AMDTDD susține controalele la nivelul pensiunilor, hotelurilor și restaurantelor din Delta Dunării

  • AMDTDD susține eforturile ANPC de a extinde controalele și la nivelul pensiunilor, hotelurilor și restaurantelor din Deltă.
 
În condițiile în care siguranța alimentară și sanitară a turistului trebuie să fie întotdeauna pe primul loc, Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării susține eforturile ANPC de a extinde controalele și la nivelul pensiunilor, hotelurilor și restaurantelor din Deltă.
 

Constatăm cu tristețe, că au existat situații de încălcare a legii din partea unor operatori economici, care funcționează în destinație și care, în mod evident nu au acordat respectul cuvenit turistului, în primul rând, dar și față de prevederile legii.

Vrem să asigurăm turiștii, că acestea sunt un cazuri izolate, care nu definesc industria turismului din Delta Dunării, iar membrii Asociației de Management al Destinației Turistice și toți cei angrenați în turism în destinație, au luat și vor lua în continuare măsuri în a oferi servicii de un înalt standard de calitate, precizează Cătălin Țibuleac, președintele Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării.

 
Delta Dunării a rămâne o destinație definită de servicii turistice de calitate, de tradiții, multiculturalitate și gastronomie locală, sigură în context pandemic, unică în Europa prin ceea ce are de oferit iubitorilor de natură, mai spune președintele AMDTDD.

Sezonul turistic în Deltă continuă pentru încă cateva luni, și reamintim că unele resorturi vor fi deschise și pe perioada iernii.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Acțiune împotriva braconajului în Delta Dunării! Iată ce au descoperit polițiștii de frontieră (VIDEO)

28 Apr 2024 353

IPJ Tulcea, la Ziua Porților Deschise a Aeroportului Internațional ,,Delta Dunării" (FOTO)

27 Apr 2024 300

Momente de senzație la Ziua Porților Deschise, pe Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea(Galerie FOTO)

26 Apr 2024 538

Ziua Porţilor Deschise la Aeroportul "Delta Dunării" din Tulcea! Punctul culminant al evenimentului va fi un spectaculos show aviatic şi paraşutism

26 Apr 2024 662

Tulcea Sorin Grindeanu, în vizită la conferința de recepție a Aeroportului „Delta Dunării” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 535

„Ziua Porților Deschise”, la Aeroportul Internațional „Delta Dunării” Tulcea

23 Apr 2024 641

Tulcea Ministrul Sorin Grindeanu, prezent la conferința de recepție a Aeroportului Internațional „Delta Dunării”

23 Apr 2024 515

Acțiuni pentru combaterea braconajului piscicol desfășurate de polițiștii Serviciului de Poliție „Delta Dunării“! Ce nereguli au fost constatate în județele Constanța și Tulcea

20 Apr 2024 443

LIVE TEXT+VIDEO OMD Mamaia Constanța, Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu anunță debutul Sezonului Litoral - Delta Dunării 2024 (Galerie FOTO)

19 Apr 2024 673

Au început pregătirile pentru noul sezon turistic în Delta Dunării (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 382

La finalul unui proiect de dezvoltare de doi ani, Aeroportul Internațional „Delta Dunării” Tulcea își deschide porțile (Galerie FOTO)

17 Apr 2024 959

Prohibiţia pescuitului se extinde şi în apele de frontieră cu Ucraina şi Bulgaria

15 Apr 2024 810

Fotoreportaj Călătorie printre culorile naturii. Descoperă frumusețea Portului turistic Jurilovca în aprilie (FOTO+VIDEO)

13 Apr 2024 643

UPDATE. Tulcea Alertă pe brațul Chilia Veche în Delta Dunării! A fost observat un obiect ce ar semăna cu o mină marină (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Apr 2024 950

Amenzi de zeci de mii de lei aplicate de polițiștii Serviciului de Poliție „Delta Dunării” în județul Tulcea

06 Apr 2024 500