PMP îi solicită preşedintelui Klaus Iohannis să lămurească acuzaţiile pe care i le aduce premierul Ponta

Alături de restul opiniei publice, PMP a luat act cu stupoare de acuzaţia adusă de premierul Ponta preşedintelui Klaus Iohannis:

“este o decizie luată în afara României şi împotriva intereselor României pe care Dl Iohannis trebuie să o aplice cu orice risc”.

Ce spune premierul Ponta e foarte grav. Îl acuză pe preşedintele României că acţionează împotriva intereselor României, şi că decizia nepromulgarii legii privind Codul Fiscal a fost luată în afara ţării.
Într-o intervenţie la un post TV, premierul Ponta e şi mai categoric:

„Poate că nu se doreşte că România să fie puternică economic, se doreşte să fim aşa... o colonie care cumpără bunuri produse de alţii. Dar eu cred că datoria şi a mea ca prim ministru şi a preşedintelui României este să apărăm România şi nu să îi apărăm pe alţii care pierd bani sau bussines-uri pentru că România se întăreşte".
PMP consideră foate grave acuzaţiile aduse de către premier preşedintelui Iohannis, echivalente, oricum le-am citi, cu acuzaţia de înaltă trădare.
Acţiunea preşedintelui României împotriva intereselor României, acuzaţia că “îi apără pe alţii care pierd bani sau bussines-uri pentru că România se întăreşte", dacă ar fi adevărată, ar reprezenta un temei suficient pentru acuzaţia de înaltă trădare.

De aceea, PMP consideră absolut necesară lămurirea acuzaţiilor de către preşedintele Iohannis, pentru a nu lăsa să planeze asupra sa şi, implicit, asupra României, acuzaţii atât de grave.
Victor Ponta nu este un comentator oarecare, este premierul României, cu acces la informaţii clasificate, afirmaţiile sale nu pot fi tratate cu indulgenţă, în registrul neseriozităţii.
Preşedintele Iohnnis are obligaţia să lămurească aceste declaraţii, să ceară premierului să producă imediat dovezile care au stat în spatele acuzaţiilor aduse.
Dacă preşedintele Iohannis nu cere premierului Ponta aceste dovezi, rămâne în opinia publică şi a partenerilor noştri euroatlantici bănuiala că Victor Ponta a avut dreptate.
 

Departamentul de Comunicare al PMP

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT+VIDEO Lista candidaților ADU de la CJC. Claudiu Palaz își depune candidatura la președinția CJ Constanța -„Alianță Dreapta Unită este alternativa corectă!”

29 Apr 2024 456

Alegeri Locale Constanța Candidații de la patru partide vor depune luni candidaturile

28 Apr 2024 461

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 583

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 779

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 537

Viceprimarița PMP de la Castelu îl urmează pe primarul Nicolae Anghel care a plecat la PSD

23 Apr 2024 556

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 616

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 718

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 669

Alianța Dreapta Unită a stabilit candidatul pentru Primăria Independența, județul Constanța

09 Apr 2024 622

PSD va câștiga detașat alegerile locale, conform unui sondaj la nivel național

01 Apr 2024 942

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Tandemul pe care îl fac cu Bogdan Bola pentru Primărie înseamnă foarte mult. Și susținerea PMP-ului este importantă”! (VIDEO)

29 Mar 2024 800

ZIUA LIVE Președintele USR Constanța, Stelian Ion - „Și așa cum am gândit alianța, ea este formula cu care noi intenționăm să câștigăm primăria” (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 691

ZIUA LIVE De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!

28 Mar 2024 819

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

27 Mar 2024 1190