Cazino Constanța, perla albă de la Marea Neagră! Aedificia Carpați – „O fuziune perfectă între tehnologie avansată și estetică rafinată“ (FOTO)

  • „Nu doar restaurăm Cazino Constanța, ci îl redefinim într-un simbol de durabilitate și eleganță. O fuziune perfectă între tehnologie avansată și estetică rafinată“, au precizat reprezentanții companiei bucureștene Aedificia Carpați SA.
  • În Galeria Foto pot fi accesate mai multe imagini în care poate fi surprins albul imaculat al Cazinoului din Constanța.
Cazinoul din Constanța, intrat în ultima etapă a amplelor lucrări de reabilitare, restaurare, consolidare și modernizare, este suveranul incontestabil al falezei constănțene, nume pe care nu și l-a pierdut niciodată, dar pe care, în ultimii patru ani, și l-a reinventat treptat.
 
Zilele cenușii de iarnă marină au scos la iveală tot mai mult transformarea Cazinoului în veritabila perlă albă de la Marea Neagră!
 


Imaginile surprinse cu diferite ocazii vin să ateste faptul că, indiferent câte ploi vin de sus peste mărețul Cazino, indiferent câte valuri îl stropesc în goana lor nebună către mal, indiferent câți pescăruși îi dau târcoale mărețului edificiu și își strigă solitudinea spre mare, Cazinoul strălucește!
 
Lucrările de reabilitare, restaurare, consolidare și modernizare de la Cazino sunt între prinse de antreprenorul general Aedificia Carpați SA, alături de partenerii săi pentru acest proiect: Remon Proiect SRL, Profesional Construct Proiectare SRL, Tehnoinstal SRL, precum și Construcții Erbașu SA (pentru lucrările suplimentare).
 
Reprezentanții Aedificia Carpați SA au făcut o serie de precizări cu privire la imaginea imaculată a Cazinoului:
 
„Transformăm Cazinoul Constanța printr-un proiect amplu de reabilitare, aducând în prim-plan profesionalismul și alegerea atentă a materialelor de calitate. Vopseaua Remmers, folosită la exterior, nu este doar o simplă acoperire; este o soluție inovatoare și durabilă“.
 


„Cu proprietăți de respingere electrostatică și hidrofugant în compoziția sa siliconică, vopseaua se auto-curăță, eliminând riscul de atacuri biologice și cruste neagre chiar și după 20 ani“, au scris specialiștii Aedificia Carpați SA.
 
„Nu doar restaurăm Cazino Constanța, ci îl redefinim într-un simbol de durabilitate și eleganță. O fuziune perfectă între tehnologie avansată și estetică rafinată“, au precizat reprezentanții companiei bucureștene.

 


Sursa foto: Facebook.com (Aedificia Carpați SA) & ZIUA de Constanța

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
FOTOREPORTAJ
Cazinoul, vânt din pupa pentru restaurare! Pardoseli ca ape cristaline, tâmplărie exterioară de nota 10 și „misterul“ sursei de încălzire din interior

 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotoreportaj Primăvara își face simțită prezența în Constanța. Oamenii se bucură de soare (FOTO+VIDEO)

13 Apr 2024 484

Evenimente anunțate în minivacanța de 1 Mai și Paște în Constanța

07 Apr 2024 1182

Fotoreportaj Constanța Faleza Cazino, plină de oameni într-o zi înnorată de duminică (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Apr 2024 641

Sfaturi și tactici pentru începători la cazino

03 Apr 2024 334

Licitații Constanța O firmă din Sibiu va asigura consultanța în procedura de selecție a companiei care va realiza conceptul artistic și alte amenajări în interiorul Cazinoului (DOCUMENT)

02 Apr 2024 595

Ce sunt turneele de sloturi online?

01 Apr 2024 266

Soarele a scos din case constănțenii pe faleza de la Cazino (VIDEO)

31 Mar 2024 538

Dosarul Retrocedărilor Giurgiucanu pierde în fața municipalității un teren din Mamaia, zona Cazino! Nu a dat în judecată instituția potrivită, conform instanței (MINUTA+DOCUMENTE)

13 Mar 2024 839

Cazinoul din Constanța, perla care renaște din mare! Video inedit cu evoluția spectaculoaselor lucrări din al treilea an de șantier (FOTO+VIDEO)

13 Mar 2024 2121

Primăria Constanța pierde la Curtea de Apel terenul de la Cazino Sud, din Mamaia, ce fusese vândut către Mehmetoglu SRL! Apele Române, victorioase (MINUTA)

12 Mar 2024 748

Curtea de Apel Constanța, așteptată să se pronunțe în procesul pentru terenul de la Cazino Sud

11 Mar 2024 632

FOTOREPORTAJ Imagini dezolante cu toboganul din Stațiunea Mamaia! Cum arată în prezent (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Mar 2024 1541

Primăria Constanța cumpără servicii de realizare a conceptului artistic și execuția proiectului de amenajare a centrului expozițional din cadrul Cazinoului!

07 Mar 2024 602

Ce oferă experiența la cazinouri online?

28 Feb 2024 422

Fotoreportaj Constanța Atmosferă de weekend pe Faleza Cazinoului din Constanța (FOTO+VIDEO)

24 Feb 2024 886