Spitalul Militar Constanța cumpără alimente. Patru companii și-au adjudecat livrările (DOCUMENT)

  • Contractele au fost atribuite în urma licitației deschise organizate de autoritatea contractantă, iar loturile privind furnizarea conservelor de spanac în apă sau saramură și, respectiv, furnizarea pastei de tomate au fost anulate.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
Spitalul Militar de Urgență Dr. Alexandru Gafencu din Constanța, adică UM 02175 Constanța, a semnat recent mai multe contracte vizând aprovizionarea unității.
 
Potrivit datelor oficiale furnizate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, societățile care vor livra alimente unității medicale militare sunt Copanex SRL, Olymel Flamingo Food SRL, Granbis SRL și Stedyan Com SRL, nume cunoscute pe piața alimentară din Constanța și nu numai.
 
Contractele au fost atribuite în urma licitației deschise organizate de autoritatea contractantă, iar loturile privind furnizarea conservelor de spanac în apă sau saramură și, respectiv, furnizarea pastei de tomate au fost anulate.
 
Motivul anulării, potrivit informațiilor publice, a fost reprezentat de faptul că „au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme, oferte cu preț prea mare, care depășesc cu mai mult de 10% estimarea autorității contractante“.
 
În ce privește loturile atribuite, Copanex SRL și-a adjudecat livrarea de „carne de pasăre congelată aripi de pui“ și de „carne de pasăre congelată piept de pui cu os“, valoarea contractului fiind de 34.738 de lei fără TVA.
 
În continuare, Olymel Flamingo Food SRL a semnat un contract cu o valoare de 14.841 de lei fără TVA, vizând livrarea de „compot de piersici, conserve zarzavat pentru ciorbe, conserve zarzavat pentru supe, legume congelate – spanac, conserve de ciuperci în apă sau saramură, legume congelate – amestec mexican, legume congelate – brocooli buchete, compot de prune, conserve dovlecei apă“.
 
Pentru suma de 30.370 de lei fără TVA, Granbis SRL va livra Spitalului Militar Constanța „conserve fasole verde, carne vită – vrăbioară, conserve mazăre, carne de vită – antricot fără os, carne de vită – pulpă dezosată, compot de vișine“.
 
Nu în ultimul rând, Stedyan Com SRL va livra „fasole boabe uscată“, valoarea contractului fiind de 1.196 de lei fără TVA.
 

Despre Copanex SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 27 aprilie 2023, Copanex SRL a fost înființată în anul 1994 și are sediul social în Bacău, pe strada Hatman Berescu nr. 12, obiectul de activitate fiind reprezentat de comerțul cu ridicata al cărnii și produselor din carne.

 
Societatea este deținută și administrată de Mihaela Panzaru (Zama) și Costel Panzaru, ultimul figurând și în Ferma Panzaru SRL Bacău.
 
În 2021, Copanex SRL a declarat 181 de angajați, profit peste 1,64 de milioane de lei și cifra de afacerei a depășit 90,68 de milioane de lei.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în județul Bacău, dar și în județul Neamț.
 
Conform sursei citate, compania Copanex SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.868.596,65 de lei.
 
Printre autoritățile publice contractante se numără Căminul pentru Persoane Vârstnice Bacău, Cantina de Ajutor Social Galați, Clubul Sportiv Municipal Onești, dar și altele.
 
Despre Olymel Flamingo SRL
 
Compania Olymel Flamingo Food a fost înființată în 2009 și are sediul social în București, Sectorul 4, pe Aleea Ornamentului.
 
Firma se ocupă de „comerț cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun“, asociat unic și administrator fiind Alexandru Florin Marcu, asociat unic și administrator și al Provigo Trade București.
 
În 2021, Olymel Flamingo Food a raportat 14 angajați, profit peste 454.000 de lei și cifra de afaceri peste 9,13 milioane de lei.
 
Olymel Flamingo Food SRL figurează cu contracte de achiziții publice în valoare totală de 66.372.568,31 de lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această firmă se regăsesc Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, Academia de Studii Economice București, Agenția Națională de Presă Agerpres, Agenția Națională de Administrare Fiscală și altele.
 
