Afaceri Constanța Hotelul Infinity, situat în Mamaia Nord, își caută proprietari noi. Unitatea de cazare poate fi cumpărată cu peste un milion de euro

  • Un hotel din Mamaia se vinde. Hotelul are o suprafață de 820 de metri pătrați și dispune de 15 camere.
  • Unitatea de cazare are o suprafață de 820 de metri pătrați.
  • Hotelul Infinity carte se vinde este deținut de Cares Emsi SRL.
 
Hotelul Infinity, situat în Mamaia Nord, deținut de Cares Emsi SRL, este scos la vânzare. Potrivit anunțului publicat de agenția imobiliară pe storia.ro, unitatea de cazare se vinde pentru suma de 1.100.000 euro, adică 1.341 euro pe mp. Hotelul are o suprafață de 820 de metri pătrați și dispune de 15 camere, din care 8 camere duble,  4 camere triple, 2 camere quadru și 1 cameră deluxe quadruplă.

„Visați la o afacere la mare? Aici este ocazia dvs. de a deține un colț de paradis în Mamaia Nord. Vă propunem spre achiziționare acest hotel 3 stele de vânzare în Mamaia Nord, detaliile impresionante îl fac să fie o oportunitate excepțională“, se spune în anunțul de vânzare.

 
Hotelul mai deține o terasă extinsă cu bar, cu 60 de locuri, bucătărie echipată, un sistem de încălzire modernizat,  sustenabilitate ecologică, fiind dotat cu panouri solare pentru încălzirea apei în sezonul cald.
 
„Hotelul este activ și profitabil tot anul, nu doar în sezonul estival. Unitatea este mobilată și utilată, gata să funcționeze imediat! Siguranță garantată prin autorizație ISU“, se mai spune în anunțul de vâzare. Plus, un penthouse de lux, 130 mp, ideal pentru cei care doresc să combine afacerea cu locuitul – o intrare separată și curte proprie.

„Motivul vânzării? După ani de dedicație și pasiune, vine un moment când trebuie să ne retragem și să lăsăm afacerea în mâinile potrivite. Datorită varstei și a sănătății, căutăm pe cineva să preia această bijuterie a litoralului și să continue să o îngrijească cu aceeași dragoste“, mai adaugă proprietarii.

 

Despre SC Cares Emsi SRL


 
Firma pe care funcționează Hotelul Infinity din Mamaia Nord este SC Cares Emsi SRL. Înființată în anul 2017, firma are sediul social pe strada Intrarea Campinei, nr. 33, Et. P, Constanța, Județul Constanța și se ocupă de facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată.
 
Asociați în firmă sunt Crețu Florenta-Simona și Langa Emanuel Gheorghiță, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Administratorul firmei este Crețu Florenta-Simona.
 
Potrivit termene.ro, Langa Emanuel Gheorghiță mai este  asociat în Maridanvios SRL, Claudet Emy SRL și Langa Emanuel-Gheorghiță Întreprindere Individuală.
 
În anul  2022, societatea cu 2 salariați a raportat o cifră de afaceri de 181.155 lei și un 81.730 de lei.      
 
PRECIZĂRI:
 

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Un teren, situat pe strada Oborului din Constanța, de vânzare: Proprietari, doi ucraineni, cer aproape 2 milioane de euro (GALERIE FOTO)
 
Hotelul Dunărea din Mamaia se vinde. Proprietarul, fostul ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre, cere 5,5 milioane de euro

Patronul grec cere peste 3 milioane de euro: Hotelul By Tony, situat în Mamaia, în apropierea hotelului Iaki, de vânzare

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Restaurăm istoria și construim viitorul“ Sediul BNR Constanța, „inima“ monetară din Piața Ovidiu - Constanța, readus la viață de lucrările întreprinse de Aedificia Carpați

29 Apr 2024 578

Firme Constanța Acționarii Granat SA, convocați la AGA! Se decide repartizarea profitului companiei

28 Apr 2024 365

Bărbat decedat pe plaja din Mamaia. Salvamarii fac apel la responsabilitate! (VIDEO)

28 Apr 2024 638

Știri Constanța azi O persoană decedată găsită în dreptul hotelului Sulina din Mamaia, înecată (FOTO+VIDEO)

28 Apr 2024 1008

SC Histria Tour Mondial SRL declară pierdute certificatele de clasificare și fișele anexe

25 Apr 2024 226

Hotel de două etaje, pe amplasamentul unui spațiu comercial Investiția imobiliară a societății Magic Stil SRL în zona Cazino Mamaia, la mâna consilierilor locali din Constanța(DOCUMENT)

24 Apr 2024 646

Firme Constanța Jump Vibe SRL are un punct de lucru nou

22 Apr 2024 601

Imobiliare Constanța Prodexpert Logistics SA ridică mai multe imobile în zona On Plonge Jr. din Mamaia

21 Apr 2024 602

Undă verde de la Primăria Constanța Firma fondată de fostul consul onorific al Libanului în România vrea să modifice restaurantul Tomis din Mamaia

21 Apr 2024 713

AUR Constanța susține dezbaterea din cadrul turneului lui Aurelian Popa, care aduce în prim-plan discuții despre viitorul României în cadrul evenimentului „Stop Agenda 2030” (FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 668

Decizia APM Constanța Hotel de trei etaje, construit de Talpac SRL în Eforie Nord

18 Apr 2024 558

​Proces amânat între un hotel din județul Vâlcea și Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral. Dosarul, pe rolul Tribunalului Constanța

18 Apr 2024 361

Crimă într-un hotel din Mangalia! Loredana, tânăra suspectată că și-ar fi ucis prietena este nemulțumită de prima condamnare

18 Apr 2024 485

LIVE TEXT Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, în conferință de presă (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 994

Un hotel din zona Delfinariu, de vânzare pentru 1,5 milioane de euro. Unitatea de cazare din Constanța, clasificată la trei stele

14 Apr 2024 2915