La ce sint talentate vedetele trustului Pro?

Vineri, 18 februarie, debuteaza la ProTv cel mai asteptat show al anului, „Romanii au talent", emisiune unde oamenii simpli pot deveni peste noapte celebritati. Singura calitate de care au nevoie pentru a se transforma in staruri veritabile este aceea de a fi talentati. Nu conteaza la ce, conteaza doar talentul in sine si curajul de a-l arata intregii tari. Pe linga faptul ca sint talentate in meseria pe care o practica fiecare dintre ele, vedetele trustului Pro vorbesc despre pasiunile si talentele lor mai putin stiute de publicul larg.

Jojo (PRO TV, "Serviciul Roman de Comedie")

- picteaza si scrie poezii

"Imi place sa scriu versuri. M-am gandit de cateva ori sa public ceea ce am scris. Mi-a lipsit curajul pana acum. Poate ca o voi face candva... Sunt tot felul de ganduri in poeziile mele, ganduri care m-ar dezgoli in fata cititorului. Am crescut langa un tata filozof, pasionat de istoria religiilor si de vesnica intrebare "ce gasim dincolo de viata?". In egala masura imi place sa pictez. Frumosul... Lucruri vesele... Romantice... Doi indragostiti imbratisati. O femeie asteptandu-si iubirea sub o ploaie de petale. Nu stiu. Ce simt. Acasa am cateva din tablourile mele. Pe restul le-am facut cadou celor apropiati."

Alina Chinie (PRO TV, "Happy Hour")

- actorie

"Pe langa muzica, iubesc actoria. Sunt studenta la Teatru. Nu am crezut niciodata ca o sa imi petrec noptile in facultate repetand pentru examene. E o senzatie asa ciudata sa iesi din facultate cand abia se lumineaza afara. A fost cu adevarat frumos si special primul an si cred ca cel mai mult mi-au placut proiectele de creatie pentru ca am lucrat toti ca o echipa si e chiar frumos sa vezi atatia oameni muncind pentru acelasi lucru cu aceeasi pasiune. In prezent joc in piesa "Galcevile din Chioggia", de Carlo Goldoni.

Magda Palimariu (PRO TV, "Vremea")

- canta

"Imi place muzica. Nu doar sa o ascult... ci si sa cant. Cant acasa, in masina, cu prietenii. Cel mai mult ma distrez atunci cand ies impreuna cu prietenii intr-un club karaoke si cantam toata noaptea!"

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Vremea din cadrul Ştirilor Pro Tv

- scrie versuri

- desenează - „Mai desenam, grafică în special, reuşeam să fac nişte portrete foarte realiste."

- cântă la chitară - „Din când în când, ce-i drept, tot mai rar în ultima vreme, cânt şi la chitară. Ori de unul singur, ori când sunt cu prietenii apropiaţi. N-am apărut niciodată în public."

- găteşte - „E un dar pe care-l primeşti, aşa cred, pentru că ţine foarte mult de instinct. Încă n-am omorât pe nimeni, nu s-a plâns nimeni de bucatele mele. M-a ajutat foarte mult emisiunea lui Radu Anton Roman, de acolo am reţinut însă lucrurile care ţin de bucuria de a găti şi mai puţin detaliile tehnice."

„Aştept ca, într-o bună zi, să mă pocnească şi talentul de prezentator tv".

Daniel Nitoiu, prezentatorul Ştirilor Pro Tv de la ora 13:00

- ii face pe oameni sa rida - "Talentul stiu ca iti e dat de la Dumnezeu. Dar daca nu esti talentat la ceva din nastere, poti sa devii muncind din greu. Asta stiti si voi, dar eu o spun pentru ca singurul lucru la care m-am nascut talentat e sa-i fac pe oameni sa rada... "Rasul casei" imi spunea bunica in copilarie."

- se pricepe la minuirea marionetelor si a papusilor - "In timp am devenit talentat si la alte lucruri. Cum ar fi manuirea marionetelor si a papusilor, sa interpretez diferite voci sau sa intrupez tot felul de personaje. Acest talent actoricesc l-am capatat in facultate."

