Comunităţile baptistă şi penticostală din Constanţa au pagini pe Facebook

penticostali.jpgSute de membri ai cultelor penticostal şi baptist află direct de pe Internet care sunt ultimele noutăţi legate de bisericile de care aparţin sau informaţii despre proiectele pe care comunităţile din care fac parte le desfăşoară. Prin intermediul paginilor de Facebook, pastorii discută cu credincioşii plecaţi din ţară şi cu tinerii.

Biserica Baptistă Sfânta Treime din Constanţa este urmărită de peste 200 de membri ai comunităţii. Administratorul paginii de Facebook o descrie ca fiind „un far ce luminează cu putere într-un oraş în care este atâta nevoie de lumina Evangheliei". Între articolele prezentate, abonaţii pot regăsi anunţuri cu privire la pastorii ce îşi desfăşoară activitatea în lăcaşul de cult, invitaţii la conferinţele ce vor avea loc în viitor sau legături către site-uri pe care pot fi vizionate predici în direct.

penticostali1.jpgBiserica Penticostală Betel are şi ea o pagină de Facebook cu peste 170 de abonaţi. Pe contul respectiv poate fi vizualizată o serie de materiale multimedia ce prezintă implicarea în viaţa socială a celor care fac parte din comunitate. Filmările şi fotografiile prezintă tineri care împart diplome, fac curăţenie pe străzile oraşelor din judeţ sau pur şi simplu se distrează. De asemenea, turiştilor care ajung la mare şi sunt în căutarea unei biserici li se răspunde prompt.

„Biserica nu ar trebui să fie acel loc în care mergem doar în ziua de duminică, stăm două ore şi de care apoi uităm. Încercăm, prin intermediul paginii de Facebook, să ţinem legătura cu membrii comunităţii noastre aflaţi departe de noi şi mai ales cu tinerii, care sunt mult mai deschişi faţă de tehnologie", a declarat Lucian Rotaru, pastor la biserica Betel.

Pagina bisericii baptiste Golgota, se bucură şi ea de peste 120 de abonaţi. Deşi sunt adăugate ceva mai rar, articolele de pe pagina Facebook fac referiri clare la locaţia în care se află instituţia de cult. Tot prin intermediul Internetului sunt transmise şi pilde din scripturi, precum şi o serie de aforisme cu caracter religios.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un nou lăcaș de cult se contruiește în cartierul Faleză Nord. Vă puteți spune părerea. Află cum!

25 Dec 2020 2415

Baptiştii din municipiul Constanţa îşi fac biserică (document)

11 Feb 2020 2290

Pe strada Războieni din municipiul Constanţa va fi ridicată Biserica creştină baptistă nr. 3 „Speranţa“ (document)

07 Oct 2019 2888

Se sărbătoreşte Martin Luther King Jr. Day Ambasada SUA va fi închisă luni

15 Jan 2016 2292

Se sărbătoreşte ziua Martin Luther King Jr.Ambasada Statelor Unite va fi închisă luni

16 Jan 2015 2183

Ştiaţi că...? Regele rock 'n' roll-ului... (galerie foto)

16 Aug 2014 2454

Litoral Tv Șapte credincioși din Năvodari au fost botezați în credința baptistă

10 Aug 2014 2218