SalsaGalaxy Dance Company se lanseaza la Constanta

SalsaGalaxy Dance Company se lanseaza la Constanta
Prima companie nationala de dans este acum in Constanta

Constanta, vineri, 29 mai, ora 11.30, Salsa Encanto si SalsaGalaxy Dance Company, scoli de dans de top din Romania, anunta oficial  lansarea SalsaGalaxy Dance Company Constanta. Evenimentul va avea loc la Bowling Inside din cadrul City Park Mall.
SalsaGalaxy Dance Company este prima companie de profil recunoscuta international care desfasoara cursuri de dans salsa in Romania. Constanta este acum cea de-a doua filiala deschisa, dupa Bucuresti, datorita calitatii cursurilor si a instructorilor, precum si a popularitatii castigate pe plan local. 
Inaltul grad de profesionalism si calitatea deosebita la un nivel accesibil, promovand un stil de viata optimist, un ritm alert si euforic, tind sa lanseze un nou trend in randul tinerilor din Romania.
Dragos Balea, fondator al scolii de dans SalsaGalaxy Dance Company Bucuresti a mentinonat: “ Aducem in Constanta cel mai avansat stil de dans salsa din Romania pentru a crea un standard nou, a genera noi talente si a releva un stil inedit intr-un cadru atat de corespunzator, la malul marii.”
Vlad Dumitrescu, fondator al scolii de dans Salsa Encanto a adaugat: “ Este o onoare si o incantare sa-i avem alaturi de noi pe cei care au adus, infiintat si promovat adevaratele valori ale acestui dans numit salsa. Proiectul SalsaGalaxy Dance Company a luat viata pentru a oferi cele mai inalte standarde ale calitatii si profesionalismului la cele mai avantajoase preturi din Constanta”.
In ultima perioada se constanta o crestere spectaculoasa a celor interesati de salsa si dansurile latino, cursurile fiind privite ca o modalitate excelenta de relaxare, miscare si socializare, iar petrecerile de salsa ca un mod extrem de placut de distractie si petrecere a timpului liber.
Persoana de contact: Vlad Dumitrescu, nr tel: 0721 472 625.

DESPRE SALSA GALAXY :
Scoala SalsaGalaxy a debutat acum 7 ani, in Bucuresti, fiind in prezent scoala de dans cu cei mai multi cursanti din tara. De-a lungul timpului s-a remarcat prin calitatea cursurilor sustinute si a evenimentelor organizate, culminand cu 1st SalsaGalaxy Congress care a adus in premiera in Romania cei mai apreciati  instructori  internationali. In prezent compania reuneste 14 instructori, peste 500 cursanti, mai mult de 1800 sustinatori, toate cumulate intr-o experienta de 7 ani in oferirea de cursuri de dans catre adulti. Profesorii SalsaGalaxy au fost remarcati si foarte apreciati pe plan international, fiind invitati si sustinand workshop-uri la toate evenimentele de gen din lume.


DESPRE SALSA ENCANTO

Scoala Salsa Encanto s-a infiintat in octombrie 2008, fiind deja in topul preferintelor iubitorilor de dans. La doar 3 luni de activitate, in luna ianuarie 2009, calitatea instructorilor a fost apreaciata la nivel national, fiind invitati sa sustina un workshop in cadrul Congresului de Salsa de la Brasov, congres ce reuneste toate scolile de salsa din Romania.  In prezent, scoala are peste 80 de cursanti si 3 instructori.

Va asteptam!

Vlad Dumitrescu
SalsaGalaxy Dance Company
0721 472 625


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Momente de senzație la Ziua Porților Deschise, pe Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea(Galerie FOTO)

26 Apr 2024 549

UPDATE Premieră la Constanța a documentarului "Nasty", care explorează viața și cariera legendarului sportiv Ilie Năstase (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Apr 2024 824

Editorial Justiția este oarbă și uneori cam lentă

26 Apr 2024 534

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 640

Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, puși sub acuzare în dosarul Mineriadei

25 Apr 2024 460

Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

25 Apr 2024 361

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 560

Fostul premier Petre Roman pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990

25 Apr 2024 534

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 756

Evaluate la peste 400.000 euro Peste 63 hectare plantație viță de vie deținute de Premier Drinks SRL în Murfatlar și Poarta Alba, județul Constanța, scoase la licitație (DOCUMENT)

23 Apr 2024 750

MApN Acord de cooperare în domeniul apărării între România și Republica Coreea semnat, în premieră, la Seul

23 Apr 2024 244

Documentarul despre viața și cariera lui Ilie Năstase va rula în premieră la Constanța (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 431

Spectacolul în premieră „Scrisoarea unei necunoscute”, la Teatrul Jean Bart din Tulcea

20 Apr 2024 548

Teatrul de Stat Constanța readuce, după 50 de ani, spectacolul „Casa Bernardei Alba”, pe scena pontică

18 Apr 2024 611

Caravana Shakespeare face popas și la Constanța

14 Apr 2024 607