- danseaza - "Sunt talentat la dans! Tot din facultate mi se trage, dar trebuie sa recunosc ca am si mostenit un pic de la tata. El desi nu a urmat nici un curs, danseaza vals excelent. Daca nu ma credeti ca sunt talentat la dans, puteti sa o intrebati pe "Furnica". Am colaborat in sezonul trecut la "Dansez pentru tine". Cred ca sunt talentat si in bucatarie... Cel putin asa spune Marina.

- gateste - "Am facut intr-o zi salata de boeuf si mi-a placut foarte mult. Sigur, o sa spuneti ca nu e greu de facut, insa sa vedeti ce repede pot sa toc legumele si carnea. In prezent incerc sa-mi dezvolt alt talent si sper sa devin unul dintre cei mai buni. Stiti care este, unii din voi ma vedeti perseverand in fiecare zi de la ora 13, la Pro Tv."

Smiley - prezentator alaturi de Pavel Bartos al emisiunii "Romanii au talent"

- gateste

Mi s-a spus de multe ori ca sunt un talent in bucatarie. Am fost pasionat de gastronomie de cand eram mic. Intram mereu in bucatarie in timp ce mama mea gatea pentru ca eram curios sa vad cum se desfasoara intregul proces. Din pacate nu gatesc foarte des, pentru ca nu am timp, dar atunci cand o fac, imi iese foarte bine. Cel putin asta imi spun prietenii!

Laura Cosoi - actrita in serialul "Mostenirea" de la ProTv

-decoratiune interioare

-gateste

"Gatitul ma relaxeaza, de asta imi place sa intru in bucatarie ori de cate ori am ocazia. Ciorba de loboda, care este preferata mea, imi iese cel mai bine. De curand am inceput sa fac cornutele, dupa o reteta a bunicii mele. Andrei este disperat cand simte mirosul pentru ca sunt atat de bune incat ar manca o tava intreaga!

De curand am descoperit si decoratiunile interioare. Atunci cand mi-am cumparat apartamentul l-am refacut de la zero, si m-am implicat in tot ce in inseamna design interior. M-am documentat foarte mult din revistele de specialitate si de pe Internet si mi-am dat seama ca acest domeniu ar putea insemna pentru mine mai mult decat o pasiune!

Denis Stefan - actor in telenovela „Iubire si onoare" difuzata de postul Acasa

- tirul cu arcul de pe cal

„De aproximativ un an practic un nou sport, tirul cu arcul de pe cal, care este o veche arta martiala ce cred ca merita sa fie parcticata de mai multi oameni pentru ca implica foarte multa concentrare, o buna conditie fizica si nu in ultimul rand conexiunea cu un animal considerat pana nu de mult sacru, calul. „

Ioana Maria Moldovan - prezinta "Povestiri adevarate" (Acasa)

- joaca baschet

- trage cu arma - "Nu multa lume stie ca joc bine baschet si trag cu arma.

Am facut parte din echipa liceului. Baschetul ma relaxeaza, iar specialitatea mea sunt aruncarile la cos de trei puncte. Cat despre trasul cu arma? Acest mic talent l-am descoperitacum cativa ani la o filmare cu echipa "Povestirilor adevarate". Mi-a fost teama la inceput, dar m-am obisnuit repede si chiar mi-a placut. Si acum, lasand modestia la o parte, m-am descurcat si am fost felicitata pentru felul in care am ochit tinta."

Adela Popescu - actrita in telenovela "Iubire si onoare" difuzata de postul Acasa

- numara foarte repede literele dintr-o fraza

- citeste invers

"Pot intr-un timp record sa numar zeci de litere. Daca imi citesti o fraza, in cateva secunde iti pot spune cate litere contine. Orice cuvant, dar sa nu aiba mai mult de 7-8 litere, pot sa-l citesc invers instantaneu. Mi-am dat seama de asta acum cativa ani. In timp ce ma uit la un film mai citesc invers sau numar literele, uneori fac involuntar asta, lucru ce a devenit destul de obositor pentru ca imi distrage atentia de la actiunea filmului. Nu stiu daca as trece de preselactie cu talentul acesta."

