Unul dintre SRL-urile unui fost candidat PNL pentru Consiliul Local mai primește un contract de la Primăria Mangalia (DOCUMENTE)

  • Primăria Mangalia a atribuit direct contractul de servicii de informare și publicitate societății M&D Promedia Team SRL
  • Contractul este estimat la 13.700 lei fără TVA.
  • Firma controlată de Ionel Rugea a fost înființată în 2021 și desfășoară activități ale agențiilor de publicitate
  • Cifra de afaceri raportată pentru 2022 este de 140.513 lei iar profitul de 103.980 lei la un singur angajat, potrivit www.termene.ro.
  • Ionel Rugea este fost candidat PNL pentru un mandat de consilier local în 2020 în Mangalia. Arenunțat la mandat înaintea de validarea acestuia
  • M&D Promedia Team SRL figurează cu 4 contracte din achiziții publice, toate cu Municipiul Mangalia
 
 

Primăria Mangalia a atribuit direct contractul de servicii de informare și publicitate societății M&D Promedia Team SRL din
Contractul este estimat la 13.700 lei fără TVA.
 
M&D Promedia Team SRL

Firma a fost înființată în 2021 și desfășoară activități ale agențiilor de publicitate.

Cifra de afaceri raportată pentru 2022 este de 140.513 lei iar profitul de 103.980 lei la un singur angajat, potrivit www.termene.ro.

Asociat unic și administrator al SRL-ului este Ionel Rugea, fost candidat PNL pentru un mandat de consilier local în 2020 în Consiliul Local de la Mangalia. A renunțat însă la mandat înaintea de validarea acestuia.

M&D Promedia Team SRL figurează cu 4 contracte din achiziții publice, toate cu Municipiul Mangalia, potrivit www.termene.ro.

Rugea mai figurează în alte două companii cu sediul în sudul litoralului: Mangalia Media SRL unde este asociat majoritar și General Group IT SRL, unde are 50% din acțiuni alături de Emilian Dumbravă, cu care mai este asociat și în Phoenix Telecom SRL.

În Phoenix Telecom SRL cu sediul în București, Rugea are doar 25 de părți sociale, în timp ce alte două firme și un PFA au fost radiate.


În Mangalia Media SRL asociatul minoritar al lui Rugea este Marcel Almajanu. Compania figurează cu 45 de contracte din achiziții publice, multe dintre ele cu Primăria sau Spitalul Mangalia.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Oficial de la DNA! Procurorii Anticorupție explică de ce l-au trimis în judecată de Radu Cristian, primarul din Mangalia
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Nova Steel Buildings SRL va realiza lucrările în regim de urgență la sediul Muzeului de Artă Populară din Constanța (DOCUMENT)

27 Apr 2024 272

Licitații publice Pereții exteriori ai unor clădiri din municipiu, acoperiți cu picturi murale. Cui a atribuit Primăria Constanța acest contract? (DOCUMENT)

24 Apr 2024 516

Licitații directe Firmă de casă a SPIT Constanța a câștigat un contract de mentenanță program contabilitate și de la municipalitate

20 Apr 2024 543

Licitații publice Paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța vor fi asigurate și anul acesta de firmele fostului polițist și detectiv particular, Brotac (DOCUMENT)

20 Apr 2024 932

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 399

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 642

Licitații publice CJC schimbă destinația unui corp de clădire de la Pavilionul Expozițional din magazie în birouri. Cine a câștigat contractul de lucrări! (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1683

Licitații publice Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 579

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 570

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 609

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 481

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 635

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 784

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 786

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 895