)

30 Apr 2024 351

Licitații publice Nova Steel Buildings SRL va realiza lucrările în regim de urgență la sediul Muzeului de Artă Populară din Constanța (DOCUMENT)

27 Apr 2024 583

Licitații publice Pereții exteriori ai unor clădiri din municipiu, acoperiți cu picturi murale. Cui a atribuit Primăria Constanța acest contract? (DOCUMENT)

24 Apr 2024 562

Licitații directe Firmă de casă a SPIT Constanța a câștigat un contract de mentenanță program contabilitate și de la municipalitate

20 Apr 2024 561

Licitații publice Paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța vor fi asigurate și anul acesta de firmele fostului polițist și detectiv particular, Brotac (DOCUMENT)

20 Apr 2024 960

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 419

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 666

Licitații publice CJC schimbă destinația unui corp de clădire de la Pavilionul Expozițional din magazie în birouri. Cine a câștigat contractul de lucrări! (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1720

Licitații publice Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 610

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 582

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 627

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 491

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 651

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 798

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 811