Rompetrol Racing Challenge trei campioni la semifinala din Constanta (document)

rompetrol_racing_challenge1.jpgBucuresti, 12 august

Platforma Rompetrol Racing Challenge si-a desemnat primii trei finalisti, in cadrul etapei de la Constanta: Florin Petrisor din Cluj, Liviu Cana din Campulung Muscel si Mihai Draghici din Bucuresti, acestia ocupand locurile I, II si respectiv III in cadrul competitiei desfasurate sambata, 7 august. Toti cei 10 participanti care s-au calificat in prima semifinala Rompetrol Racing Challenge au incercat sa scoata cei mai buni timpi, pe durata a trei manse, pe un circuit cu un grad ridicat de complexitate, amenajat in cadrul parcarii City Park Mall, Constanta.

rompetrol_racing_challenge2.jpg„Probele tehnice prin care au trecut participantii au fost interesante, concurentii fiind pusi fata-n fata cu un circuit menit sa le testeze viteza de reactie si autocontrolul. Cu toate ca miza pusa in joc nu era deloc mica, majoritatea concurentiilor s-au descurcat bine iar rezultatele finale ale tuturor celor 10 competitori au fost destul de stranse. Dupa ce am analizat rezultatele, avem asteptari mari si de la concurentii etapelor urmatoare. Competitia este in continuare foarte stransa iar miza finala, un loc in Campionatul National de Raliuri 2011, este foarte ridicata", spune Bogdan Marisca, pilot Napoca Rally Academy.

rompetrol_racing_challenge3.jpgCei trei castigatori au fost desemnati pe baza celor mai buni doi timpi inregistrati in cele trei manse, criteriu cu o pondere de 80% in nota finala, diferenta de 20% fiind evaluarea juriului dupa criterii precum conduita si etica, rezistenta la stres, capacitate de concentrare si asimilare a informatiilor, manevrabilitate a masinii, auto-control.

Campionii RRC Constanta se vor intrece in Marea Finala de la Bucuresti, pentru premiul cel mare, constand in participarea in Campionatul National de Raliuri 2011.

rompetrol_racing_challenge4.jpg„Suntem foarte multumiti de rezultatele competitiei si de concurentii inscrisi pana acum in Rompetrol Racing Challenge. Platforma in sine este complexa si a implicat un volum foarte mare de munca, coordonarea unei echipe extinse, tocmai pentru a putea oferi pasionatilor de motorsport aceasta experienta unica, la standarde internationale. Ii felicitam pe cei 30 concurenti care au ajuns la Constanta, pentru ca toti sunt tineri cu un potential extraordinar. Cei 10 concurenti care s-au intrecut pe circuit au aratat tuturor ca sunt pregatiti sa devina piloti si merita sa fie sustinuti in pasiunea lor. Castigatorii sunt primii campioni ai RRC si suntem onorati sa ii cunoastem, sa ii avem alaturi de noi. Le dorim mult succes in Marea Finala!", a declarat Petrian Radulescu, director marketing Rompetrol Downstream.

rompetrol_racing_challenge5.jpgPublicul prezent la Constanta s-a bucurat nu doar de competitia in sine, ci si de momente demonstrative ale pilotilor Bogdan Marisca si Deny Ungur, avand ca si copiloti spectatori alesi prin tragere la sorti. In finalul serii, dupa festivitatea de premiere, a avut loc concertul Dragos Mostenescu playing Elton John, in deschiderea caruia au cantat Formatia Pasager si Andreea Banica.

Saptamana aceasta, juriul competitiei are sarcina de a evalua filmele concurentilor inscrisi pentru semifinala de la Timisoara, timp in care alti pasionati ai pilotajului sportiv din toata tara se pot inscrie online pe website-ul www.rompetrolracing.ro pentru semifinala de la Cluj.

Altii 6 oponenti ai castigatorilor de la Constanta, vor fi desemnati in urma celor doua semifinale de la Timisoara si Cluj.

Campania, comunicata sub sloganul „Elibereaza pilotul din tine!" a inceput pe 12 iulie, pasionatii pilotajului sportiv avand la dispozitie doua saptamani pentru a se inscrie in competitie pe website-ul www.rompetrolracing.ro. La finalul perioadei de inscrieri pentru prima semifinala, 188 de concurenti candidau pentru un loc in Rompetrol Racing Challenge Constanta, in timp ce pentru semifinala Timisoara, s-au inscris in competitie 181 de concurenti.

