Comunicat de presa OFSD Constanta

Organizatia Femeilor Social Democrate Constanta, sub conducerea doamnei Mariana Gaju, in calitate de presedinte, au fost aproape de mamele constantene, aflate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sfantul Andrei Constanta, pentru a sarbatori impreuna Ziua Internationala a Femeii.

          Blanda ca o briza a marii, frumoasa ca o primavara, suava ca un ghiocel si darnica precum o toamna incarcata, aceasta este fiinta divina, harazita de Dumnezeu in care dainuiesc toate simtamintele acestei lumi – FEMEIA.
          Exista doar doua fiinte divine in aceasta lume : MAMA si DUMNEZEU. Un proverb evreiesc spune: Dumnezeu nu a putut fi pretutiundeni, asa ca a creat mamele.
          Pentru ca sunt mame si pentru ca pretuiesc mamele, femeile social democrate ale judetului Constanta au fost astazi alaturi, desigur, de mame. De mamele care aduc viata pe pamant, de doamnele care se afla la Maternitatea Spitalului Judetean Constanta, carora le-au oferit flori si mici daruri simbolice.

          Totodata, bucuria sarbatoririi Zilei Internationale a Femeii a fost impartasita si cu pacientele aflate la sectia de terapie intensiva, a caror viata sta in mainile, sufletul si priceperea tuturor cadrelor medicale.
          Tuturor femeilor, mamelor, deopotriva paciente sau cadre medicale, le dorim multa sanatate, fericire si impliniri, alaturi de familiile pe care doar ele stiu sa le implineasca!
          Prin acest gest, femeile social democrate constantene doresc sa demonstreze ca tot ceea ce avem si tot ceea ce vom avea, viitorul, prezentul si trecutul il datoram FEMEII, MAMEI, celui mai bun prieten pe care il avem alaturi in clipe grele.
  
OFSD Constanta,
Presedinte,
Ec. Mariana GAJU
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE Text Mariana Gâju, alături de membrele OFSD, celebrează femeile la Spitalul Județean Constanța (FOTO+VIDEO)

08 Mar 2024 889

OFSD la ceas de sărbătoare 1000 de femei social-democrate petrec la Constanța! (FOTO+VIDEO)

03 Mar 2024 1405

LIVE VIDEO+TEXT Conferința Judeţeană a Organizaţiei Femeilor Social Democrate Constanţa. Ce declară președintele Mariana Gâju (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Jan 2024 1112

În prag de Crăciun, femeile social-democrate din Constanţa au vizitat persoanele vârstnice aflate în centrele de bătrâni din județ

18 Dec 2023 825

Eveniment la Căminul pentru persoane vârstnice Constanța Femeile social-democrate din Constanţa aduc un strop de bucurie pentru vârstnici (FOTO+VIDEO)

18 Dec 2023 1141

Campanie umanitară Mariana Gâju - „Prin aceste daruri, femeile social democrate constănțene vor încerca să aducă în inimile acestor bătrâni bucuria Sărbătorilor de Iarnă”

17 Dec 2023 779

Campanie a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate a judeţului Constanţa pentru promovarea donării de sânge

29 Aug 2023 875

Femeile Social-Democrate ale județului Constanța, reunite într-o petrecere dedicată lor

05 Mar 2023 2711

LIVE TEXT Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, prezentă la Constanţa, la Şcoala de vară a femeilor (galerie foto + video)

30 Aug 2019 5194

Femeile social democrate, reunite la deschiderea Școlii Politice de Vară a Organizației (galerie foto)

29 Aug 2019 2102

Viorica Dăncilă ajunge la Constanţa la Şcola Politică de Vară a Femeilor Social-Democrate

29 Aug 2019 2879

Organizația Județeană a Femeilor Social Democrate Constanța, acţiune caritabilă la Centrul de Plasament Traian

19 Sep 2018 1795

UPDATE Viorica Dăncilă şi ceilalţi miniştri, întâlnire de gradul 0 la Constanţa. Participă la Şcoala de Vară a Femeilor Social Democrate. Liviu Dragnea, marele absent (galerie foto+video)

31 Aug 2018 4271

Social-democraţii au vizitat persoanele vârstnice aflate în centrele de bătrâni din Constanţa

06 Apr 2018 2823

Cazate în Mamaia, şcolite la Pavilionul Expoziţional Educarea politică a membrelor OFSD… ediţia de vară

25 Aug 2016 3266