Una dintre companiile controlate de afaceristul Dumitru Țigănescu a câștigat un contract profitabil de la Drumuri Județene SA ! (DOCUMENT)

  • Drumuri Județene SA a atribuit prin procedură simplificată un contract de execuție lucrări de hidroizolație în valoare de 1.182.271,45 lei fără TVA
  • Câștigătoarea achiziției este Draft Dinamic Construct SRL cu sediul social în Constanța
  • Înființată în 2021, compania se ocupă de „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“
  • În anul 2022, societatea a raportat un profit egal cu 1.221.290 de lei raportat la o cifră de afaceri egală cu 17.293.211 lei. Firma a avut o medie de 25 de angajați
  • Draft Dinamic Construct SRL a câștigat 22 de contracte de achiziție publică, cu următoarele autorități contractante: Primăria Tulcea, Garda de Coastă, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Universitatea Tehnică de Construcții București etc
  • Potrivit www.termene.ro, asociați în firmă sunt Dumitru Țigănescu (80%) și Daniel Dobrinaș-Nicola (20%), care îndeplinește și calitatea de administrator
 
 
 
Drumuri Județene SA a atribuit prin procedură simplificată un contract de execuție lucrări de hidroizolație acoperiș corp C5 Hala productie SUT Constanța (2.678,08 mp), corp C1 vulcanizare SUT Constanța (232,55 mp) și C2 Stație de carburanți SUT Constanta (41,89 mp) în valoare de 1.182.271,45 lei fără TVA.
 
Lucrările constau în desfacerea izolaţiei hidrofuge vechi în vederea refacerii, turnare strat egalizare cu mortar, refacerea scafelor de scurgere și aruncătoare ape pluviale cu casete transfer, refacerea sistemului de burlane cu accesorii, înlocuirea luminatoarelor, execuția hidroizolației cu cauciuc lichid, inundarea teraselor în vederea recepționării lucrării și remedierea defectelor în perioada de garanție acordată lucrării.
 
Câștigătoarea achiziție este Draft Dinamic Construct SRL cu sediul social în Constanța.
 
Despre Draft Dinamic Construct
 
Înființată în 2021, compania se ocupă de „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“. 

În anul 2022, societatea a raportat un profit egal cu 1.221.290 de lei raportat la o cifră de afaceri egală cu 17.293.211 lei. Firma a avut o medie de 25 de angajați.
 
Draft Dinamic Construct SRL a câștigat 22 de contracte de achiziție publică, cu următoarele autorități contractante: Primăria Tulcea, Garda de Coastă, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Universitatea Tehnică de Construcții București etc.


Potrivit www.termene.ro, asociați în firmă sunt Dumitru Țigănescu (80%) și Daniel Dobrinaș-Nicola (20%), care îndeplinește și calitatea de administrator.
 

Conform termene.ro, Dumitru Țigănescu mai apare în firmele: Draft Construct SRL, Draft Master Construct SRL și Draft Proinvest Construct SRL.
De departe, Draft Construct SRL este cea mai profitabilă afacere a lui Țigănescu. Potrivit www.termene.ro , compania a încheiat 102 contracte de achiziții publice în valoare totală de 55.277.431,46 de lei, iar printre autoritățile contractante se află:  C.N. Loteria Română SA, Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța,  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Garda de Coastă, Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița și Ministerul Apărării.
 
Drumuri Județene SA
 
Drumuri Județene SA, autoritatea contractantă care are ca obiect de activitate „lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor” a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de 63.232.592 lei, profit de 8.232.043 lei și 292 de angajați.

Unic asociat al societății este UAT județul Constanța cu 90.000 de părți sociale.

Potrivit www.termene.ro, Drumuri Județene SA figurează cu 175 de contracte din achiziții publice, marea majoritate încheiate cu primării din județul Constanța.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Draft Dinamic Construct SRL controlată de Dumitru Țigănescu a încheiat un contract cu RAEDPP (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Nova Steel Buildings SRL va realiza lucrările în regim de urgență la sediul Muzeului de Artă Populară din Constanța (DOCUMENT)

27 Apr 2024 247

Licitații publice Pereții exteriori ai unor clădiri din municipiu, acoperiți cu picturi murale. Cui a atribuit Primăria Constanța acest contract? (DOCUMENT)

24 Apr 2024 514

Licitații directe Firmă de casă a SPIT Constanța a câștigat un contract de mentenanță program contabilitate și de la municipalitate

20 Apr 2024 543

Licitații publice Paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța vor fi asigurate și anul acesta de firmele fostului polițist și detectiv particular, Brotac (DOCUMENT)

20 Apr 2024 932

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 399

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 642

Licitații publice CJC schimbă destinația unui corp de clădire de la Pavilionul Expozițional din magazie în birouri. Cine a câștigat contractul de lucrări! (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1683

Licitații publice Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 579

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 568

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 609

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 481

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 635

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 784

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 786

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 895