Copiii defavorizați, în grija tinerilor social-democrați constănțeni

Sâmbătă, 6 iunie a.c., tinerii social-democrați constănțeni au vizitat copiii instituționalizați de la Centrul de Plasament "Antonio" cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Aceștia i-au însoțit pe micuți la un spectacol desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța.
Ca în fiecare an, TSD Constanța a desfășurat acțiunea "Părinte pentru o zi", ca parte a programului "TSD pentru responsabilitate socială". Cei 70 de copii au luat parte la un spectacol organizat de Clubul Sportiv "Farul" Constanța în cadrul căruia au fost celebrate performanța sportivă, perseverența și stilul de viață sănătos. Neșansa face ca unii dintre noi să nu se bucure de ocrotirea și căldura unei familii, iar datoria noastră este să le fim alături.
Prin acest eveniment, copiii au avut ocazia să înțeleagă importanța pasiunii, disciplinei și sportului în formarea acestora. De-al lungul timpului, între copiii de la Centrul de Plasament "Antonio" și tinerii social-democrați s-a legat o frumoasă prietenie, iar TSD-iștii își asumă angajamentul de a le fi alături în demersul de a obține performanțe academice, artistice și sportive.
„Copilăria este cea mai importantă etapă din viaţa unui om. Aceşti copii frumoşi reprezintă viitorul. De aceea, este obligatoriu ca fiecare dintre ei să crească păstrând în suflet, pentru totdeauna, amintirea unei copilării fericite. Prin acest demers, ne-am propus să oferim o zi de neuitat acestor copii, o îmbrățișare caldă, arătându-le că sportul, performanța, dar și un stil de viață sănătos au valoare nemăsurată" a declarat Costin Răsăuţeanu, preşedintele TSD Constanţa.
Acțiunea organizației reprezintă un apel la responsabilizare, la necesitatea creșterii și formării copiilor într-un mediu sigur și sănătos.
În 1954, UNICEF a emis o recomandare care prevedea faptul ca fiecare stat să dispună de o zi așa-numită zi a copilului, iar tradiția este respectată în zeci de țări la nivel mondial.
 

Biroul de Presă TSD Constanţa
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Legături cu fostul cuplu Petcu-Dospinescu Modificări în acționariatul Sterani Lounge SRL, firmă expropriată de municipalitate pentru amenajarea spațiului verde de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân și Decebal (DOCUMENTE)

26 Apr 2024 387

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 373

Alegeri Locale Constanța Lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 599

Horia Constantinescu, candidatul la funcția de Primar al municipiului Constanța- „Arunc buchetul pentru toți cei care iubesc Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 422

LIVE VIDEO+TEXT Horia Constantinescu și candidații PSD pentru Consiliul Local municipal depun candidaturile (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 667

Sondaj INSCOP Intenţie vot alegeri locale

25 Apr 2024 580

Alegeri locale Candidații PSD Constanța își depun vineri candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie

25 Apr 2024 424

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 544

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 671

ZIUA LIVE Costin Răsăuțeanu, candidat PSD la Consiliul Local - „Îmi doresc să reușim să schimbăm abordarea atitudinii administrației în raport cu cetățenii “ (VIDEO)

24 Apr 2024 940

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 707

Viceprimarița PMP de la Castelu îl urmează pe primarul Nicolae Anghel care a plecat la PSD

23 Apr 2024 524

LIVE TEXT+VIDEO Dumitrache reales Conferință de alegeri în cadrul Organizației Municipale a PSD Constanța. Cine sunt vicepreședinții organizației municipale? (Galerie FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 1118

ZIUA LIVE Autoritățile locale au obligația să intervină în susținerea persoanelor aflate la risc de sărăcie sau cu probleme de sănătate!

23 Apr 2024 496

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 599