Staţiunea Saturn, adusă la viaţă printr-un proiect al Primăriei Mangalia. Iată ce firmă se va ocupa de lucrări! (document)

Primăria municipiului Mangalia a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru execuţia proiectului „Dezvoltarea Turistică în Staţiunea Saturn”. Atribuirea a avut loc la data de 16 iulie 2019. Investiţia propusă vizează dezvoltarea turistică a staţiunii Saturn, şi anume reabilitarea căilor de acces către obiectivele turistice ale staţiunii. Străzile ce fac obiectul proiectului sunt situate în staţiunea Saturn, fiind încadrate ca străzi de categoria III-a - colectoare ce preiau fluxurile de trafic din zonele funcţionale şi le dirijează spre străzile de legătura sau magistrale.
 
Străzile au următoarele lungimi: strada Lavrion, lungime - 550,00 m, strada Greenport, lungime - 977,00 m, strada Henny Ignatie, lungime - 425,00 m, strada Corneliu Coposu, lungime - 666,00 m. Reabilitarea străzilor respective va duce la dezvoltarea zonei din punct de vedere economic şi social şi va avea şi un efect benefic asupra factorilor de mediu, în sensul că emisiile de praf şi a noxelor produse de autovehicule se reduc considerabil. Dezvoltarea infrastructurii de turism balnear, amenajarea obiectivelor turistice naturale de utilitate publică, precum şi crearea/modernizarea infrastructurilor conexe de utilitate publică, dezvoltarea de infrastructuri publice la scară mică pentru valorificarea atracţiilor turistice, crearea şi extinderea infrastructurii de agrement, inclusiv a utilităţilor aferente activităţi de marketing şi promovare turistică ale obiectivului finanţat.
 
Valoarea totală a proiectului este de 14.914.337,52 de lei, iar firma care va efectua lucrarea este Europlus Construct. Societatea a luat fiinţă în anul 2018, cu sediul social în satul Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov. Capitalul social este de 100 de lei, cu un număr de 21 de părţi sociale, valoarea unei părţi fiind de 10 lei. Asociat unic în firmă este Maria Vladan, care are şi rol de administrator în societate. Activitatea principală a societăţii constă în „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.
 
În anul 2018, firma a raportat un număr de 0 salariaţi, un profit de 43.248 de lei, iar cifra de afaceri a fost de 1.253.087 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

geo

21 Oct, 2019 13:42

Proiectul cred ca va avea de suferit din mai multe motive, si anume: — Nu se discuta nimic de crearea unor noi locuri de parcare, dea lungul celor 4 strazi trebuia sa se renunte la un trotuar (circulatia pietonala fiind redusa), astfel incat o banda sa se poata folosi pt PARCARE. — Inainte de asfaltare nu cred sa schimbe cineva (RAJA ??) acele conducte de alimentare cu apa, care au o vechime de 55–60 de ani. Ce credeti ca se v‑a intampla dupa asfaltare ? Ati ghicit. Se revine la forma initiala, gropi, sparturi..etc — In intersectia de la Kaufland nu cred ca s‑a gandit nimeni (in cei 3 ani de proiectare) sa lateasca soseau cu acel metru care lipseste pt a se putea circiula pe dou benzi. Cei care ies din Saturn in Constantei sa se poata deplasa independent, fiecare pe banda lui , spre oras sau spre Constanta. In acea zona, vara, si nu numai, se produc ambuteiaje. — In loc de panouri electronice mai bine s‑ar monta indicatoare stradale, spre locatiile (hoteluri, vile..) din Saturn Restul aleelor, stradutelor, cine le asfalteaza ? Cei care au sapat santuri pt alimentarea cu gaze si curent ?? Cine ?? Si apropo, Primaria sa fie mai drastica in ceea ce priveste curatenia si ordinea din curtile proprietarilor din Saturn — A se vedea dezmatul, mizeria si infectia din curtea hotelului „ Sofia Residence„ — o mare bataie de joc la adresa statiunii. Si o alta mare prb., ar fi, ca, ca de obicei nu se profita de timpul favorabil pt accelerarea lucrarii (se poate lucra si sambata, si duminica). Crede cineva ca aceasta lucrare se poate finaliza in timp util cu 1–2 utilaje ??? Cred ca firma castigatoare nu prea are de la cine INCHIRIA. Treceti fratilor si vedeti, ca astazi, 21/10/2019, 13.00 se lucreaza cu o singura vola care sparge trotuarul si un camion care, cara moluzul, ATAT

Articole asemanatoare

Constănțeni încarcerați în Penitenciarul Poarta Albă pentru contrabandă și conducere fără permis

03 Dec 2021 656

Coronavirus Câte paturi sunt libere la ATI în spitalele din județul Constanța

03 Dec 2021 344

Servicii de audit statuar pentru Șantierul Naval Mangalia. Ce societate a câștigat contractul (DOCUMENT)

02 Dec 2021 712

UPDATE Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier la ieșire din Mangalia spre Constanța. O victimă este încarcerată (GALERIE FOTO +VIDEO)

01 Dec 2021 6515

La ce spitale din județul Constanța mai pot fi primiți pacienți cu Covid 19. Situația locurilor libere la ATI

01 Dec 2021 509

Situația locurilor libere la ATI Covid. Ce spitale din județul Constanța mai pot primi pacienți cu Covid 19

30 Nov 2021 464

Județul Constanța. Situația paturilor de la terapie intensivă destinate pacienților Covid-19

29 Nov 2021 508

Încadrare – de la 10 la 20 de ani Tribunalul Constanța, decizie importantă în dosarul privind moartea lui Andrei, de 13 ani, din Mangalia

29 Nov 2021 1435

Coronavirus Câte paturi sunt libere la ATI în spitalele din județul Constanța

28 Nov 2021 582

Razii desfășurate de polițiștii constănțeni. Șoferi sub influența băuturilor alcoolice, depistați în trafic

27 Nov 2021 525

La ce spitale din județul Constanța mai pot fi primiți pacienți cu Covid 19. Situația locurilor libere la ATI Covid 19

27 Nov 2021 632

Vlad Neagu, fost portar al FC Farul Constanța, goal-keeper la echipa de minifotbal a Ligii Militarilor Profesioniști (GALERIE FOTO)

27 Nov 2021 2431

Crimă la Cogealac! Câți ani de închisoare a primit bărbatul care și-a ucis mama pentru că i-a reproșat că asculta muzica prea tare

27 Nov 2021 1271

Situația locurilor libere la ATI Covid,. La ce spitale din județul Constanța mai pot fi primiți pacienți cu Covid 19

26 Nov 2021 545

#Dobrogea143 Radu Cristian, primarul municipiului Mangalia, mesaj de Ziua Dobrogei

26 Nov 2021 940