Căpitanul Marius Nae, de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța, a fost condus pe ultimul drum. A murit, de ziua fiului său, în accidentul de la Valu lui Traian (galerie foto+video)

Marius Nae, căpitanul de jandarmi care şi-a pierdut viaţa în teribilul accident produs miercuri, în localitatea Valu lui Traian, a fost înmormântat astăzi, la cimitirul „Sfântul Ilie” din Feteşti, județul Ialomița, oraşul natal al jandarmului.

La procesiunea funerară au participat zeci de localnici, rude, prieteni, dar și fost colegi de la Gruparea Mobilă de jandarmi Constanța.

Marius Nae a fost înmormântat cu onoruri militare. 

Militarul, bărbatul în vârstă de 41 de ani, domiciliat în localitatea Valu lui Traian, a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Murfatlar către Constanța, iar la km 249+400 m, la ieșirea din Valu lui Traian, a intrat în coliziune cu un TIR.

În urma teribilei coliziuni căpitanul a murit pe loc.

Nenorocirea s-a întîmplat chiar de ziua de naștere a unuia din fiii săi.

Ce spun foști și actualul comandatn al Brigăzii de Jandarmi Mobilă despre căpitanul Marius Nae

Mircea Seceleanu, fost comandant: „Da, mi-a fost subordonat. A fost un ofiţer foarte bun, foarte bine pregătit.”
 

Costică Cojoc, fost comandant: „Mi-a fost subordonat. Un băiat serios, muncitor, a întemeiat o familie frumoasă, păcat de necazul care s-a întâmplat. L-am şi promovat. Un om deosebit. Păcat de nenorocirea care s-a întâmplat. Un jandarm de acţiune.”
 
Daniel Mihai Ferencz, comandantul Grupării de Jandarmi Mobiă Tomis Constanţa: „Un tip jovial, de bună credinţă, avea numai amici la serviciu. Un tip extrovert, agreat în colectiv, plăcut de colegi, care a lăsat multă tristeţe în urmă, multe relaţii de prietenie cu mulţi colegi. A lucrat în mai multe structuri din grupare. A depus interes să-şi îndeplinească atribuţiile în condiţii bune şi foarte bune. Un timp deschis, în care oamenii aveau încredere. Avea doi copii mici…era ziua băieţelului de 6 ani.”


 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Nelu Enache

19 Nov, 2017 13:48

Sensurile giratorii nu sunt pentru tiruri, autotrenuri, autobuze,etc...ele sunt doar pentru fluidizarea circulatiei rutiere, mai ales in orasele supraaglomerate.

Col.Ing.Ec.Rz.Foarfeca George Danut

19 Nov, 2017 02:09

Felicitari ziarului Ziua de Constanta pentru informarea cu celeritate, celelalte ziare locale constantene fiind in Off play. Daca trei comandanti ai Jandarmeriei constantene au spus, da, acest ofiter a fost foarte bun, e clar ca a fost un jandarm model. Dumnezu sa-l odihneasca in pace iar Jandarmeria sa-i ajute familia indoliata, e mare nevoie. Un om care s-a aflat la locul nepotrivit si la timpul nepotrivit, caruia soarta nu i-a purtat noroc. Probabil ca este nevoie mare ca linia continua din traficul auto sa fie dotata cu ziduri de beton, poate asa tirurile vor merge doar inainte si numai inainte pana la un sens giratoriu, dar ce te faci ca si aceste sensuri giratorii sunt atipice pentru ca un tir sa poate face manevra de intoarcere in sensul giratoriu. O viata de om pierduta din inconstienta edililor constanteni. Iohannis spunea despre ' lucrul bine facut " sau a " gandi si actiona nemteste ", asa este, Romania are nevoie de mult " fair play " in implementarea practicului in teoretic. Cu autostrazi care se prabusesc inainte de a rula vreun autovehicul nu mai merge. Stop incompetentei nationale, altfel vor mai fi multe accidente nedorite. Asa sa ne ajute Dumnezeu !

Articole asemanatoare

Jandarm constănțean, mort într-un accident lângă Valu lui Traian. Ce se întâmplă azi la Curtea de Apel (video)

10 Sep 2020 2183

Dosarul privind moartea jandarmului constănțean Marius Nae a ajuns la Curtea de Apel (video)

23 May 2020 1642

Înmormântat cu onoruri militare Nemulțumiri după prima condamnare pentru moartea ofițerului constănțean Marius Nae (video)

27 Apr 2020 2918

Judecătorii și-au motivat decizia. Închisoare cu suspendare după moartea ofițerului Marius Nae, de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Tomis Constanța (video)

07 Apr 2020 2930

Prima condamnare după moartea ofițerului Marius Nae, de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Tomis Constanța (video)

30 Mar 2020 4214

Emoționant. Pompierii ISU Dobrogea transmit condoleanțe familiei jandarmului Marius Nae decedat într-un teribil accident

17 Nov 2017 1346

Zeci de mesaje de condoleanțe de la colegii căpitanului Marius Nae de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța. Jandarmul a murit de ziua fiului său

17 Nov 2017 3836

Când şi unde va fi înmormântat Marius Nae, jandarmul care şi-a pierdut viaţa de ziua fiului său

17 Nov 2017 3373

Emoționant. Colegii căpitanului Marius Nae deplâng dispariția acestuia. Versuri pline de tristețe, după decesul jandarmului

16 Nov 2017 3607

Ce spun comandantul şi foştii comandanţi ai Grupării de Jandarmi despre ofiţerul mort ieri în accidentul din Valu lui Traian

16 Nov 2017 4083

El este jandarmul decedat în accidentul de la intrare din Valu lui Traian. Era ofițer la Gruparea Mobilă Tomis Constanța

15 Nov 2017 15754

Aproape 40 de persoane, trimise în judecată. Lista completă a inculpaţilor

24 Oct 2017 3245

UPDATE. Cine a câștigat Românii au talent 2017. Premiul cel mare 120.000 de euro. Premiul de originalitate. Finala Românii au talent 2017

02 Jun 2017 9453

Arbitrii îşi vor declara indisponibilitatea până la finele anului

30 Oct 2013 2169

Scrisoarea cu Horaţiu Mălăele, la Casa de Cultură a Sindicatelor

25 Jan 2013 2199