Politic

„Cât de anostă a putut să ajungă Constanța!“ Primarul Făgădău nu „ratează“ nicio săptămână fără o urecheală din partea liberalilor

Noi critici la adresa primarului Constanței, Decebal Făgădău, formulate de conducerea PNL Constanța.
Președintele liberalilor constănțeni, deputatul Bogdan Huțucă, este de părere că „primarul Constanței, Decebal Făgădău, s-a desprins cu totul de realitățile Constanței. Habar nu are cum arată orașul, cât de murdară și anostă a putut să ajungă Constanța. Din biroul dânsului nu se văd decât miile de floricele plantate și băncuțele pe care le plimbă ca pe sfintele moaște dintr-un parc în altul. În rest, totul e așa de frumos și perfect, mai ales că, ne amintește tot timpul domnul Făgădău, trăim într-un oraș bogat care își permite să cumpere chiar și toalete publice de 50.000 de euro bucata”.

Huțucă îl invită pe edilul-șef al Constanței să pășească pe străzile orașului și să vadă mizeria, haosul în construcții, haitele de maidanezi, să simtă mirosul dintre blocuri și tristețea unui oraș care merită să trăiască și să se dezvolte dincolo de bâlciurile organizate cu bani de la bugetul local.

„Mergeți, domnule Făgădău, la ora 17.00 pe străzile orașului, să vedeți cum pierd zilnic constănțenii zeci de minute în trafic, în ambuteiaje generate de lipsa de viziune de care ați dat dovadă în dezvoltarea orașului. Să vedeți cum într-un oraș „așa de bogat” nu se investește nimic, în locuri de muncă, în dezvoltare, în educație. Ne scoateți ochii cu construcțiile de blocuri, că se ridică betoane peste betoane, dar de ce nu vă puteți mândri, domnule primar, și cu un parc nou sau cu o școală nouă?  Dar poate că acest oraș, domnule Făgădău, este bogat doar pentru dvs. și firmele de casă ale PSD, pe care le ocrotiți și le acordați lucrări publice în continuare, în timp ce noi, restul, vedem cum un oraș altădată mândru și frumos se ruinează pe zi ce trece”, afirmă deputatul liberal într-o postare pe pagina sa de socializare.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „PNL este ferm împotriva dublului standard, PSD a votat pentru a permite discriminări ale românilor”

22 May 2019 574

Europarlamentarul Marian-Jean Marinescu, prezent la Constanţa. Liberalul a vorbit despre dublul standard

16 May 2019 400

Răspunsul primit de către deputatul Huţucă de la Ministerul Fondurilor Europene - „Primăria Constanţa, zero proiecte în derulare!“ (document)

03 May 2019 539

Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis, susţinut de deputatul Bogdan Huţucă

26 Apr 2019 398

Consilierii locali municipali PNL nu vor vota bugetul Constanţei. Nici majorările de taxe şi impozite

25 Apr 2019 773

Huţucă (PNL) - „Făgădău a îngheţat toate angajările în administraţia publică locală, dar, şi mai grav, a tăiat bani de investiţii, şi aşa puţine şi nesemnificative!“

20 Apr 2019 794

Situaţie disperată printre angajaţii RADIONAV. Deputatul Huţucă i-a scris ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc (document)

18 Apr 2019 947

Sub sloganul „România în primul rând“, PNL şi-a prezentat echipa de europarlamentari în faţa electoratului din Regiunea Sud-Est (galerie foto)

15 Apr 2019 1401

Liberalii şi-au pierdut răbdarea şi îi dau ultimatum lui Făgădău Soluţiile PNL Constanţa pentru crearea de locuri de parcare în municipiu

12 Apr 2019 1153

Deputatul Huţucă vrea explicaţii de la preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, privind anularea licitaţiilor pentru reabilitarea Mormântului Hypogeu şi a Edificiului Roman cu Mozaic

12 Apr 2019 980

UPDATE. Constanța. Liberalii vor depune două proiecte de hotărâre de consiliu local. Una vizează problema locurilor de parcare (galerie foto)

11 Apr 2019 725

Cifră-record de morţi în accidente rutiere Huţucă (PNL) - „Guvernul PSD, incapabil să semneze un singur contract nou de autostradă!“

11 Apr 2019 433

Ce spun parlamentarii de la Constanţa despre dosarul Revoluţiei?

09 Apr 2019 410

La Constanţa, PNL şi USR se acuză de „furtul“ unor proiecte care vizează accesul elevilor şi modernizarea terenurilor de sport din curtea şcolilor (documente)

06 Apr 2019 617

Huţucă (PNL) „Domnule primar, dacă vreți să faceți un sistem de Bike Sharing funcțional la Constanța, creați infrastructura”!

30 Mar 2019 1133