Concurs ZIUA de Constanța și florăria Prima Donna Flower Shop Ioana Hînză, câștigătoarea lunii septembrie, a așteptat momentul potrivit pentru ridicarea premiului

  • Concursul ZIUA de Constanța și Prima Donna Flower Shop are un nou câștigător!
  • Ioana Hînză este câștigătoarea lunii septembrie și a așteptat momentul potrivit pentru a ridica premiul – ziua mamei sale.
  • Un nou concurs înmiresmat este în plină desfășurare!
 
Ioana Hînză este câștigătoarea lunii septembrie a concursului înmiresmat organizat de ZIUA de Constanța împreună cu florăria Prima Donna Flower Shop!
 
Iubitoare a florilor și convinsă de puterea acestora de a transpune în culori și miresme cuvintele nerostite ale inimii, Ioana Hînză a așteptat un moment special pentru ridicarea premiului.
 
Superbul aranjament floral plăsmuit de mâinile delicate, dar cunoscătoare ale specialiștilor de la Prima Donna Flower Shop, pe care Ioana Hînză l-a ridicat acum, este însoțit de mesajul „Te iubesc, Mami“ și va fi oferit mamei câștigătoarei, de ziua ei.
 
Cele trei cuvinte, simple dar purtătoare ale unui mesaj ce învinge timpul, și-au găsit mesageri fideli în florile reunite cu măiestrie cromatică de artiștii de la Prima Donna Flower Shop!
 
Un nou concurs a început pe 19 octombrie!
 
ZIUA de Constanța împreună cu florăria Prima Donna Flower Shop vă invită să vă încercați norocul de a câștiga un aranjament floral.
 
Regulile sunt simple:
  • Apreciază și urmărește pagina de Facebook ZIUA de Constanța  și Instagram ZIUA de Constanța
  • Apreciază și urmărește pagina de Facebook Prima Donna Flower Shop
  • Lasă o reacție la postarea care anunță concursul (vezi link-ul mai jos în text)
  • Adaugă în comentarii care este floarea ta preferată (pentru fiecare participant se acceptă doar un singur comentariu)
  • Share-ul nu este obligatoriu, dar ne-am bucura dacă ne susții!
  • Concursul de adresează DOAR celor din Constanța.
 
 Concursul se desfășoară în perioada 19 octombrie – 19 noiembrie 2023. Extragerea se va face în data de 20 noiembrie 2023, iar câștigătorul o să fie anunțat pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța.
 

 

Extragerea se va realiza cu ajutorul Random Comment Picker.

 
Te poți înscrie la postarea de pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța
 
!!Pentru a nu rata șansa premiilor pe care le câștigați, vă rugăm să ne răspundeți în termen de maxim 2 zile. Dacă acest interval de timp nu se respectă, suntem nevoiți să extragem un nou câștigător. !!
 
SUCCES!
 
Despre florăria PRIMA DONNA FLOWER SHOP
 
Prima Donna Flower Shop SRL  a luat naștere DIN DRAGOSTE PENTRU FLORI, în anul 2006. Fiind în slujba „frumosului“,  în aceeași locație de 14 ani , cei ce ne trec pragul devin prietenii noștri, pe care îi însoțim cu minunate buchete și aranjamente florale la toate evenimentele frumoase din viața lor și le alinăm cum putem tristețea atunci când viața își cere tributul.
 
Aici vin copiii, tinerii îndrăgostiți, viitorii miri, viitorii tați și bunici pentru un gând bun personalizat într-o minune florală. Fii parte din „Familia“ Prima Donna Flower  și veți găsi puțin din sufletul nostru în fiecare floare!
 
PRIMA DONNA FLOWER SHOP, str. Ștefan Mihăileanu, nr. 57, Constanța, 0766249533, contact@florarieconstanta.ro, www.florarieconstanta.ro, pagina de facebook https://www.facebook.com/florarieconstanta
 
Citește și
CONCURS
ZIUA de Constanța împreună cu florăria Prima Donna Flower Shop vă invită la un concurs înmiresmat. Află cum poți câștiga un aranjament floral

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Muzeul de Artă populară Constanța Tradiții în perioada Floriilor - „Lăzărelul”

27 Apr 2024 349

#ConstanțaEsteBine Valul cinci de energie - partea întâi - ziua 4. 27 aprilie 2024. Suntem într-un week-end plin de energie și mai echilibrat

27 Apr 2024 293

Ziua Veteranilor de Război, marcată de Centrul Militar Zonal Constanța (FOTO)

26 Apr 2024 492

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 515

“CONSTRUIESC DE MIC, CU BRICK” – atelier de creatie sustinut de Brick Romania in institutiile de invatamant constantene

26 Apr 2024 401

ITM Constanța Victimele accidentelor de muncă, onorate de Ziua Mondială a Securității și Sănătății în Muncă

26 Apr 2024 324

Mai multe evenimente programate astăzi la Constanța! Unde pot petrece constănțenii și turiștii la malul mării

26 Apr 2024 592

#ConstanțaEsteBine Valul cinci de energie - partea întâi - ziua 3. 26 aprilie 2024. Prima zi de Mercur direct, după aproape patru săptămâni de tulburări energetice și probleme de comunicare

26 Apr 2024 357

Declarații de avere Constanța Viorel - Florin Brătianu, secretar general la Primăria Lumina, averea și interesele (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 394

Cumpărări directe Constanța Primăria Siliștea organizează activități de Ziua Copilului, în valoare de 5.000 de euro (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 435

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 665

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 742

ZIUA LIVE Costin Răsăuțeanu, candidat PSD la Consiliul Local - „Îmi doresc să reușim să schimbăm abordarea atitudinii administrației în raport cu cetățenii “ (VIDEO)

24 Apr 2024 976

UPDATE- Ce spune fostul city manager Felicia Ovanesian câștigă la Tribunal procesul cu Primăria Constanța! Ce a obținut (MINUTA)

24 Apr 2024 985

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Ce planuri are pentru județul Constanța? (VIDEO)

24 Apr 2024 700