Madalina Draghici - Iubire si onoare

- inventeaza retete culinare

"Am talent sa inventez retete culinare. Daca mi se da o reteta nu-mi iese niciodata nimic, insa daca intru in bucatarie si amestec ingrediente de capul meu de fiecare data rezultatul este delicios"

George Vintila - DJ ProFM, poate fi ascultat in fiecare zi de luni pina vineri pe frecventa 102.8 FM, la "The Hit Factory", incepind cu ora 10.00

- gateste

"De cateva luni de cind mi-am schimbat programul si emisia mea la ProFM incepe la 10.00 si se termina la 13.00, iau un mic dejun mai considerabil, decit ca atunci cind ma trezeam foarte devreme. Imi incep ziua cu suc proaspat de fructe, o cafea cu lapte, un sandwich sau croissant. Asa ca la pranz sunt destul de atent ce mananc, pentru ca ziua e abia la jumatate si trebuie sa tin nivelul de energie la fel de sus. Imi vine foarte usor sa gatesc de placere, dupa ce am lucrat in bucatarie in Anglia, unde am gatit, am spalat vase sau am facut cocktailuri pentru cateva sute de clienti pe seara. In continuare scopul meu cand gatesc e sa obtin ceva grozav pentru simturi, bun pentru corp si plin de inspiratie pentru spirit. Imi place sa gatesc, ma relaxeaza activitatea in sine, dar sunt in egala masura gurmand, ma bucur de rezultate."

Vj Oana Tache( DanceFM, MTV, perfecte.ro)

-Picteaza, compune piese, si-a lansat primul volum de poezii si o colectie de haine din plastic, lucreaza la o colectie de tricouri

„Desi nu ma dezic de la statutul de party-maniaca pe care l-am dobandit pe buna dreptate la MTV si DanceFM, sunt o romantica incurabila, permanent pasionata de arta si de frumos... Una dintre bunicile mele este pasionata si are acasa cateva lucrari proprii de pictura naiva, iar mama este absolventa a Scolii Populara de Arta sectia Design-Arta Decorativa, asa ca pot spune ca mostenesc o pulbere de talent si in zona asta...Desi, televiziunea si radioul sunt totul pentru mine, 2010 a avut impactul unei revolutii artistice in plan personal -am primit primul meu chevalet si de-atunci experimentez pictura pe material textil, mi-am facut curaj si am lansat in cerc restrans, ce-i drept, primul volum de poezii si primul audio-book care-i sunt dedicate lui Bogdan, prietenul meu si poarta numele de „Tu + Eu =Noi" si m-am jucat cu prima mea colectie de haine, ce avea ca punct de plecare materialul neconventional- plasticul... Muzica este o parte importanta a vietii mele asa ca de fiecare data cand ma simt inspirata, ma retrag in studioul unor prieteni si inregistrez compozitii proprii...Poate ca la un moment dat ma voi dedica si acestui segment, momentan lucrez la o prima colectie de tricouri si vom mai vedea...Inspiratie sa fie si timp liber! „

Oana Cuzino ("Ce se intampla, doctore?" - Pro Tv):

- deseneaza si sa picteaza

"De mica, m-au fascinat picturile facute de tatal meu care a studiat pentru o perioada artele plastice. Imi placeau culorile, uleiurile, vopselurile si sevaletul pe care le gaseam in camera lui de lucru si pe care le aveam la dispozitie cand imi doream sa ma joc. Astfel ca aceasta joaca mi-a colorat viata si m-a ajutat sa ma relaxez in mod creativ. Imi place sa abordez peisaje intr-un stil suprarealist, iar cele mai multe dintre picturile facute de mine le-am daruit din tot sufletul oamenilor dragi din viata mea. Pot spune ca aceasta pasiune este ca o traditie transmisa din tata in fiu in familia noastra, asa ca acum ma bucur experimentand pictura alaturi de fetita mea, Naomi."

