Știri Portul Constanța Administrația Porturilor Maritime reabilitează semnalizarea rutieră în porturile maritime (DOCUMENT)

  • Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA anunță deschiderea procedurii de contractare a lucrărilor de reabilitare și modernizare a sistemului de semnalizare rutieră în porturile maritime.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA anunță deschiderea procedurii de contractare a lucrărilor de reabilitare și modernizare a sistemului de semnalizare rutieră în porturile maritime.
 
Procedura anterioară, deschisă de compania portuară în cursul acestei veri, a fost anulată, conform datelor oficiale.
 
Anunțul privind noua licitație a fost publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală estimată a investiției este de 5.642.330 de lei fără TVA.
 
Denumirea achiziției este „Reabilitare/modernizare a sistemului de semnalizare rutieră în porturile maritime“, iar în descriere se precizează că „obiectul achiziției constă în asigurarea sistemului de semnalizare rutieră cu cele două elemente, respectiv cu Indicatoare rutiere și Marcaje rutiere, în vederea reabilitării și modernizării sistemului de semnalizare rutieră în incinta porturilor maritime“.
 
Locul de executare a contractului este Portul Constanța, autoritatea contractantă precizând, de asemenea, că „pentru siguranța și fluidizarea traficului rutier, CN APM SA Constanța consideră necesară reabilitarea și modernizarea sistemului de semnalizare rutieră în incinta porturilor maritime drept pentru care se impune asigurarea sistemului de semnalizare rutieră cu cele două elemente, respectiv panouri indicatoare rutiere și marcaje rutiere“.
 
Durata contractului este de 24 de luni, iar atribuirea se va face prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate – preț.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 22 ianuarie 2024, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până la 22 mai 2024.
 

Prsoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul entității contractante precum și persoane din cadrul entității contractante ce pot influența conținutul documentației de atribuire și/sau desfășurarea procedurii de atribuire sunt:
• Consiliu de Administrație: Gavruță Adrian-Daniel, Chirilă Constantin, Drumea Mihnea Claudiu, Vlad Elena, Diaconu Cătălin, Suryan-Omar Dede
• Conducere executivă: Florin Vizan - Director General, Costin Avătavului –  Director General Adjunct, Mihai Teodorescu - Director Executiv, Daniela Șerban - Director Financiar, Florin Chirilă – Director Tehnic, Pepi Tănăse Iulian – Director Juridic; Constantin Brandi - Șef Serviciu Patrimonu Nord, Silviu Rădulescu - Șef Serviciu Patrimonu Sud; Marina Moldoveanu – Șef Serviciu Investiții și Elaborare Documentații; Hermina Bectemir – Șef Serviciu Achiziții Publice, Adrian Stănciuc - Șef Birou Control Financiar Preventiv,

• Alți semnatari: Doru Mocanu – Inginer în cadrul Serviciului Investiții și Elaborare Documentații, Robert Crivat – Inginer în cadrul Serviciului Patrimonu Nord, Andreea Tilici – Inginer în cadrul Serviciului Patrimonu Sud, Erna Silvia Brăileanu – Responsabil Achiziție din cadrul Serviciului Achiziții Publice.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Administrația Porturilor Maritime SA caută firmă pentru întreținerea liniilor de cale ferată din Portul Constanța (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Water Power Energy SA anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu

26 Apr 2024 219

Cumpărări directe Constanța CN APM SA. Lucrări de ignifugare a podului clădirii Gării Maritime (DOCUMENT)

13 Apr 2024 488

Justiție Constanța Euro Audit Service SRL, obligată de instanță să achite CN APM Constanța cheltuielile de judecată

03 Apr 2024 540

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 697

Portul Constanța a cumpărat lapte praf. Vezi pentru ce sumă (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 518

Știri Portul Constanța CN APM cumpără consultanță pentru proiectul de extindere a drumului dintre Poarta 7 și podul nou de la Agigea, la intersecția cu drumul dintre Poarta 9 și Poarta 8 (DOCUMENT)

20 Mar 2024 585

Pureships Services SRL, din Constanța, va repara navele multifuncționale Sela și Noema ale Administrației Porturilor Maritime! (DOCUMENT)

18 Mar 2024 488

20,14 milioane de euro! Repartizarea profitului din Portul Constanța pe 2022, decisă la Tribunal! Instanța s-a retras pentru deliberări

03 Mar 2024 976

CN APM SA Constanța cumpără servicii de reparații al șalupei Sirius 1

02 Mar 2024 564

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța anunță licitație pentru lucrări de foraj orizontal dirijat (DOCUMENT)

01 Mar 2024 760

Compania Naționala Administrația Porturilor Maritime SA Constanța în proces cu două firme. Dosarul, pe rolul Tribunalului

01 Mar 2024 670

Licitații Constanța CN APM SA, închiriere de pilotine cu echipaj pentru transportul pilotului la navă (DOCUMENT)

28 Feb 2024 534

Licitații Constanța CN APM Constanța investește în servicii de legătorie a documentelor (DOCUMENT)

27 Feb 2024 635

Investiție de peste de 7,5 milioane euro în Portul Constanța CN APM SA continuă demersurile pentru înființarea unui parc fotovoltaic

25 Feb 2024 857

Vizat, Portul Midia! Administrația Porturilor Maritime Constanța a atribuit cu contract important (DOCUMENT)

24 Feb 2024 811