Politic - Comunicate

Elena Udrea - „În favoarea primilor doi candidați s-au implicat reprezentanți ai serviciilor secrete”

Președintele PMP, Elena Udrea, a acuzat, miercuri, implicarea unor reprezentanți ai serviciilor secrete în campania electorală, folosiți pentru a-i sabota candidatura „în favoarea primilor doi competitori”.
„Cred că în favoarea celor doi candidați au intrat și reprezentanți ai serviciilor secrete. O spun cu toată responsabilitatea unui candidat la Președinția României”, a afirmat Elena Udrea într-o conferință de presă la sediul partidului.

Prezidențiabilul PMP a făcut referire, în acest sens, la „o schemă cunoscută deja, folosită de oameni din SIE”, „pe rețeaua Voiculescu”, cuprinse în analize făcute de „cunoscători ai mecanismelor oculte din spatele faptelor". „Informația publicată pe un site din Germania, potrivit căreia aș fi implicată în dosarul EADS a apărut după o schemăcunoscută deja, folosită de oameni din Serviciul de Informații Externe. Aceștia sunt folosiți în astfel de situații tocmai pentru a lansa atacuri care, apoi, să fie preluate în România pe rețeaua Voiculescu. De aceea, nu m-a mirat văzând astăzi că acest atac a fost preluat la România TV, la Antena 3, oameni deja avizați asupra apariției acestor informații din care au făcut mari subiecte de dezbatere”, a afirmat Elena Udrea.

Candidatul PMP la Președinție a calificat toate acuzațiile formulate la adresa sa drept o „strategie de campanie”, care „are drept țintă electoratul Elenei Udrea, decisiv pentru câștigarea Președinției”. „E un atac nemaiîntâlnit la adresa unui candidat din ultimii 25 de ani din România. Faptul că sunt acuzată fără argumente și fără probe de lucruri cu care nu am nicio legătură arată că este un atac concertat, este o strategie de campanie electorală, care are ca țintă electoratul Elenei Udrea”, a punctat liderul Partidului Mișcarea Populară.

Elena Udrea a explicat că, în ultima vreme, „tot mai multe voci” i-au cerut să renunțe la candidatură „în favoarea unui candidat de dreapta”. „În ultimele 48 de ore, personal, la partid, în teritoriu, pe surse, direct, oficial, neoficial, mi se cere să renunţ la
candidatură în favoarea unui candidat. Este încă o probă că bătălia care se duce în acest moment este pentru a muta electoratul Elenei Udrea în favoarea unui candidat dintre cei doi de pe primele două locuri în turul doi, şi anume Ponta sau Iohannis”, a declarat Elena Udrea.

Președintele PMP a negat ferm orice implicare în dosarele Microsoft sau EADS. „Nu am nicio legătură cu afacerea Microsoft. Încercarea de a mă asocia cu posibila implicare a fostului meu soț în dosarul Microsoft este forțată și făcută doar pentru a avea un nou motiv de atac. (...) Nu  am cum să am legătură cu dosarul EADS. Nu am fost ministru, nu am avut nicio calitate oficială în timpul semnării contractelor pentru EADS. Cine dorea să știe într-adevăr dacă aș putea să fiu sau nu implicată sunt miniștrii de Interne care au gestionat acest contract. Este exclus ca numele meu să fi fost implicat în acest dosar”, a conchis Elena Udrea.

29 octombrie 2014
Departamentul de Comunicare al PMP

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Când va fi discutată cererea de azil politic a Elenei Udrea

04 Jan 2019 404

Elena Udrea, un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis

25 Dec 2018 885

Elena Udrea ar putea fi eliberată luni

23 Dec 2018 328

Când vor fi eliberate din arest Alina Bica și Elena Udrea. Ce a declarat ministrul Tudorel Toader

21 Dec 2018 651

Dosarul „Gala Bute”. Tudor Breazu, eliberat din închisoare

20 Dec 2018 287

Cine îi va judeca pe Dragnea, Tăriceanu, Udrea, Bica, Ponta, Greblă, Hrebenciuc

13 Dec 2018 496

Sentințele în cazurile Elenei Udrea şi Alinei Bica rămân valabile

12 Dec 2018 805

Elena Udrea și Alina Bica petrec Crăciunul în închisoarea din Costa Rica

03 Dec 2018 452

Veşti proaste pentru Elena Udrea și Alina Bica. Magistraţii au respins cererile lor de eliberare din penitenciar

17 Nov 2018 509

Descoperire șoc în celula Elenei Udrea. Ce s-a găsit în urma perchezițiilor

14 Nov 2018 789

În ce condiții sunt încarcerate Alina Bica și Elena Udrea în închisoarea din Costa Rica

08 Nov 2018 562

Elena Udrea și Alina Bica nu scapă din închisoare. Cererea de eliberare din arest ar fi fost respinsă

03 Nov 2018 505

Ce spune iubitul Elenei Udrea despre reținerea acesteia în Costa Rica. Ce șanse are fostul ministru să scape din arest

09 Oct 2018 775

Cui a trimis Elena Udrea primul mesaj din închisoare

06 Oct 2018 2734

Ce au mărturisit anchetatorii din Costa Rica despre Udrea și Bica

06 Oct 2018 727