Octavian Strunila („Mostenirea")

- cinta la acordeon

"Am primit primul acordeon de la Mos Craciun cand aveam 4 ani. La inceput nu mi-a placut deloc. Imi venea sa-l arunc pentru ca simteam ca nu o sa pot lega doua sunete. Prin liceu, cand mi-am dat seama ca muzica atrage fetele, m-am reapucat de acest instrument.Cant si acum si sunt putini cei care stiu asta despre mine."

Andreea Esca (Stirile ProTV)

- picteaza

Imi place sa pictez. Imi place sa fac diverse colaje pentru prieteni in care sa imbin fotografia cu pictura. Iubesc mult culorile. Este o placere sa stau vara impreuna cu Alex si cu cei mici in ateleierul nostru „de creatie". Venim toti cu idei si suntem mandri cand rezultatul este apreciat. Ne plac lucrurile facute de mana noastra.

Amalia Enache (Stirile Noptii de la Pro Tv)

- talent de povestitoare

"Inceteaza, ca iar ma faci sa plang. Ai un fel de a povesti lucrurile astea, intamplarile de viata ale orisicui, ca apoi sunt toata ziua buimac si ma gandesc numai la ce mi-ai spus tu", imi zicea deunazi un prieten bun. Asta imi zic oamenii, ca as avea un talent de povestitoare si ca-i prind imediat, mai ales cu istoriile emotionante. Ca am un fel de carlig al vorbelor cu care ii agat si ii fac sa empatizeze imediat. Si ca as avea acest dar de mica, mi se tot spune. Tin minte ca imi placea enorm sa spun poezii la serbari si ca masuram daca a fost bine sau nu atunci cand cel putin 2-3 mamici din sala erau scaldate in lacrimi la final. Mai sunt cativa dintre apropiatii mei care insista sa-mi spuna ca si cand scriu ceva, de exemplu povesti de prin vacantele mele, ii agat la fel de tare, ii bag in poveste si ii tin cu mine pana la capat. O foarte buna prietena zice ca cel mai mare talent al meu este acela ca "vad" oamenii. Ca ii citesc foarte usor, ca ma conectez imediat cu ei, ca le si castig increderea pe nestiute.

Culmea e ca eu cred ca principalul meu talent este sa ascult povestile oamenilor, nu neaparat sa le spun. Poate ca e acelasi lucru. Le aud atat de bine incat stiu apoi, ca la desen, unde sa pun mai multa culoare, ce tuse trebuie ingrosate si care sunt perspectivele. Cert este ca oriunde m-as afla, absolut oriunde, cineva se va aseza mereu langa mine si va incepe, parca din senin, sa-mi povesteasca viata lui, secrete, nebanuite intimitati. O fi un talent si asta?

Mie mi-ar fi placut sa am voce si ureche muzicala, nu m-ati mai fi dat jos de pe scena! Mi-ar fi placut sa am talent la pictura. Si la actorie. Poate de aceea si pun muzica, culoare si putina tehnica teatrala in cuvinte, sa compensez cumva.

Ce stiu sigur e ca nici un talent nu trebuie ignorat. Ca e parte din noi si ca daca nu-l folosim e ca si cum din corpul nostru n-am folosi o mana, un picior, un ochi.

Raluca Arvat (Stirile Pro Tv din Sport):

- asculta si spune bancuri

"Din copilarie, eram cel mai bun ascultator de bancuri, eram foarte atenta la toate detaliile, radeam de ma prapadeam si imediat il spuneam mai departe cuiva care izbucnea in hohote de ras. In scoala eram folosita drept leac impotriva tristetii, iar acum prietenii ma asteapta la intalniri ca sa aduc portia proaspata de bancuri si veselie. E amuzant si felul in care memorez bancurile pe care le-am auzit de-a lungul timpului, pentru ca le am "stocate" in minte pe categorii: bancuri cu blonde, bancuri cu ardeleni, cu Ion si Maria si asa mai departe. Daca cineva imi spune domeniul, incep sa turui vreo zece."