***

Rompetrol Downstream, divizia de retail din Romania a Grupului Rompetrol, opereaza in acest moment peste 800 de puncte de alimentare cu carburanti la nivel national (130 de statii Rompetrol, 161 statii Expres, 164 statii Partener si 345 baze interne). Printre proiectele semnificative ale anului 2009 se numara inaugurarea Centrului de Operatiuni Rompetrol, primul centru de comanda si monitorizare a statiilor de alimentare carburanti din Romania, in urma unor investitii de 16 milioane USD. Tot in 2009, compania a introdus si noua linie de carburanti de performanta Alto: benzina Alto 101 si motorina Alto 55. 2010 a adus in prim plan Rompetrol Racing Challenge, un alt proiect de anvergura unic in Romania, care pune accentul pe pasiunea pentru pilotaj sportiv si al carui castigator va primi un pachet de sustinere estimat la peste 50.000 Euro pentru a deveni pilot in Campionatul National de Raliuri 2011.

Napoca Rally Academy este una dintre echipele simbol ale Campionatului National de Raliuri, cei opt piloti din componenta sa urcand de fiecare data podiumul competitiilor de motorsport, in aplauzele fanilor de pretutindeni. Napoca Rally Academy este un proiect din si pentru pasiunea pentru pilotaj sportiv, impartasita nu doar de membrii echipei ci si de toti aceea care doresc sa urmeze cursuri de pilotaj sportiv, antrenandu-se cu campioni adevarati de raliuri: Bogdan Marisca, Marco Tempestini, Daniel Ungur, Vlad Cosma, Sebastian Itu, Dorin Pulpea, Anton Avram si Florin Dorca.

Napoca Rally Academy grupeaza toate initiativele echipei de raliuri care, dincolo de proiecte motorsport si cursuri de pilotaj sportiv, inseamna si implicarea in societatea romaneasca, prin organizarea de campanii sociale de responsabilizare si cursuri de conducere defensiva.

City Park Mall din Constanta este situat in Bulevardul Alexandru Lapusneanu nr. 116C, in zona de nord a orasului Constanta, in Parcul Municipal, pe malul lacului Tabacarie. City Park Mall este delimitat de doua bulevarde principale si are vizibilitate foarte buna si acces usor, prin reteaua extinsa de mijloace de transport din vecinatate. Constructia City Park Mall a fost anuntata in martie 2006, iar lucrarile au fost finalizate in luna mai 2008.

City Park Mall of Constanta a fost inaugurat in luna mai 2008 si este cel mai grandios proiect de shopping, leisure & entertainment din orasul Constanta, rezultatul unei investitii de aproape 70 de milioane de euro, care a generat peste 1.500 de locuri de munca si a devenit un reper important, atat pentru locuitorii orasului, cat si pentru turisti.

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Publicare de comunicate în presa națională, locală sau regională, plus promovare, cu eAdvertising

12 Dec 2022 1216

Purtătorul de cuvânt al Ambasadei Chinei în România răspunde la întrebările reporterilor cu privire la vizita lui Pelosi în Taiwan

13 Aug 2022 1263

ISU Prahova Buletin informativ - Măsuri de prevenire pentru perioadele caniculare

22 Jun 2021 1293

ISU Ialomița Comunicat de presă - 15.06.2021

15 Jun 2021 1228

IPJ Iași Buletin de presă - 3.06.2021

03 Jun 2021 1388

ISU Ialomița Comunicat de presă - 28.05.2021

28 May 2021 1528

IPJ GalațiBuletin informativ - 24.05.2021

24 May 2021 1985

IPJ Bistrița Năsăud Buletin de presă - 21.05.2021

21 May 2021 1595

ISU Bihor Buletin de presă - Incendiu la un garaj din Oradea

21 May 2021 1539

IPJ Iași Buletin de presă - Acţiuni desfăşurate de poliţişti pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV 2

20 May 2021 1462

Ministerul Sanatatii Informare cu privire la incendiul care s-a produs în această dimineață la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic

15 Mar 2021 1635

Ministerul Sanatatii Comunicat de presa 19 februarie 2021

19 Feb 2021 1875

„Mărturii de epocă privind istoria Dobrogei (1878-1947)“ Cu amărăciune, despre „plămânii bolnavi ai viitoarei metropole a românismului dobrogean”.

01 Sep 2020 3825

Editorial Campania din spatele prezidenţiabililor

19 Oct 2019 3145

Interviu live Punem proiectele pe masă. Priorităţile Consiliului Judeţean Constanţa în 2019!

14 Jan 2019 6225