Proiectarea pentru amenajarea sediului Bibliotecii Județene de pe strada Izvor din Constanța a revenit unei firme din Ploiești (DOCUMENT)

  • Consiliul Județean Constanța a atribuit direct societății Bogdan Radu Arhitectura SRL din Ploiești contractul de proiectare și asistență tehnică pentru reabilitarea clădirii Filiala 1 Constanța, situată pe strada Izvor nr. 23 în municipiul Constanța
  • Contractul este estimat la 100.000 lei
  • SRL-ul a fost înființat în 2017 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7111 - Activități de arhitectură
  • Cu o cifră de afaceri netă de 342.816 lei în 2022 la un număr mediu de 2 angajați, această firma a înregistrat un profit de 93.888 lei
  • Asociat unic și administrator este Bogdan Radu. Acesta mai figurează și în Neut Construct SRL, dar și în The New Normal SRL
  • Bogdan Radu Arhitectura SRL a participat în 2019 și la procedura de achiziţie a serviciilor de proiectare şi asistenţă tehnică necesare proiectului de construire a unui nou acvariu în cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa


Consiliul Județean Constanța a atribuit direct societății Bogdan Radu Arhitectura SRL din Ploiești județul Prahova contractul de proiectare (DTAC, DTOE, PT+CS+DDE) și asistență tehnică pentru reabilitarea clădirii Filiala 1 Constanța, situată pe strada Izvor nr. 23 în municipiul Constanța.
Potrivit contractului, perioada de prestare a serviciilor de proiectare este de 90 de zile. Asistența tehnică pe perioada de execuție a lucrărilor este de 15 luni de la data emiterii înștiințării privind începerea lucrărilor.
Contractul este estimat la 100.000 de lei.

De anul trecut, nu se mai știa nimic despre intenția administrației județene de reabilitare a imobilului sediului Bibliotecii județene de pe strada Izvor din municipiul Constanța.

Atunci a fost lansată ultima achiziție pentru servicii de proiectare.
Conducerea Bibliotecii Județene I.N. Roman a venit cu propuneri pentru amenajarea de spații de promovare a colecțiilor sale, de evenimente și expoziții, pentru organizarea unor workshopuri pentru copii, sală de lectură și secțiile de împrumut la domiciliu pentru copii și adulți.
 

Despre Bogdan Radu Arhitectura SRL

SRL-ul a fost înființat în 2017 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7111 - Activități de arhitectură.
Cu o cifră de afaceri netă de 342.816 lei în 2022 la un număr mediu de 2 angajați, această firma a înregistrat un profit de 93.888 lei.
Asociat unic și administrator este Bogdan Radu. Acesta mai figurează și în Neut Construct SRL, dar și în The New Normal SRL.
Potrivit www.termene.ro, Bogdan Radu Arhitectura SRL din Ploiești, județul Prahova, a mai derulat alte patru contracte din achiziții publice cu Universitatea din Pitești, dar și cu Institutul Național de Cercetare Dezvoltare „Delta Dunării " - INCDDD din Tulcea.
Potrivit site-ului www.bogdanraduarhitectura.ro, SRL-ul figurează și cu o adresă în capitală, pe strada Traian nr. 2, Sector 3, București.
Bogdan Radu Arhitectura SRL a participat în 2019 și la procedura de achiziţie a serviciilor de proiectare şi asistenţă tehnică necesare proiectului de construire a unui nou acvariu în cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa. Licitația a fost blocată de către una din societăţile ce au participat la licitaţie, respective Green Business SRL.
Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a solicitat anularea raportului procedurii şi obligarea autorităţii contractante, respectiv Consiliul Judeţean Constanţa, să reevalueze în mod corect ofertele prezentate de operatorii economici în cadrul procedurii de atribuire. CNSC a admis cererea, pe 24 decembrie 2019. Comisia de evaluare din cadrul CJC constituită în vederea atribuirii contractului desemnase câștigătoare Asocierea formată din Romasco Concept SRL - Bogdan Radu Arhitectura SRL și D&D Eurocom SRL.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Se reiau procedurile pentru reabilitarea imobilului sediului Bibliotecii județene de pe strada Izvor din municipiul Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice O companie din Cluj Napoca furnizează stegulețe personalizate pentru primăria Constanța (DOCUMENT)

30 Apr 2024 351

Licitații publice Nova Steel Buildings SRL va realiza lucrările în regim de urgență la sediul Muzeului de Artă Populară din Constanța (DOCUMENT)

27 Apr 2024 581

Licitații publice Pereții exteriori ai unor clădiri din municipiu, acoperiți cu picturi murale. Cui a atribuit Primăria Constanța acest contract? (DOCUMENT)

24 Apr 2024 562

Licitații directe Firmă de casă a SPIT Constanța a câștigat un contract de mentenanță program contabilitate și de la municipalitate

20 Apr 2024 561

Licitații publice Paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța vor fi asigurate și anul acesta de firmele fostului polițist și detectiv particular, Brotac (DOCUMENT)

20 Apr 2024 959

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 419

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 666

Licitații publice CJC schimbă destinația unui corp de clădire de la Pavilionul Expozițional din magazie în birouri. Cine a câștigat contractul de lucrări! (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1720

Licitații publice Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 608

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 582

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 627

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 491

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 651

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 798

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 811