Corina Caragea (Stirile Pro Tv din Sport):

Cand eram mica, eram foarte priceputa la croit hainute si crosetat pulovere pentru papusi. Le-am facut un adevarat trusou papusilor mele preferate din copilarie, iar cand am mai crescut am inceput sa-mi fac si mie haine. Imi amintesc ca in liceu, desenam tinute, faceam diferite combinatii de haine si croieli si imi placea sa-mi fac singura imbracamintea.

Pavel Bartos

Canta si picteaza

"Mi-am descoperit acest talent in spectacolele de musical ale Teatrului Maghiar din Timisoara, cat si din colaborarile mele cu Opera Nationala din Timisoara. Mi-ar fi placut sa aprofundez acest domeniu. Intotdeauna am declarat ca daca nu ma faceam actor, mi-ar fi placut sa fiu cantaret de opera.

Desenez inca din copilarie. Am inceput cu desenele in creion, iar apoi am continuat cu acuarela. Mi-ar placea sa o fac mai des, dar... Desenez tot timpul pentru fetele mele, in special pentru cea mica, pentru ca animalele si personajele facute de mine sunt cele mai apropiate de realitate."

Paula Herlo (Stirile ProTV)

Cand eram mica ma evidentiam prin cantec. Muzica usoara a anilor 80. La insistentele mamei am luat si cateva cursuri de canto si la un moment dat chiar am ridicat in picioare o sala plina de elevi cantand Doina lui Iancu. M-am retras la scurt timp in plina glorie pentru ca mi-am dat seama ca nu aceea e scena pe care eu trebuie sa evoluez. Asadar,am dat scena pe podiumul de moda, pe care look-ul nu m-a ajutat sa-l calc, dar la care ma uit in fiecare primavara-vara si toamna-iarna si ma inspir in alegerile pe care le fac in fata dulapului tixit de textile si piele.

Dana Rogoz - actrita in serialul "Mostenirea" de la ProTv (luni-joi, 22.15) si prezentatoarea emisiunii "De suflet" de la ProTv International (simbata, 20.30)

- picteaza - Dana Rogoz a terminat un curs teoretic de Introducere în Istoria Artei şi a devenit un elev silitor la cursurile practice de desen şi pictură la Galeria Basil, unde a trecut de la începători la următorul nivel, după mai multe ore de desen în creion şi cărbune, acuarelă, pastel, ulei şi modelaj.

„Mă bucur foarte mult de timpul pe care îl petrec la aceste cursuri, unde mă duc să lucrez cu mare plăcere. Este foarte relaxant pentru că aici vin fără vreo miză sau fără să mă gîndesc la rezultatul final, pot să fac greşeli şi să o iau de la capăt şi descopăr că este un exerciţiu plăcut. „În familia mea sînt mulţi oameni talentaţi, strabunica mea a fost pictoriţă şi am crescut în casă cu tablourile ei pe pereţi, iar fratele meu Radu a participat şi a şi cîştigat concursuri internaţionale de pictură. Eu am studiat din clasa I pînă într-a III-a cu aceeaşi profesoară ca şi a lui şi chiar aveam la un moment un gînd de a urma Liceul Tonitza. Însă, între timp am început filmările la Abracadabra şi practic lucrurile au luat de la sine alt drum si nu am mai avut timp sa ma ocup serios de aceasta activitate. Desenam doar de placere, pentru relaxare. Oriunde mergeam in vizita cind ma plictiseam faceam reproduceri dupa tablourile din casele respective. Mult timp am vrut sa reiau aceasta activitate, dar am ezitat pentru ca ma gindeam ca nu o sa am timp sa ma dedic. Dar am constatat ca daca vrei si iti place foarte mult ceva, iti gasesti si timp sa te ocupi. La acest curs am luat-o din nou de la zero cu desen, ulei etc si am inceput tot prin reproduceri, pentru a-mi exersa mina. Acasa, faceam altele, dupa albumele mele de arta. De curind am facut primul tablou, dupa o papusa de portelan pe care o am acasa si l-am oferit cadou fetitei pe care am botezat-o in speranta ca va creste cu el in camera si cu promisiunea ca poate la doi-trei ani ii voi face o intreaga colectie. Tot de aici mi-a venit si ideea temei, cu bebelusi, care mi se par foarte expresivi, au liniile foarte clare ale fetei, trasaturi bine conturate. Desenul, asa cum il inteleg eu, m-a ajutat sa fiu mai atenta la detaliile din jurul meu, inclusiv la oamenii pe care il intilnesc."

