SC Masstudio SRL câștigă încă un audit pentru o investiție a Primăriei Constanța (DOCUMENT)

  • Primăria Constanța a încheiat un contract pentru elaborare audit energetic pentru obiectivul de investiţii "Creşterea eficienţei energetice a imobilului Grădiniţa cu program prelungit nr.45"
  • Câștigătorul contractul este SC Masstudio SRL cu sediul social în Constanța care va încasa potrivit documentului parafat de cele două părți 3.600 lei fără TVA
  • Potrivit www.confidas.ro, compania nu figurează cu alte contracte de achiziții publice, cu toate că a mai încheiat și alte contracte cu Primăria Constanța pe parcursul acestui an
 

 
Primăria Constanța a încheiat un contract pentru elaborare audit energetic pentru obiectivul de investiţii "Creşterea eficienţei energetice a imobilului Grădiniţa cu program prelungit nr.45".

Câștigătorul contractul este SC Masstudio SRL cu sediul social în Constanța care va încasa potrivit documentului parafat de cele două părți 3.600 lei fără TVA.
 
Masstudio SRL este o societate, care a elaborate mai multe PUZ-uri și PUD-uri la nivelul municipiului Constanța.
 
Firma cu sediul social în Constanța fost înființată în anul 2017. Primul asociat unic și administrator al societății a fost Hurjui Marius-Constantin.
 
În prezent, asociați sunt Anca Patricia Stebingăr, cu 95% din cotă de participare și Radu Lorin Florea, cu 5%. Administrator este Anca Patricia Stebingăr. 

În anul 2020, firma a avut un număr de 14 salariați, la o cifră de afaceri de 2.406.312 lei, un profit de 78.183 lei și datorii de 1.500.702 lei.

Potrivit www.confidas.ro, compania nu figurează cu alte contracte de achiziții publice, cu toate că a mai încheiat și alte contracte cu Primăria Constanța pe parcursul acestui an.
Două dintre acestea vizează executarea serviciului de elaborare audit energetic pentru obiectivul de investiţii "Creşterea eficienţei energetice a imobilului Grădiniţa cu program prelungit nr.53, Constanţa" , respectivelaborare expertiză tehnică şi studiu geotehnic pentru același obiectiv de investiţii.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Masstudio SRL ridică un apart-hotel în Palazu Mare. A obținut documentul de urbanism de la municipalitate
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Compania lui Mihai Leonard Rotaru, unul dintre miliardarii României și sponsor al PSD, construiește rețeaua de gaze în orașul Murfatlar și satul Siminoc (DOCUMENT)

06 Aug 2022 1051

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța a cumpărat echipamente și materiale PSI. Vezi cine sunt furnizorii? (DOCUMENT)

02 Aug 2022 595

Cine a câștigat contractele de servicii de publicitate și de promovare a activității Consiliului Județean Tulcea (DOCUMENTE)

30 Jul 2022 647

Trei milioane de lei! După ce a pierdut licitația pentru refugiile pentru autobuzele CT BUS, firma familiei Costea va împrejmui locurile de joacă din Constanța (DOCUMENTE)

29 Jul 2022 1158

Firma care s-a ocupat de documentația de transformare a Casei Embiricos în incubator de afaceri va realiza documentația pentru reabilitarea Bibliotecii IN Roman (DOCUMENTE)

28 Jul 2022 815

A fost desemnată compania care se va ocupa de elaborarea ghidului pentru reabilitarea clădirilor din orașul antic Tomis! Printre fondatorii firmei îi regăsim pe politicienii Cîțu, Dăianu sau Pâslaru (DOCUMENTE)

27 Jul 2022 1096

Legături cu un fost primar condamnat pentru luare de mită. Elis Pavaje din Alba câștigă alte două contracte de la Confort Urban SRL (DOCUMENTE)

26 Jul 2022 813

O companie căreia anul trecut i-a fost cerut falimentul, va executa lucrările de modernizare la Casa de Cultură din Năvodari (DOCUMENT)

22 Jul 2022 974

Un dezvoltator imobiliar refuzat de Primăria Constanța va executa restul de lucrări din proiectul de restaurare și punere în valoare a ansamblului Vasile Cotovu din Hârșova (DOCUMENT)

22 Jul 2022 891

O companie bucureșteană elaborează caietul de sarcini pentru organizarea achiziției spitalului modular Constanța (DOCUMENTE)

21 Jul 2022 739

CN „Administrația Porturilor Maritime" S.A. Constanța a achiziționat servicii de pază. Detalii din contract (document)

20 Jul 2022 842

O compania la care este asociat și un fost director din CN APMC va realiza documentația tehnică pentru viitorul bulevard Madrid din Constanța (DOCUMENT)

16 Jul 2022 3004

Cu zeci de achiziții publice în portofoliu, Project-Ank Util SRL câștigă un nou contract de la Primăria Constanța (DOCUMENT)

14 Jul 2022 676

Taluzul din dreptul plajei Modern în pericol de prăbușire! Firma unui liberal din Buzău a câștigat contractul de execuție a expertizei tehnice (DOCUMENTE)

13 Jul 2022 1443

Firma din Braşov a primit 200 de contracte cu statul. A.T.S.A. Industry face din nou afaceri cu aeroportul de la Mihail Kogălniceanu (DOCUMENTE)

12 Jul 2022 834