Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Prin încredințare directă, Consiliul Județean Constanța vrea să aducă în legalitate catargul neautorizat de la Pavilionul Expozițional Mamaia

Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract privind servicii de expertiză tehnică pentru intrarea în legalitate a catargului portdrapel de la Pavilionul Expozițional Constanța. Valoarea contractului este de 11.400 lei fără TVA.
Societatea care va realiza expertiza tehnică este Mipro Concept Design din Constanța.
 

Despre SC Mipro Concept Design SRL

 
Societatea Mipro Concept Design SRL a fost înfiinţată la finele anului 2016 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Domeniul principal de activitate al firmei vizează activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea. Dragoş-Alexandru Mitulescu este unic asociat şi administrator. Firma are capital social privat subscris de 200 lei, integral vărsat şi distribuit în 20 de părţi sociale, fiecare având valoarea de 10 lei.

Facem mențiunea că, anul trecut, și Primăria orașului Cernavodă a atribuit firmei Mipro Concept Design SRL din Constanţa, prin negociere directă, contractul cu nr. 16215, având obiectul „Servicii de întocmire proiect tehnic, detalii de execuţie, caiete de sarcini şi asistenţă tehnică din partea proiectantului – reabilitare si modernizare Creşa nr.1, str. Tudor Vladimirescu, nr.10, în vederea creşterii eficienţei energetice”.
 
Vă reamintim că proiectul Consiliului Județean Constanța de construire a celui mai mare catarg din România nu are autorizație de construire. Informația a fost adusă în atenția opiniei publice luna trecută de reprezentanții PNL Constanța, care susțineau că administrația județeană ar căuta o firmă pentru a obține, retroactiv, autorizarea acestei construcții.
 
„O asemenea construcție, fără să respecte normele de siguranță și disciplină în domeniu, poate să pună în pericol viața și integritatea oamenilor. Având în vedere gravitatea unei asemenea situații, Partidul Național Liberal Constanța cere instituțiilor abilitate să demareze cercetări și să aplice legea. În acest sens, PNL a înaintat o solicitare în data de 25.10., a.c., către Primăria Municipiului Constanța și în data de 28.10. a.c., către Inspectoratul de Stat în Construcții Constanța, prin care solicită o serie de lămuriri privind autorizarea și respectarea dispozițiilor de executare a construcției – portdrapelul de la Pavilionul Expozițional Constanța”, spuneau liberalii.
 
Catargul de la Consiliul Județean a costat bugetul județului 80.000 de euro.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra Judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă, puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.
 

Citește și:

 

Catargul steagului de la Pavilionul Expoziţional Constanţa, fără autorizaţie de construire. CJC vrea să intre în legalitate (document)
 
Cel mai mare drapel din Dobrogea a fost înălţat aseară la Pavilionul Expoziţional   Cum motivează Consiliul Judeţean Constanţa cheltuirea a 80.000 de euro pentru un catarg şi un steag? „E vorba de un monument dedicat Centenarului“   


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT & VIDEO Ședință extraordinară de CJC. S-a negociat pe bani până în ultima clipă (galerie foto)

13 Jul 2020 1001

PMP arbitrează meciul dintre Țuțuianu și PNL din Consiliul Județean și anunță că va susține doar o repartizare echilibrată a banilor către primării

11 Jul 2020 2002

Abuz în serviciu Nicușor Constantinescu, fostul președinte CJC, condamnat definitiv la patru ani de închisoare

10 Jul 2020 1572

CJC, butoi de pulbere. Ședințe extraordinare convocate în aceeași zi. Liberalii nu cred în bunăvoința lui Horia Țuțuianu, până nu văd sumele repartizate (documente)

10 Jul 2020 1132

Consiliul Județean Constanța, convocat în ședință extraordinară (document)

09 Jul 2020 478

Oficial! Consiliul Județean Constanța a pierdut în fața lui Nicușor Constantinescu!

08 Jul 2020 1551

LIVE TEXT Țuțuianu a pierdut frâiele CJC. PNL și PMP i-au dat ședința peste cap. În joc, banii pentru localități (galerie foto + video)

06 Jul 2020 1606

DNA a obținut în instanță audierea unuia dintre cei mai „grei“ directori din Consiliul Județean Constanța

02 Jul 2020 1839

Rocadă de consilieri personali la cabinetul președintelui Consiliului Județean. După ce a pierdut majoritatea, Țuțuianu și-a adus consilier din presă

02 Jul 2020 1750

Consiliul Județean Constanța, convocat în ședință extraordinară

01 Jul 2020 361

PNL a coalizat voturile PMP și ALDE și au luat o decizie decisivă în Consiliul Județean. Directorul interimar de la „Teodor Burada”, Nicoleta Bercaru a rămas șomeră!

01 Jul 2020 751

Claudiu Palaz așteaptă demisia lui Colesniuc din fruntea MINAC. În caz contrar, va cere luna viitoare plenului Consiliului Județean ca acesta să fie demis

01 Jul 2020 867

Anunțul Consiliului Județean Constanța legat de procesul cu Mara Construct

30 Jun 2020 555

Ședință CJC. Nicoleta Bercaru demisă de la conducerea Centrului Teodor Burada

30 Jun 2020 1323

Printre condamnați, directori din CJC, afaceriști și un primar! Înalta Curte a făcut anunțul privind cererea de rejudecare

30 Jun 2020 1148