PSD

Copiii defavorizați, în grija tinerilor social-democrați constănțeni

Sâmbătă, 6 iunie a.c., tinerii social-democrați constănțeni au vizitat copiii instituționalizați de la Centrul de Plasament "Antonio" cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Aceștia i-au însoțit pe micuți la un spectacol desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța.
Ca în fiecare an, TSD Constanța a desfășurat acțiunea "Părinte pentru o zi", ca parte a programului "TSD pentru responsabilitate socială". Cei 70 de copii au luat parte la un spectacol organizat de Clubul Sportiv "Farul" Constanța în cadrul căruia au fost celebrate performanța sportivă, perseverența și stilul de viață sănătos. Neșansa face ca unii dintre noi să nu se bucure de ocrotirea și căldura unei familii, iar datoria noastră este să le fim alături.
Prin acest eveniment, copiii au avut ocazia să înțeleagă importanța pasiunii, disciplinei și sportului în formarea acestora. De-al lungul timpului, între copiii de la Centrul de Plasament "Antonio" și tinerii social-democrați s-a legat o frumoasă prietenie, iar TSD-iștii își asumă angajamentul de a le fi alături în demersul de a obține performanțe academice, artistice și sportive.
„Copilăria este cea mai importantă etapă din viaţa unui om. Aceşti copii frumoşi reprezintă viitorul. De aceea, este obligatoriu ca fiecare dintre ei să crească păstrând în suflet, pentru totdeauna, amintirea unei copilării fericite. Prin acest demers, ne-am propus să oferim o zi de neuitat acestor copii, o îmbrățișare caldă, arătându-le că sportul, performanța, dar și un stil de viață sănătos au valoare nemăsurată" a declarat Costin Răsăuţeanu, preşedintele TSD Constanţa.
Acțiunea organizației reprezintă un apel la responsabilizare, la necesitatea creșterii și formării copiilor într-un mediu sigur și sănătos.
În 1954, UNICEF a emis o recomandare care prevedea faptul ca fiecare stat să dispună de o zi așa-numită zi a copilului, iar tradiția este respectată în zeci de țări la nivel mondial.
 

Biroul de Presă TSD Constanţa
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Amendamentul la Legea Educației depus de senatorul PSD de Constanța, Tit-Liviu Brăiloiu, creează dispute în mediul universitar

24 Oct 2020 956

Au fost validați consilierii locali din comuna Pantelimon, județul Constanța

23 Oct 2020 854

Primul val de demisii din organizația municipală a PSD Constanța!

23 Oct 2020 2885

Mariana Gâju, primarul ales al comunei Cumpăna, declarație de avere

23 Oct 2020 1181

Anunț important în dosarul Făgădău – Mazăre! Când s-ar putea întâlni prima dată, în instanță, cei doi foști primari ai Constanței

23 Oct 2020 1500

UPDATE După demisia lui Făgădău, Lungoci preia conducerea interimară a organizației municipale a PSD Constanța!

22 Oct 2020 2008

Echipa PSD Constanța a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare. Liste complete

22 Oct 2020 2250

Deputatul PSD de Constanța, Cristina Dumitrache s-a adresat ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, cu privire la femeile însărcinate diagnosticate cu virusul COVID

22 Oct 2020 1559

Octombrie Roșu - Decembrie Negru la PSD Constanța!

22 Oct 2020 2474

Supraviețuitorii! Cine pleacă la București?Lupta pentru locurile eligibile pentru Parlament s-a lăsat cu demisii în PSD Constanța

22 Oct 2020 2272

UPDATE Listele PSD Constanța pentru Parlament, modificate pe ultima sută de metri au fost validate!

21 Oct 2020 2971

Adio, Parlament! Decebal Făgădău demisionează din PSD. Primele declarații ale fostului primar

21 Oct 2020 4479

Demisie în PSD Constanța? Lungoci și-ar fi depus mandatul de secretar executiv. Urmează alte negocieri?

21 Oct 2020 2782

UPDATE Modificări importante pe listele PSD Constanța pentru alegerile parlamentare!

20 Oct 2020 3901

Astăzi se încheie meciul în PSD. Listele pentru parlamentare vor fi făcute publice

20 Oct 2020 1983