- danseaza step

Dana Rogoz isi dorea sa invete sa danseze step inca de cand urmarea filmele cu Shirley Temple. Insa, de curind, Dana si-a cumparat o pereche de pantofi speciali si a invatat citiva pasi de la Vladimir Palamarciuc sau Vova, de la „Dansez pentru tine". Vova i-a aratat cateva miscari de baza si i-a explicat cum sa le execute. Fermecata de acest stil de dans si decoperindu-si o reala pasiune, Dana a decis sa-si implineasca dorinta pe care o avea de cand era mica, mai ales ca a gasit si cursuri adecvate, despre care a aflat pe blogul lui Dragos Bucurenci.

„Este usor sa inveti coregrafia, miscarile de step. Dar sunetul pe care il scot pantofii trebuie lucrat foarte intens pentru ca el sa se auda egal, curat, precis. Atunci se naste muzica de step, din dansul tau si din loviturile pantofilor"

Pe langa cele doua sedinte saptamanale petrecute cu profesoara ei de step, actrita Dana Cavaleru, ea repeta si in Buftea cind poate si cu Vova sau cu Lilian. Dornica sa experimenteze si deschisa la sfaturile celor din jur, interpreta Andreei Popeanga din serialul „Mostenirea" difuzat la Pro Tv, a mai capatat un profesor care s-a implicat in pasiunea ei si ii impartaseste din experienta lui, in pauzele de filmare - nimeni altul decat actorul Gheorghe Visu, care a invatat step in trupa lui Dan Puric. „Este un stil greu mai ales pentru ca necesita foarte mult antrenament si cred ca daca lasi mai multe zile sa treaca fara sa exersezi miscarile de baza nu faci niciun progres.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Publicare de comunicate în presa națională, locală sau regională, plus promovare, cu eAdvertising

12 Dec 2022 1218

Purtătorul de cuvânt al Ambasadei Chinei în România răspunde la întrebările reporterilor cu privire la vizita lui Pelosi în Taiwan

13 Aug 2022 1264

ISU Prahova Buletin informativ - Măsuri de prevenire pentru perioadele caniculare

22 Jun 2021 1297

ISU Ialomița Comunicat de presă - 15.06.2021

15 Jun 2021 1234

IPJ Iași Buletin de presă - 3.06.2021

03 Jun 2021 1395

ISU Ialomița Comunicat de presă - 28.05.2021

28 May 2021 1534

IPJ GalațiBuletin informativ - 24.05.2021

24 May 2021 1992

IPJ Bistrița Năsăud Buletin de presă - 21.05.2021

21 May 2021 1601

ISU Bihor Buletin de presă - Incendiu la un garaj din Oradea

21 May 2021 1541

IPJ Iași Buletin de presă - Acţiuni desfăşurate de poliţişti pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV 2

20 May 2021 1465

Ministerul Sanatatii Informare cu privire la incendiul care s-a produs în această dimineață la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic

15 Mar 2021 1637

Ministerul Sanatatii Comunicat de presa 19 februarie 2021

19 Feb 2021 1879

„Mărturii de epocă privind istoria Dobrogei (1878-1947)“ Cu amărăciune, despre „plămânii bolnavi ai viitoarei metropole a românismului dobrogean”.

01 Sep 2020 3829

Editorial Campania din spatele prezidenţiabililor

19 Oct 2019 3152

Interviu live Punem proiectele pe masă. Priorităţile Consiliului Judeţean Constanţa în 2019!

14 Jan 2019 6229