CFR Traficul feroviar este deschis pe toate magistralele de cale ferată. Se circulă în condiții de iarnă

Foto: Facebook/CFR InfrastructurăCompania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează publicul că traficul feroviar este deschis pe toate magistralele de cale ferată, circulaţia trenurilor fiind însă adaptată la condiţiile meteo.

Potrivit unui comunicat al CFR, în partea de sud-est a țării, pe raza județelor aflate sub avertizarea de ninsori și vânt, personalul feroviar al regionalelor București, Constanța și Galați monitorizează cu atenție trenurile aflate în circulație și menține legătura cu operatorii de transport, iar în situațiile în care se impune intervenția pentru remedierea eventualelor deranjamente, echipele sunt pregătite să acționeaze cu drezine pantograf.

De asemenea, pe toată perioada de funcţionare a comandamentelor de iarnă, personalul CFR SA menţine permanent legătura cu dispeceratele operatorilor de transport feroviar atât de călători, cât şi de marfă, şi transmite operativ măsurile necesare care trebuie luate, astfel încât să se asigure continuitate în circulaţia trenurilor.
 

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA îi asigură pe călători că toate eventualele intervenții necesar a se desfășura în zonele afectate de condițiile meteo nefavorabile au drept scop menținerea siguranței și a continuității traficului feroviar.

Călătorii sunt rugaţi că în această perioadă, în care sunt anunţate condiţii meteo nefavorabile, să solicite informaţiile referitoare la condiţiile de circulaţie a trenurilor la numărul de telefon CFR 021/9521, iar pentru verificarea orelor de sosire sau de plecare din gări pot accesa site-ul administratorului infrastructurii feroviare - www.cfr.ro, domeniul camere web -, unde panourile de sosiri/plecări sunt actualizate din minut în minut“ - au porecizta reprezentanții CFR SA.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Zeci de linii de cale ferată reabilitate în zona feroviară din Portul Constanța (GALERIE FOTO)

21 Mar 2023 747

Licitații pentru modernizarea infrastructurii ferooviare din Portul Constanța.Vor fi investiții de 4,5 miliarde de lei (GALERIE FOTO)

17 Mar 2023 664

Angajat al Sucursalei Regionale CF Constanţa, multiplu campion național la bowling, convocat la lotul național (GALERIE FOTO)

03 Mar 2023 985

La nivelul Regionalei CFR Infrastructură Constanța a fost activat Comandamentul de Iarnă

28 Jan 2023 868

CFR Infrastructură 35 de linii de cale ferată redeschise circulației în Portul Constanța (GALERIE FOTO)

13 Dec 2022 1003

CFR Infrastructură Lucrări de reparații la instalații feroviare pe raza SRCF București și Constanța (GALERIE FOTO)

25 Nov 2022 905

Linia de cale ferată cu ecartament normal din Portul Galați a fost redeschisă (GALERIE FOTO)

22 Jul 2022 906

Prioritatea 1 Stadiul lucrărilor de reparații și întreținere a infrastructurii feroviare publice din Portul Constanța

26 Jun 2022 945

Wiebe Romania a câștigat un contract de reparații și întreținere a infrastructurii feroviare publice aflată în incinta Portului Constanța (DOCUMENT)

22 Jun 2022 1503

Schimbări importante în mersul trenurilor în următoarea perioadă! Sunt vizate și trenuri către Mangalia

20 Jun 2022 1457

Circulația trenurilor CFR Călători, afectată de vremea nefavorabilă. Pe ce rute sunt înregistrate întârzieri

26 May 2022 1291

CFR Călători Circulaţia unor trenuri va fi modificată în a doua parte a lunii iunie

11 May 2022 2613

CFR Infrastructură SRCF Constanța execută lucrări pentru creșterea vitezei de circulație pe calea ferată a 100 km/h. În ce zonă se lucrează (GALERIE FOTO)

13 Apr 2022 909

Sorin Grindeanu după vizita la Constanța Au fost degajate primele 84 de vagoane care blochează de ani de zile liniile de cale ferată din Portul Constanța! (GALERIE FOTO)

01 Apr 2022 1389

Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor, la Constanța Despre reabilitarea căilor ferate din Portul Constanța. De ce nu a putut ministrul să răspundă la o întrebare (VIDEO)

30 Mar 2022 2059