Primăria municipiului Medgidia, contract de peste 3 milioane de euro pentru înființarea rețelei de gaze

  • Valoarea totală a achiziției este de 15.983.990,13 lei
 
Primăria municipiului Medgidia a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, cu privire la achiziția de servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție de lucrări pentru obiectivul de inestiții „Înființare rețea inteligență de distribuție gaze naturale medie presiune și racorduri de gaze naturale în UAT Medgidia, sat Valea Dacilor și Remus Opreanu”.
 
Având în vedere că în satele Valea Dacilor și Remus Opreanu nu există sistem de termoficare, în momentul de față locuitorii din zona utilizează combustibil lichid și solid pentru încălzire. Renunțarea la combustibilul lichid sau solid utilizat în prezent și trecerea pe gaze naturale reprezintă, pe termen lung, avantaje din punct de vedere economic, al confortului și a protecției mediului. Realizarea rețelei de gaze naturale pentru alimentarea satelor Valea Dacilor și Remus Opreanu, reprezintă o oportunitate pentru locuitori și pentru potențialii investitori și va aduce un plus de valoare zonei. Obiectul contractului: îl consituie: servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuţie de lucrări pentru obiectivul de investiții ”Înființare rețea inteligentă de distribuție gaze naturale medie presiune și racorduri de gaze naturale în U.A.T. Medgidia, sat Valea Dacilor și sat Remus Opreanu”, în următoarele faze de proiectare: PT+CS+DE+CU+DTAC+DTOE: Certificat de urbanism(C.U.), Documentație pentru obținerea avizelor, Documentație pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.), Documentație Tehnică pentru Organizarea Execuției (D.T.O.E.), Proiect Tehnic (P.T.), Detalii de execuție (D.D.E.) și Caiet de Sarcini.
 
Valoarea totală a achiziției este de 15.983.990,13 lei, iar firmele câștigătoare sunt Autoprima Serv SRL, Gaz Service SRL, Instalatii Montaj Tehnologic SRL, Gazmind SRL.
 

Autoprima Serv SRL

 
Potrivit termene.ro, compania Autoprima Serv a fost înființată în anul 1999, are sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia, nr. 181 bis și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Asociați și administratori ai firmei sunt Adrian și Iudit Balagiu.
 
Numele lui Adrian Balagiu figurează și în Road Mix Technology SRL București și Roadmax Construct SRL Constanța.
 
În 2022, firma – cu mai multe contracte publice - a declarat 185 de angajați, profit peste 14,63 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 147,64 de milioane de lei.
 

Instalatii Montaj Tehnologic SRL


Societatea are sediul social în municipiul Constanța, pe strada Caraiman, fiind fondată în anul 2004. Asociat unic al companiei este Bogdan Bînzaru, iar administrator este Bogdan Căruntu. Societatea a încheiat 5 contracte de achiziții publice in valoare totală de 751.352,00 lei, trei dintre ele cu Primăria Mangalia, unul cu Primăria Limanu și unul cu Primăria Techirghiol.


 

Gaz Services SRL


Firma a fost fondată în anul 2001, cu sediul social pe strada Meșteru Manole, din municipiul Constanța. Activitatea principală, conform codului CAEN, este „Lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat”. Asociați în firmă sunt Marin Catrangiu, cu 60% și Cristian Cherghe, cu 40%. Marin Catrangiu este administratorul companiei. Societatea a încheiat 30 contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.746.053,26 lei.


Potrivit confidas.ro, Marin Catrangiu mai apare în High Q Solution SRL, iar Cristian Gherghe este asociat și în Logosol SRL, Alema Design Clean SRL și Estiva Smart SRL.
 

Gazmind SRL

 
Firma este fondată în 2003. Pe anul 2022 a raportat 14 salariați, 3 milioane lei cifră de afaceri și puțin peste 1 milion de lei profit. Sediul social este pe strada Zorileanu Mircea din București. Mihăiță Atitienei deține 83,33% din firmă și Diana Atitienei deține restul ed 16,67%. Mihăiță Atitienei este administratorul companiei. Mihăiță Atitienei apare și în Land Advisor SRL, este apare și Diana Atitienei.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Societatea Getnic Construct Serv SRL și Primăria Municipiului Medgidia, părți într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Constanța

Primăria Ovidiu, contract de peste 860.000 de euro cu Autoprima Serv SRL (DOCUMENT)

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Volei Turneul de promovare în Divizia A1, găzduit de Medgidia (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 768

Licitații Constanța Primăria Medgidia organizează licitație deschisă, pe un milion de euro, pentru dotarea unităților de învățământ din municipiu (DOCUMENT)

10 Apr 2024 456

Licitații Constanța CNC Romcenter SRL București livrează mobilier urban inteligent în Medgidia, cu peste 390.000 de euro (DOCUMENT)

07 Apr 2024 505

Handbal județul Constanța Trei echipe de pe litoral, calificate, de pe podium, la turneul semifinal. Distincții la faza pe Euroregiune (GALERIE FOTO)

02 Apr 2024 1418

Volei. CS Medgidia, înaintea turneului final Vicențiu Dumitrescu - „Obiectivul nostru e să promovăm în prima ligă“ (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 755

Achiziții Constanța Primăria Medgidia cumpără brazi naturali și platani

13 Mar 2024 1216

Cumpărări directe Constanța Namazu Consulting SRL, cu un singur angajat anul trecut, va exeprtiza tehnic trei blocuri din Medgidia (DOCUMENTE)

10 Mar 2024 535

Opinie cu rezerve Camera de Conturi Constanța, raport de audit asupra situațiilor financiare ale Municipiului Medgidia (DOCUMENT)

07 Mar 2024 761

Licitații Constanța Cine face curăţenie în birourilor Primăriei Medgidia?

02 Mar 2024 724

Primăria Medgidia a cumpărat direct servicii de consultanță pentru „Cresterea eficientei energetice a Spitalului Municipal"

20 Feb 2024 571

Cumpărări directe Constanța Top Management ING SRL va presta servicii de management pentru proiectului „Creșterea eficientei energetice a Școlii Spiru Haret din Medgidia“ (DOCUMENT)

19 Feb 2024 553

Top Management ING SRL prinde un nou contract la Primăria Medgidia, județul Constanța! Ce vizează?

19 Feb 2024 998

Petrecerea de 8 Martie organizată de Primăria Medgidia estimată la 120.000 de euro!

19 Feb 2024 4529

Cumpărări directe Constanța Top Geocad SRL, două contracte în aceeași zi cu Primăria Dumbrăveni

16 Feb 2024 687

Licitații Constanța RC Energo Install SRL, contract prin cumpărare directă cu Primăria Medgidia

13 Feb 2024 961