Despre Granbis SRL
 
Compania Granbis a fost înființată în 1994 și se ocupă de comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun, având sediul social în Constanța, pe strada Theodor Speranția nr. 60.
 
Asociați cu părți egale sunt Ioana Biserică și Nicolae Biserică, cel din urmă fiind și administratorul societății.
 
Pentru anul 2021, compania a raportat 11 angajați, un profit de peste 520.000 de lei și o cifră de afaceri de 9,51 milioane de lei, toate cele trei fiind în ușoară scădere față de anul 2020.
 
Conform datelor oficiale, compania Granbis SRL a încheiat 4.422 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 67.850.507,57 de lei, printre autoritățile contractante fiind Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza“ București, Căminul pentru Persoane Vârstnice Constanța și Cantina de Ajutor Social Constanța.
 
Despre Stedyan Com SRL
 
Conform Confidas.ro, Stedyan Com SRL a fost înființată în 2003 și are sediul social în Brăila, pe strada Poporului, și se ocupă de „comerț cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun“.
 
Stedyan Com SRL este controlată de Dumitru Dănuț Sterea (asociat unic și administrator), pe care îl mai găsim în SC Restedyan SRL, unde deține 95% din părți sociale.
 
Restedyan SRL se ocupă de  comerț cu amănuntul și nu are încheiate contracte de achiziții publice. Restedyan SRL este controlată de Dumitru Dănuţ Sterea, cu 95% din capital, și de Ana Lucia Sterea, cu 5% din capital.
 
În 2021, cu 24 de angajați, profitul Stedyan Com SRL a fost de aproape 700.000 de lei, iar cifra de afaceri a fost peste 13,03 milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Stedyan Com SRL a încheiat 10.017 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 105.947.833,16 lei, iar printre autoritățile contractante se află Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02192 Constanța, Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ și Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza București“, unde a furnizat ouă, făină, ceai la plic și paste făinoase.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Trei firme și-au adjudecat contracte cu Spitalul Militar Constanța, în cadrul unor licitații (DOCUMENTE)
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța scoate la concurs un post vacant. Iată ce trebuie să faci

15 Apr 2024 925

​Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța angajează paznic. Detalii

15 Apr 2024 584

Firma Black Sea Euro Investments SRL, oligată de judecătorii să achite 400 de lei Spitalului Militar de Urgență din Constanța

07 Apr 2024 683

UPDATE Termoficare Constanța Anumiți consumatori, afectați de o avarie, vor putea beneficia din această seară de agent termic

20 Mar 2024 672

Lucrări RAJA la Constanța! Mai multe zone, fără apă la robinete! Afectat și Spitalul Militar “Dr. Alexandru Gafencu”

20 Mar 2024 1197

Termoficare Constanța Căldura și apa caldă oprite din cauza unei avarii în câteva zone ale municipiului Constanța

19 Mar 2024 658

Spitalul Militar de Urgență Constanța scoate la concurs un post vacant. Iată ce trebuie să faci

15 Mar 2024 1135

UPDATE Spitalul Militar Constanța și sediul IPJ Constanța, fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii. Ce puncte termice mai sunt afectate

14 Mar 2024 620

Spitalul Militar de Urgență Constanța, dat în judecată de Black Sea Euro Investments SRL. La mijloc, un litigiu privind achizițiile publice

03 Mar 2024 888

Locuri de muncă Constanța Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” scoate la concurs două posturi vacante

01 Mar 2024 1766

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Grigore Gafencu” Constanța face angajări. Ce post este scos la concurs și ce vechime îți trebuie

01 Mar 2024 1222

MApN prin UM 02464 București achiziționează vaccin împotriva febrei galbene. Doze vor ajunge și la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța (DOCUMENT)

25 Feb 2024 784

Act de urbanism, emis de Municipalitate Investiții la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța

22 Feb 2024 851

Termoficare Constanța, anunț despre lucrările desfășurate pentru eliminarea unor avarii

21 Feb 2024 553

Apă caldă și încălzire oprite în municipiul Constanța din cauza unor avarii. Ce zone sunt vizate

21 Feb 2024 630