Ce decizii au luat asociații Intermedia Services Top SRL?

  • Asociații societății Intermedia Services Top SRL, Titel Voineag și Daniela Mariana Bică au decis în cadrul Adunării Generale numirea în funcția de administrator al Danielei Bică pe o perioadă de 30 ani
  • Vă reamintim SRL-ul cu sediul social în Eforie Sud cu activitate de call-center a câștigat anul acesta de la Primăria Constanța, contractul de promovare a proiectului  - spital modular pentru consolidarea capacității medicale a spitalului clinic de boli infecțioase constanța, în contextul covid-19
 

Asociații societății Intermedia Services Top SRL, Titel Voineag și Daniela Mariana Bică au decis în cadrul Adunării Generale numirea în funcția de administrator al Danielei Bică pe o perioadă de 30 ani.

De asemenea, asociații au mai decis numirea în funcția de administrator al lui Titel Voineag pe o perioadă de 30 de ani.

Administratorii vor face toate operaţiunile cerute pentru ducerea la îndeplinire a obiectului de activitate al societăţii, împreună sau separat.
Hotărârea asociaților a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr.1240 din data de 25.03.2022.

Vă reamintim SRL-ul cu sediul social în Eforie Sud cu activitate de call-center a câștigat anul acesta de la Primăria Constanța, contractul de promovare a proiectului "creare spital modular pentru consolidarea capacității medicale a spitalului clinic de boli infecțioase constanța, în contextul covid-19".
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Un SRL din Eforie Sud cu activitate de call-center a câștigat contractul de promovare a spitalului modular de la Constanța, proiect anunțat de Primărie, dar care bate pasul pe loc (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța cumpără pe repede înainte studii topografice pentru reconstrucția sistemului de iluminat pe bulevarde și în parcurile din municipiu

24 Nov 2022 579

Modernizarea sistemului de irigații în Parcul de la Far și pe fâșia mediană a Bulevardului Mamaia, estimată la jumătate de milion de lei fără TVA

24 Nov 2022 485

Achiziția de combustibil lichid organizată de Penitenciarul de la Poarta Albă, contestată la CNSC

19 Nov 2022 628

Licitație pentru supervizarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor de termoficare din zona centrală a municipiului Constanța

16 Nov 2022 616

Șase constănțeni și un tulcean, beneficiarii unor ajutoare de urgență aprobate de Guvernul României

15 Nov 2022 863

Eveniment de Ziua Dobrogei Vernisajul expoziției "Datina 100 de ediții", la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" (GALERIE FOTO)

14 Nov 2022 579

AGA THR Marea Neagră va aproba în ședința din această lună vânzarea unor hoteluri de pe litoral aflate în patrimoniul său (DOCUMENTE)

14 Nov 2022 864

Consiliul Local Municipal a votat! La propunerea ZIUA de Constanța, două străzi din oraș vor purta numele academicienilor dobrogeni, Petre T. Frangopol și Marian-Traian Gomoiu (DOCUMENTE)

07 Nov 2022 1111

O firmă deținută de familia Halep a achiziționat un teren în oraşul Murfatlar. Care a fost prețul de achiziție și ce alte afaceri are SRL-ul?

03 Nov 2022 3214

Administrația Fondului Imobiliar SRL închiriază spații comerciale. Unul este chiar în centrul Constanței. Care sunt destinațiile admise prin caietul de sarcini (Galerie foto)

03 Nov 2022 943

Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, administrația Chițac vrea „să-i ducă cu zăhărelul" pe elevi și preșcolari!

02 Nov 2022 833

Președintele Curții de Apel Constanța a convocat Adunărea Generală a Judecătorilor! Vizate, pensiile de serviciu ale judecătorilor

01 Nov 2022 679

Un fost candidat la Primăria Constanța s-a retras dintr-o firmă. Societatea a fost preluată de o rudă, ex-administrator al falimentarei RADET

01 Nov 2022 1092

Ce decizii a dictat Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor în cadrul procedurii de achiziție organizată de Universitatea Ovidius pentru servicii de pază?

31 Oct 2022 1077

Un alt imobil de patrimoniu ar putea fi vândut după modelul Casei Manicatide. Proprietarul, Gabriel Comănescu, spune că nu vrea să facă tranzacții cu Primăria Constanța

31 Oct 2022 4154