Politic

UPDATE 5 Conferinţă de presă la PSD Constanţa. Comunicări importante (galerie foto)

În aceste momente, la sediul PSD Constanţa, are loc o conferinţa de presă.

Participă vicepreședintele PSD și președintele CJC, Marius Horia Ţuţuianu, candidatul înscris în cursa pentru președinția Tineretului Social - Democrat, Nicolae Roşu, Mirela Matichescu. Membru în Biroul Județean al PSD și secretarul executiv al PSD Constanța, Lucian Lungoci.

Totodată este prezent și deputatul Radu Babuş, purtător de cuvânt al PSD Constanța.
 
Horia Tutuianu anunță deciziile luate la Biroul Executiv al PSD unde s-a decis că Rareș Draghici, consilier județean a devenit președinte interimar la PSD Crucea iar Aurel Drogeanu, președinte interimar PSD Nicolae Bălcescu.

"Primarul din Crucea, Gheorghe Frigioi a anunțat că nu mai poate conduce organizaţia de la Crucea și a anunțat că nu va mai candida nici pentru un nou mandat de primar la Crucea", a anunțat Horia Tutuianu

UPDATE 5, ora 13:30: Conferinţa de presă s-a încheiat.

UPDATE 4, ora 13: 23: Lucian Lungoci, care este și administratorul special al Regiei de Drumuri a punctat și seria investiţiilor din județ.

UPDATE 3, ora 12:55: Deputatul Radu Babuş a precizat că și-ar dori ca primarul de la Valu lui Traian să vină în PSD sau să aibă o colaborare bună cu Partidul Social Democrat.

"În cazul în care primarul din Valu lui Traian, Florin Mitroi nu va răspunde acestei invitații, PSD va cauta un candidat pentru anul viitor în localitate. De altfel și președintele PSD Constanţa, Felix Stroe l-a lăudat pe Mitroi despre care a spus că este un primar foarte bun", a spus Babuş.

Deputatul Radu Babuş vorbește și despre moțiunea de cenzura împotriva guvernului Dancila. "Referitor la numărul celor care vor vota moțiunea de cenzură din partea opoziției, vor fi maxim 220-222. Așadar, moțiunea de cenzură nu va trece", afirmă deputatul.


UPDATE 2, ora 12:51: Membru al echipei de campanie, Mirela Matichescu, președinte interimar la organizația PSD din Valu lui Traian afirmă că proiectele câștigate de judetul Constanta pentru toate localitățile din județ, va reprezenta un plus în campania prezidentială.

UPDATE 1, ora 12:40: Ţutuianu va coordona campania electorală a PSD la nivel de județ, relația cu primarii și organizațiile și spune că își propune să obţină 35% în primul tur de scrutin pentru Viorica Dancilă.

Secretarul executiv al PSD Constanța, Lucian Lungoci afirmă ca punctul slab cu care partidul intră în campanie este lipsa de comunicare cu tot ceea ce guvernul PSD a făcut până acum pentru români.

"Această strategie se va schimba, echipele de social democrați vor lua la pas toate localitățile din județ de cel puțin două ori în campania electorală, astfel încat mesajele să ajungă la oameni", mai spune Lungoci.

 PSD vrea sa recâștige anul viitor la alegerile locale primăriile Mangalia, Cernavodă, Medgidia și Hârșova.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Conferință comună PSD-PNȚCD la Constanța. Felix Stroe anunță liste comune cu ţărăniştii la alegerile locale (galerie foto)

18 Nov 2019 1140

Bogdan Huţucă (PNL) - „Asistăm în această perioadă la o adevărată campanie de tip fake-news a PSD îndreptată împotriva lui Klaus Iohannis“

16 Nov 2019 873

Editorial Votul constănţenilor s-a schimbat! PSD nu mai trece de 20% în municipiul condus de Făgădău

16 Nov 2019 2198

Stelian Ion (USR) - „În 2020, Constanţa va scăpa definitiv de PSD!“

15 Nov 2019 1240

Viorica Dăncilă, declaraţii la sediul PSD. Ce i-a transmis aceasta preşedintelui României

14 Nov 2019 602

A rezistat două luni la conducerea ISJ Constanța. Petrică Miu a demisionat din funcția de inspector școlar general

13 Nov 2019 3393

Iohannis câștigă detașat. Dăncilă pe locul 3 în municipiu. Au început să vină rezultatele de la secțiile de votare din județul Constanța

10 Nov 2019 2933

Alegeri prezidențiale 2019 Președintele PSD Constanța - „Avem satisfacția muncii pe care am depus-o cu suflet și consistent în campania electorală”

10 Nov 2019 1020

S-au închis secțiile de votare pentru alegerile prezidențiale la Constanța

10 Nov 2019 363

Stelian Ion, deputat USR - „Pe 10 noiembrie votez Dan Barna pentru un #tur2FărăPSD!“

07 Nov 2019 1080

Parlamentarii PSD de Constanţa nu vor participa la învestirea cabinetului Orban

02 Nov 2019 854

LIVE TEXTUltima săptămână de campanie. Stroe Felix a prezentat contractele lui Barna cu Prefectura Constanța

01 Nov 2019 1870

Măsuri pentru reînființarea flotei comerciale maritime a României Modificarea legislației și regim special în domeniul transporturilor

24 Oct 2019 491

Felix Stroe, președintele PSD Constanța, despre Dăncilă „O susținem pentru că este un om calm, rațional, echilibrat și neconflictual”

12 Oct 2019 1378

Parlamentarii PSD au anunţat că partidul se va întări în opoziţie - „Ce nu ne omoară ne întăreşte!“

12 Oct 2019 541